Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscopul zilnic de azi 16 Martie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 15 martie 2013 | 13:06


Horoscopul zilei de azi 16 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu merita sa pui la suflet influentele nefaste din afara, pentru ca nu sunt probleme care sa te priveasca personal. Se stie ca rezonezi la necazurile altora, dar nu merita sa-ti strici ziua cu problemele lor interminabile. Ai altceva mai bun de facut decat sa asculti atatea povesti lacrimogene, ca atare detaseaza-te de mediile impovarate de griji si necazuri, si alatura-te celor optimisti, care au ceva de sarbatorit. Doar de tine depinde cui te alaturi: celor tristi sau celor veseli?

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu merita sa pui la suflet influentele nefaste din afara, pentru ca nu sunt probleme care sa te priveasca personal. Se stie ca rezonezi la necazurile altora, dar nu merita sa-ti strici ziua cu problemele lor interminabile. Ai altceva mai bun de facut decat sa asculti atatea povesti lacrimogene, ca atare detaseaza-te de mediile impovarate de griji si necazuri, si alatura-te celor optimisti, care au ceva de sarbatorit. Doar de tine depinde cui te alaturi: celor tristi sau celor veseli?



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Desi incerci sa fii amabil si sa raspunzi manierat cu orice ocazie, azi nu-ti prea merge, pentru ca dai peste un interlocutor pus pe harta care ridica tonul la orice. Sensibil din fire, cum esti, vei interpreta atitudinea sa agresiva drept un atac la persoana si suferi in sinea ta ca esti tratat astfel, fara sa meriti. Degeaba iti pui in joc toate talentele din domeniul diplomatiei si bunelor maniere, pentru ca celalalt n-are habar de amabilitate si ti-o tranteste franc in fata. Nu renunta totusi la bunatate, pana la urma tot il va dezarma.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Mai bine rezisti ispitei de a raspunde agresiv unor colegi care nu stiu sa vorbeasca decat cu ton ridicat. Pune-ti mai bine in valoare talentele de arbitru sau de negociator impartial, pentru ca situatia tensionata poate reveni la normal numai daca tii sub control agresivitatea verbala. Daca tu reusesti sa raspunzi amabil si manierat chiar si la cele mai dure afronturi, il vei dezarma mult mai usor pe interlocutorul tau pus pe harta. Vorba dulce mult aduce!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai putea fi nevoit sa pleci la drum pe nepusa masa, ori din cauza unei probleme urgente in alta locatie, ori pentru ca simti nevoia sa evadezi cumva din mediul tensionat in care ai nimerit. Fa tot posibilul sa iesi undeva astazi, pentru ca o astfel de iesire ar avea un efect relaxant asupra ta, pentru ca asa scapi de un anturaj neplacut, in care planeaza tensiuni, nervi si acuze. Daca acasa nu e locul cel mai placut, du-te undeva in natura, sa iti reincarci bateriile.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Tu esti cel dificil, deci nu mai da vina pe anturaj cum ca nu te intelege. Cei din jur sunt chiar amabili si receptivi la ceea ce ai de spus, dar tu apelezi la un ton cam ostil si agresiv si respingi din start orice parere care nu seamana cu a ta. Adu-ti aminte ca o relatie de calitate se ridica pe un fundament care se bazeaza pe politete, pe amabilitate, pe sprijin reciproc si deschidere sufleteasca, iar atitudinea negativista pe care o abordezi nu numai ca nu te caracterizeaza, dar ii alunga pe toti de langa tine.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Numai de un dram in plus de vointa depinde depasirea unui moment ceva mai sensibil pentru psihicul tau. Daca lasi emotiile sa te copleseasca, orice efort va fi in zadar deci trebuie sa arati ca esti mai puternic decat slabiciunile umane. Aduna-ti fortele si lupta impotriva sensibilitatii care te paste si care nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Daca singur ti-e greu, incearca sa faci echipa cu o persoana mai sigura pe ea, care sa te molipseasca si pe tine de curaj.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Uneori, emotiile dau navala si te fac sa te comporti ciudat. Esti o fire in principal emotionala si e normal sa reactionezi la tot ceea ce atenteaza la sufletul tau, dar azi nu stii cum sa gestionezi situatia. Sa te bucuri de tot ce se petrece sau sa respingi ceea ce nu stii clar incotro duce? Daca la originea furtunii de trairi e iubirea, ar fi mai bine sa te bucuri de tot ce se petrece acum, pentru ca aduce un plus de energie si de entuziasm intr-un suflet obosit si agitat.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai tendinta sa-ti consumi energia in chestiuni minore. Vei regreta ca ai investit atata timp pentru rezultate nesemnificative, de aceea ar fi bine sa nu te implici decat in activitati cu adevarat deosebite. La cat entuziasm si chef de actiune ai astazi, ai avea parte de succese de varf, dar ce pacat ca nu stii sa profiti de avantajele care ti se ofera, ci te cramponezi de fleacuri. Cantareste mai atent cata energie merita anumite activitati, ca sa nu pierzi vremea cu maruntisuri!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Treci printr-un moment ceva mai fragil din punct de vedere financiar, dar nu esti singurul in aceasta situatie. Pare sa fie o criza mai extinsa, in care mai sunt prinsi si alti semeni de-ai tai, si lipsurile va apropie cumva. Discutati despre aceleasi probleme ceea ce va uneste in jurul unui scop comun: acela de a reveni la normal cat mai curand posibil. Din discutii, primind sfaturi de la cei cu aceleasi preocupari, vei putea depasi cu bine impasul, pentru ca va ajutati reciproc si va sustineti unii pe altii.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Succesul te emotioneaza la maximum, pentru ca nu te asteptai sa iasa atat de bine. Se vede cat esti de impresionat si inca nu-ti revii din surpriza, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de emotia reusitei, ci sa duci mai departe ceea ce ai obtinut. Trebuie sa te arati mai sigur pe pozitie, ca ceilalti sa nu creada ca ai ajuns acolo din pura intamplare. Ai muncit mult si meriti succesul de azi, dar nu-i da cu piciorul din cauza propriilor slabiciuni.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Priveste dragostea ceva mai relaxat, nu te crampona nici de declaratiile pe care le face cel din fata ta si nici nu te aprinde la un banal compliment, ia amorul mai in joaca, daca poti, fara sa te astepti ca o prima intalnire cu cineva care te atrage sa duca neaparat si la o poveste de dragoste definitiva. Acum doar tatonezi terenul, te amuzi, te simti bine cand faci sau ti se face curte, dar de la o joaca romantica pana la o relatie serioasa e totusi cale lunga. Numai tu decizi pe ce nivel vrei sa pastrezi sansa care ti se ofera: simpla aventura sau mai mult de atat?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții