Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscopul zilnic de azi 17 Martie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 martie 2013 | 08:41


Horoscopul zilei de azi 17 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Se stie ca ai o ambitie de fier si, daca esti provocat, descoperi in tine resurse de energie incredibile. Azi vine o veste care pe altii i-ar fi doborat, dar nu si pe tine. Tu te incarci cu si mai multa energie, pregatit sa-ti iei revansa si sa intorci lucrurile in favoarea ta. Esti un exemplu demn de urmat pentru ca dai dovada de o fantastica forta de recuperare si, in loc sa clachezi si sa plangi de gravitatea momentului, tu iei taurul de coarne si intri direct in mijlocul furtunii pentru a te lupta cu vicisitudinile. Meriti felicitari!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti primit foarte bine intr-un colectiv nou de la care ai mari asteptari de acum inainte. E nevoie de o perioada de adaptare la regulile grupului, si dupa aceea te vei simti si tu unul de-al lor, cu drepturi depline. Deocamdata ti se pare foarte placuta atmosfera iar buna cooperare te stimuleaza sa te integrezi repede in acest mediu. Si tu ai asteptari mari de la ceilalti, dar si ei de la tine, pentru ca pare o relatie de succes si de durata, daca faci tot posibilul sa le intri in gratii tuturor.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu stii incotro s-o iei, pentru ca te afli undeva la o rascruce de drumuri si ambele directii care ti se ofera ridica semne de intrebare. Daca ai putea amana hotararea, ar fi in avantajul tau, pentru ca se vor ivi unele detalii in plus pe parcurs si daca te grabesti sa dai acum un verdict, vei regreta mai apoi ca nu ai mai stat o vreme ca sa intelegi situatia in ansamblu. Amana cat poti deciziile finale, ca sa nu te gandesti mai apoi ce ar fi fost daca alegeai cealalta varianta.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Mai apar si dispute intre indragostiti, dar nu are rost sa le lasi sa va domine, pentru ca se va strica atmosfera in cuplu. E normal sa aveti pareri diferite, totul e sa nu le prezentati intr-o forma agresiva, pentru ca orice conflict poate fi usor aplanat cu un dram de umor si cu multa afectiune. Dragostea trebuie sa treaca inaintea orgoliilor, deci coboara tonul imediat ce lucrurile par sa se agite mai mult decat ar fi cazul. Impacarea va fi mai dulce dupa o cearta minora!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti impresionat de gesturile unui prieten care iti demonstreaza cat se poate de concret ca tine la tine. Ia pe umerii sai o serie din problemele tale si iti tine companie in permanenta, ceea ce face mult mai usoara trecerea la o etapa mai dificila din planurile incepute. Compasiunea, sprijinul moral, felul in care rezoneaza la problemele tale te sensibilizeaza la maximum si esti incantat ca ai un prieten atat de bun. Si tu ai face la fel pentru el, la nevoie!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Pleci la drum, cu o planificare foarte atenta in detaliu, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Calatoria dureaza mai mult decat era stabilit, tocmai de aceea esti avertizat sa iti iei si o rezerva de cateva minute ca sa nu ai surprize pe parcurs. Nici nu stii cum te trezesti cu vreun ambuteiaj in trafic sau cu vreo coada pe undeva, care iti dau peste cap toata organizarea facuta initial. Unele lucruri nu se desfasoara conform planurilor!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai mari rezerve daca sa te bucuri la vestea buna care soseste azi sau sa mai stai in expectativa pana cand se vor aseza lucrurile pe un teren mai clar. Te comporti ceva mai timid, mai retras in fata unui eveniment cu o incarcatura emotionala majora, de parca ai avea unele presimtiri ca bucuria nu va tine mult. Prudenta de care dai dovada se va dovedi a fi de bun augur, pentru ca vor aparea curand unele aspecte nedorite care vor mai stirbi din entuziasmul initial. Te bazezi pe principiul: cine rade la urma rade mai bine!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Pretuiesti enorm prezenta persoanei iubite, care te completeaza in permanenta. Gasesti in cel drag sustinere, ajutor, intelegere iar afectiunea pe care ti-o ofera pe tava este sursa principala de energie din care iti extragi seva. E cu totul altceva cu cine alaturi, decat daca ar fi sa te descurci in toate de unul singur, pentru ca in doi orice impas este usor de depasit. Va sfatuiti reciproc, va preocupati unul de altul si relatia voastra se consolideaza mai mult si datorita momentelor prin care treceti umar la umar.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Este o zi ofertanta, in care ai la dispozitie o multime de preocupari pe placul tau. Te comporti ca un copil care nu se mai satura sa se joace si sa se bucure de ceea ce vede. Esti lipsit de griji si te simti de-a dreptul rasfatat de atatea momente placute dedicate inimii tale. Profita cat mai mult de auspiciile pozitive ale acestei zile care te fac sa te simti bine in pielea ta si sa devii si tu, la randul tau, extrem de generos in gesturi de afectiune. Vestile bune vin de pretutindeni si te fac sa zambesti.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Te ocupi de o serie de activitati si nu te lasi pana nu le termini, pentru ca vrei sa stergi de pe lista de treburi cotidiene mai multe puncte dintr-un foc. Te vei simti mult mai liber dupa aceea, pentru ca practic te eliberezi de o multime de chestiuni marunte. Desi neimportante, toate consuma timp si energie, si daca ti le asumi acum pe toate, vei simti dintr-o data ca agenda ta e mult mai aerisita si poti gasi loc deja pentru alte activitati de care nu aveai timp inainte.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Se naste un vis nou in mintea ta si, daca te implici imediat in actiunea care duce la implinirea lui, ai putea culege roadele bune foarte curand. Bate fierul cat e cald, lasa-te motivat de cei de pe margine care sunt un exemplu bun de reusita pentru tine, deoarece visul tau este posibil. Ei au ajuns deja la acel nivel si, daca le calci pe urme si le asculti sfaturile, vei putea ajunge si tu foarte repede acolo! E o chestiune de spontaneitate, pentru ca trebuie sa actionezi urgent, fara a mai sta pe ganduri.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Primesti un sfat folositor pentru a schimba cursul unor evenimente. Erai impotmolit intr-o situatie fara iesire, dar indemnul care vine azi de la un prieten are un efect salvator. Practic, ti se deschide o perspectiva noua in fata, o cale la care tu nu te-ai gandit, fiind prea implicat in miezul actiunii. Trebuie sa-i fii recunoscator, pentru ca viziunea sa impartiala este binevenita in momentele in care tu nu mai gasesti nicio solutie. Spune mersi ca ai alaturi prieteni dispusi sa intervina in favoarea ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții