Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 20 Martie 2013

Written By NIKE B. on marți, 19 martie 2013 | 15:39


Horoscopul zilei de azi 20 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Fii extrem de atent la deciziile financiare ale acestei zile, pentru ca exista riscul sa declansezi o criza majora din cauza unei erori de calcul. Ai putea accepta niste conditii defavorabile intr-o afacere sau promisiunile imense care ti se fac (de castig peste noapte, de asociere in afaceri) nu vor avea nicio concretizare, semn ca ai pornit intr-o directie inselatoare. Deschide bine ochii ori de cate ori trebuie sa umbli cu bani, pentru ca azi creste major riscul de a fi inselat sau de a pierde o suma importanta.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai prea multe de facut si, tras in atatea directii, nu dai randament la nimic. Nu incerca sa te ocupi de doua lucruri simultan, pentru ca imediat apar erori si gafe pe care le vei regreta, chiar daca vei incerca sa le repari imediat cu un dram de auto-ironie. Umorul te poate scoate adeseori din incurcatura, dar daca stii ca nu te poti concentra la prea multe deodata, ar fi bine sa mai refuzi unele sarcini si sa te ocupi doar de cate una pe rand. Altfel le rasolesti pe amandoua!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Dai mai mult peste colaboratori negativisti care nu au chef de nimic astazi iar atitudinea lor ostila te obliga sa bati pasul pe loc pana cand vor fi din nou intr-o pasa cooperanta. Nu ai cu cine discuta, ti se raspunde monosilabic, in doi peri, esti trimis la plimbare, deci nu ai pe cine te baza la nevoie. Ori te descurci singur, ori nu insisti pe langa astfel de oameni, pentru ca nu va iesi nimic bun din asocierea cu ei. Ba, mai rau, iti strici si tu tot cheful de munca si pierzi vremea fara rost.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Un musafir nepoftit intra in spatiul personal si strica atmosfera placuta de acasa. Poate fi o persoana cu efect negativ asupra tuturor sau o veste proasta. Poate fi o defectiune nedorita a unui obiect din locuinta sau un eveniment trist care te afecteaza si pe tine. Asteptai numai lucruri bune de la aceasta zi, dar din pacate toate sunt date peste cap de un ghinion. In loc de bucurie, ai parte de tristete si in loc de liniste si veselie, doar de zgomot si conflicte. Ai grija cum gestionezi criza!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Ti se da o lectie excelenta de rabdare si toleranta, desi sunt trasaturi cu care esti familiarizat foarte bine, dar azi parca toate te enerveaza. Cel din fata ta nu reactioneaza agresiv si nici nu se lasa influentat de nervii tai, ci iti arata concret, prin exemplu personal, ca toate au rezolvare pasnica daca nu-ti pierzi cumpatul. Lasa-te molipsit de calmul celui din fata ta, pentru ca vei descoperi la final ca agitatia si stresul nu ajuta la nimic.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Hopul care apare azi in planurile tale e un semn ca lucrurile vor lua o intorsatura nedorita. Te poti astepta la surprize neplacute care pot modifica major cursul unor evenimente si cel mai tare regreti ca ai fost avertizat cu ceva timp in urma, dar ai ignorat avertismentele. Acum e prea tarziu sa le mai pui in aplicare, dar macar poti extrage o concluzie folositoare pentru alte ocazii similare. Daca ai gresit odata, vei sti data viitoare sa nu repeti eroarea in acelasi loc.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nici tie nu-ti vine a crede cum de reusesti sa tii sub control nervii si tensiunea care te coplesesc. Altadata ai fi rabufnit pur si simplu la cel mai mic afront, dar acum stai si suporti in liniste, cu stoicism, convins ca tacerea e mai adecvata in aceasta situatie. Esti provocat de cineva dar nu explodezi, asa cum ai fi facut in alte conditii, ci incerci sa-ti pastrezi calmul si sa intervii cu luciditate. Stii ca, daca ai lasa nervii sa dicteze in fata ratiunii, ai strica tot, deci taci si astepti sa se linisteasca apele.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Primesti vesti bune cu privire la finantele familiei. Poate a venit vremea unei investitii masive in confortul vostru domestic sau reusesti sa-ti implinesti un mare vis cu ajutorul banilor. Pot aparea si surprize bune in ceea ce priveste castigurile, cresteri de salariu sau beneficii suplimentare din afacerile proprii, ca atare poti avea parte de o zi chiar norocoasa ce vizeaza in principal starea materiala. Poti cunoaste, cel putin pentru o zi, sentimentul bogatiei si al bunastarii si ai vrea sa-l pastrezi cat mai mult cu tine.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu poti participa la o activitate cu care nu esti de acord, oricate argumente ti s-ar aduce. Esti impotriva si gata, de aceea refuzi orice propunere. Daca nu ai nimic de castigat de aici, e normal sa preferi sa stai pe margine si sa privesti impartial ce fac ceilalti. Ba mai mult, cand nu esti direct implicat, poti observa mult mai usor punctele sensibile si poti oferi sfaturi foarte utile. Daca ceilalti nu s-ar incapatana sa o tina doar pe a lor, dialogul ar fi foarte constructiv, dar orgoliile fiecaruia in parte strica totul si nici vorba de cooperare eficienta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu esti lasat sa te comporti ca de obicei, ci autoritatea ta este subminata, increderea de sine este stirbita si nu mai esti tu cel pe care-l stie lumea. Parca cineva mai puternic decat tine intervine si iti taie tot elanul sau curajul de a interveni intr-o problema care altadata era floare la ureche pentru tine. Esti mai retinut din cauza criticilor sau piedicilor care vin de la cei din jurul tau, si libertatea ta de actiune este limitata la minimum. Cu alte cuvinte, a gasit cineva ac de cojocul tau si, evident, nu-ti convine.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ceva trebuie sa te scoata din rutina acestei zile, sa faci ceva ce nu ai mai facut demult, dar care apare la momentul cel mai potrivit pentru a-ti da chef de distractie. Apare un aspect pe care nici nu il banuiai, o intalnire neprogramata sau un telefon care iti face mare placere si care poate fi stratul unei activitati de care nici nu credeai ca te vei ocupa in aceasta zi. Un aspect minor te rupe de banal si iti oferta o zi pe cinste, in care toate capata un ritm mai alert, spre satisfactia ta deplina. Numai de odihna nu poate fi vorba!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te intalnesti exact cu persoana de care aveai nevoie pentru a primi un sfat salvator in problema care te preocupa. Aparitia sa e ca un balsam pentru tine, pentru ca, pe de o parte, te ajuta sa te detasezi de tot stresul si sa privesti lucrurile mai limpede, fara atata inversunare, si pe de alta parte iti ofera un pont foarte util pe care merita sa-l pui cat mai repede in aplicare. Iti este superior in anumite privinte si, daca il asculti, e numai spre binele si interesul tau!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții