Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 21 Martie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 20 martie 2013 | 13:03


Horoscopul zilei de azi 21 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Desi esti o fire de foc, care se aprinde repede, azi ai o reactie complet diferita de stilul tau caracteristic. Ramai calm, nu te pierzi cu firea si reactionezi cu cap, fara sa risti nimic. Ba chiar ii tragi de maneca pe cei mai agresivi sau mai grabiti, demonstrandu-le ca in situatii ca cea de azi, e de preferat sa stai un pic pe loc pentru a chibzui cum e mai bine. Un raspuns spontan nu e intotdeauna cea mai potrivita solutie!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Starea psihica nu e in cea mai buna forma din cauza nesigurantei in care traiesti. Astepti cu nerabdare sa se aseze pe un fagas mai bun o situatie si cat timp aceasta e inca incerta, nici intr-o parte, nici in alta, nu te poti linisti. Ai noroc, pentru ca azi poti primi o veste menita sa readuca linistea in sufletul tau, pentru ca vezi ca lucrurile incep sa se aseze intr-o ordine convenabila, semn ca a meritat sa astepti mai mult.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Iti cam lipseste elanul sau motivatia de a te implica intr-o activitate care ar suna promitator la prima vedere, dar nu esti prea sigur de reusita. Nu ai pe cineva alaturi care sa te impinga de la spate si sa te stimuleze cumva, si singur parca nu ai forta sa-ti depasesti propriile limite. Un heirup oricat de mic daca ar sosi de undeva, ai face minuni, dar azi te afli intr-un anturaj incarcat de temeri, de angoase, de rezerve imense, care te vor coplesi si pe tine intr-un final, taindu-ti orice avant.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti vesel, pus pe glume si dornic de distractie, deci ar fi bine sa profiti de aceasta stare pozitiva pentru a te simti bine. Apar vesti excelente, situatii neprevazute care te fac sa zambesti, intalniri neasteptate care iti fac mare placere, ca atare ziua pare a fi de-a dreptul generoasa in evenimente fericite care te fac sa spui ca toate iti merg de minune. Cu o companie amuzanta in jur si cuprins de o stare de bine, toate ar trebui sa-ti mearga perfect astazi!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai mari rezerve cu privire la noua directie care se deschide acum in fata ta, desi nu ar trebui sa fii atat de reticent cand vine vorba de nou. Uneori schimbarea este de preferat, dar nu te prinde pe tine in cea mai buna forma, ci ai tendinta de a respinge tot ce te obliga sa iei niste decizii rapide. Tu ai nevoie de mai mult timp de gandire inaintea oricarui nou inceput, de aceea acum ceri un ragaz pentru a fi sigur ca ai analizat situatia pe toate fetele.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ce poate fi mai frumos pentru aceasta zi decat orele petrecute impreuna cu cei dragi? Se simte un aer primavaratec deja ce va anima pe toti in sens pozitiv si incepeti sa faceti planuri superbe de viitor, despre schimbari de bun augur de care aveti fiecare nevoie, despre tot felul de perspective promitatoare de la lunile care urmeaza. E o atmosfera calda si destinsa acolo unde te afli tu, iar daca mai primesti si o declaratie de dragoste sau alt semn de iubire, se poate vorbi de o calatorie pana in al noualea cer!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te remarci prin idei geniale, prin solutii stralucite, pentru ca-ti merge mintea brici si ai curaj sa-ti exprimi punctul de vedere cu energie. Nu sta in banca ta astazi, fa un pas in fata si arata la ce esti bun, pentru ca sigur ai un as in maneca si se va ivi ocazia sa te folosesti de el. Orice competitie, orice confruntare de idei sau de forte te pot propulsa direct in varf, ca atare participa cu incredere, fiindca iesi primul! Esti cel mai bun dintre toti intr-un anumit domeniu, dar trebuie s-o si arati!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Mare grija ce decizii iei azi cu banii pe care i-ai strans cu un scop maret, ca nu cumva sa ii canalizezi intr-o directie nerentabila si riscanta. Oricat de mult te-ar tenta anumite investitii sau cumparaturi, mai bine le-ai amana, pentru ca momentul nu e deloc favorabil cheltuielilor mari. Azi ai putea resimti ceva mai acut criza financiara, ori la nivel micro, generand haos prin resursele proprii, ori la nivel macro, printr-o veste care va privi mai multa lume, nu doar pe tine, si care nu te incanta deloc!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu crede tot ce iti transmite azi un prieten apropiat, pentru ca e si el indus in eroare de o stire neadevarata. Mai bine ai verifica informatia si din alte surse, pentru ca omul din fata ta e influentat de zvonuri si barfe si nu stie ce spune. Daca te bazezi pe informatia transmisa, ai putea merge pe cai nepotrivite, cu riscul de a pierde vremea inutil pentru un scop care nu e deloc asa cum iti spune amicul! Informeaza-te extrem de riguros pe seama lucrurilor cu adevarat importante, pentru ca amicul respectiv e complet debusolat!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Joci un rol central intr-un colectiv ceva mai larg de persoane dintre care unul trebuie sa se erijeze in lider. Sigur ca tu esti persoana cea mai potrivita si vei apuca taurul de coarne cu mult curaj pentru a lua decizii pentru binele tuturor. Esti constient de greutatea acestor decizii, de vreme ce depind si altii de ele, dar esti convins ca faci cele mai bune alegeri din care si tu si ceilalti aveti numai de castigat. Multi stau atenti la tine pentru ca depind de un raspuns pe care urmeaza sa-l faci public.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Uneori merita sa agiti un pic spiritele in jurul tau, pentru ca asa ii vei mobiliza pe cei care se opun la orice. Cu un pic de agresivitate in voce, ii vei face pe toti sa se implice mai mult in ceea ce aveti de facut impreuna, iar spiritul tau de conducator isi lasa amprenta pe orice activitate a zilei. Ii obligi si pe altii sa isi asume responsabilitati si ii impingi de la spate sa-si duca la indeplinire sarcinile, conform promisiunilor facute. Multi vor spune ca esti cam sever, dar altfel nu merge!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu le poti avea pe toate in acelasi timp, ca atare, cand ai bani, nu ai iubire, cand ai noroc, nu ai sanatate, deci intotdeauna din meniu lipseste ceva. In loc sa stai si sa treci in revista toate aceste puncte slabe, mai bine ai descoperi cat de multe iti ofera jumatatea plina a paharului. Nu te crampona de ceea ce nu merge, ci bucura-te cu toata fiinta chiar si de cea mai mica raza de speranta care se iteste modest la orizont. Tot e ceva decat deloc!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții