Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 18 Martie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 17 martie 2013 | 08:58


Horoscopul zilei de azi 18 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Primesti un document oficial care devine punctul de start al unei activitati noi. Te vei dedica total acestui nou proiect de la care ai mari asteptari, considerandu-l decisiv pentru cariera ta viitoare. E ca si cum ai intalni acum o persoana de la care vei avea multe de invatat sau alegi viitorul tau sens profesional, tocmai de aceea nu trebuie sa alegi nimic la voia intamplarii. Daca ai alaturi si un sfatuitor mai experimentat, ai numai de castigat!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Dai piept cu o situatie periculoasa, din care ai putea avea multe de suferit, daca nu-ti iei unele masuri de precautie. Esti tentat sa faci o greseala, care poate scoate la iveala o latura negativa a caracterului tau, de care nici tu nu vei fi mandru, tocmai de aceea trebuie sa stai departe de orice risc de a apela la agresivitate verbala, de a-ti face dusmani sau de a te pune intr-o lumina defavorabila. Ghinionul este prin preajma si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, daca nu te controlezi!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori, cu bani se poate rezolva orice: netezesti calea spre un tel important sau domolesti agresivitatea celor mai puternici decat tine. Nu e tocmai recomandabil sa te folosesti de bani in scopuri egoiste, dar daca e in interesul tau sa o faci, vei apela si la astfel de mijloace din cand in cand. Sa vezi ce repede indulcesti tonul unui reprezentant oficial cand faci apropouri de natura financiara, dar nu transforma asta intr-o tehnica frecventa! Se cere doar in acest moment.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai o stare ciudata in fata situatiilor cu un oarecare factor de risc si stai pe margine, dorind sa pastrezi langa tine cat mai mult timp posibil doar lucrurile foarte clare, pe care te poti baza. Fugi de nesiguranta, de promisiuni desarte, de situatii pentru care nu poti baga mana in foc, iar aceasta intuitie se va dovedi a fi corecta, pentru ca te ajuta sa nu te implici in actiuni pe care nu le poti controla. Astepti mai intai dovezi, argumente si date clare si abia dupa aceea aplici ceea ce afli.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te grabi, incearca sa te adaptezi mai bine ritmului ceva mai lent in care inainteaza un proiect, pentru nu vei ajunge repede la rezultatele visate. Mai e cale lunga pana la final, mai ai multe de facut pana acolo, deci aduna-ti fortele fara a pretinde roade imediate. Posibil sa se nasca o idee noua in mintea ta, dar e bine sa o lasi sa se mai clarifice, sa se mai sedimenteze inainte de a o si pune in practica, deoarece nu sunt intrunite si conditiile unui start de succes. Lucrurile vor evolua mai lent decat ti-ai dori, deci rabdare!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Totul se intampla exact asa cum iti place tie: lent si bine, deci cum sa nu incerci sa mentii aceasta atmosfera cat mai mult timp posibil? Esti implicat intr-o activitate de lunga durata dar tie iti convine de minune acest ritm scazut, pentru ca tot ce se ridica incet, iese mai bine si dureaza mai mult. Te poti bucura pe indelete de rezultatele excelente ale muncii tale din ultima vreme, pentru ca se vad, sunt palpabile si sunt folositoare.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti de-a dreptul incantat de cat de bine si de frumos evolueaza idila in care esti implicat. Faceti deja planuri comune in care fiecare isi va juca rolul asumat iar comunicarea dintre voi merge de minune. Esti din ce in ce mai sigur ca ai gasit omul potrivit si fiecare iesire impreuna in societate face furori. Atrageti atentia asupra voastra si lumea va admira pentru ca se vede ca sunteti compatibili si va iubiti. Ai mari sperante de la aceasta relatie promitatoare!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu crede tot ce ti se spune pentru ca azi unii incearca sa te induca in eroare. Informatiile primite nu sunt demne de incredere ci ar fi bine ori sa le lasi sa se sedimenteze pana cand isi vor dovedi singure valabilitatea, ori sa le verifici din mai multe surse. Ai mari dubii cu privire la ceea ce iti transmite un amic, incat preferi sa te prefaci ca nu ai auzit nimic. Daca iei de bune spusele sale, ai putea porni intr-o directie neadecvata scopurilor tale.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Legea nu te lasa sa faci orice si intervine destul de strict in unele proiecte, ceea ce devine frustrant. Daca ai avea mai multa libertate de miscare si de decizie, ar fi perfect pentru rezultatele la care visezi, dar ai parte mai mult de limitari legale, de interdictii severe dar si de un fel de auto-cenzura care nu-ti permite chiar orice iti trece prin cap. Incearca sa te incadrezi in aceste norme, sa renunti la originalitatea ta proverbiala, pentru ca succesul vine, de data aceasta, numai daca urmezi calea indicata.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Felul in care iti dau unii ordine nu ar trebui sa te deranjeze, dar nu ai de a face cu lideri reali. Unii, asezati bine mersi pe scaune mai inalte, doar se folosesc de putere pentru a-si castiga propriile avantaje, fara sa tina cont de cei pe care-i conduc, de aceea ai tendinta ori de a te revolta impotriva lor, pentru ca nu sunt conducatori in adevaratul sens al cuvantului, ci doar oportunisti, ori de a suferi in sinea ta ca nu-i poti da jos din varf.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este o zi de succes in orice ti-ai propune, deci valorifica sansele bune care se ivesc la tot pasul. E motiv de sarbatoare in preajma ta, atmosfera e destinsa si vesela, ori pentru ca simti nevoia sa impartasesti bucuria succesului alaturi de cei dragi, ori pentru ca e o reusita colectiva la care ai contribuit si tu cumva. Lumea se distreaza, rade, se simte bine, iar buna dispozitie pune stapanire pe tot, incat, cu o atitudine atat de pozitiva de partea ta, orice surpriza placuta e posibila.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Unii critica tot ce spui doar asa, de dragul conversatiei, altii apeleaza la ironii ca sa mai anime atmosfera, dar tu nu esti in cea mai buna forma pentru a gusta umorul lor. Nu raspunde agresiv celor care te ataca astazi, pentru ca nu o fac cu rautate. E felul lor de a glumi, chiar daca nu e umorul pe care tu il agreezi cel mai mult, dar daca vei reusi sa privesti totul mai detasat, poate ai incepe sa gasesti si tu un motiv de amuzament in tot ce spun acestia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții