Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 08 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 7 aprilie 2013 | 08:06


Horoscopul zilei de azi 08 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Bucurie si veselie pe toata linia, de parca nu ai iesit inca din spiritul weekendului. Te inconjori de copii, de tineri, de persoane amuzante care te molipsesc si pe tine de buna dispozitie. E bine sa iti dedici ziua distractiei, jocului, petrecerilor, cantecelor, dar si iubirii, ca atare impartaseste-ti sentimentele prin toate mijloacele la care ai acces: cadouri, telefoane, mesaje, invitatii la plimbare sau declaratii pasionante de iubire. Esti in stare sa iubesti pe toata lumea!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Visul tau cel mai mare din acest moment e legat de iubire, de parca ai spera un semn special de afectiune de la persoana care ti-a furat inima. Ai mari sanse sa-ti vezi visul implinit, pentru ca se pare ca sentimentele sunt reciproce si celalalt asteapta si el un pas din partea ta. Daca v-ati intalni undeva la mijlocul drumului, fiecare cu gesturile sale de interes la adresa celuilalt, s-ar naste o relatie de succes.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

In mediul tau apropiat de cunostinte se infiltreaza un intrus care nu prea are ce cauta. Strica atmosfera cu atitudinea sa sobra sau ostila, incat ai fi mult mai fericit daca ar pleca. Vei incerca sa-l tragi dupa tine, sa se adapteze mai bine mediului in care a intrat, dar se va purta ciudat cu toata lumea, refuzand dialogul amical cu ceilalti. Din cauza acestei persoane, vei simti ca nu mai exista aceeasi armonie de altadata cu amicii tai, pentru ca toti se simt inoportunati de aceasta companie neplacuta. Fa abstractie de el, daca poti!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Trebuie sa pleci la drum pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale foarte importante. Desi calatoria te oboseste, esti totusi multumit de rezultate, pentru ca te intorci acasa cu o multime de treburi rezolvate cu succes. Poti lua decizii capitale in aceasta zi cu privire la locul de munca sau la profesia ta, pentru ca urmeaza sa pornesti intr-o directie noua, dar care iti va arata roadele bune abia peste un timp, ca atare nu pretinde rezultate imediate ci inarmeaza-te cu multa rabdare.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti deja cu gandul la o calatorie programata candva pentru zilele urmatoare, dar nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Organizezi totul in detaliu: traseul, bagajul, orarul, tot, pentru ca aceste aspecte depind intru totul de tine si nu vrei sa dezamagesti pe nimeni. Ai suficient timp la dispozitie pentru a le aranja pe toate la locul potrivit astfel incat, in ziua plecarii, sa mearga toate ca unse.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

De cateva zile ai o atractie speciala spre cele spirituale si sfinte, ca atare azi iti propui sa te dedici aceluiasi subiect favorit, ca atare ai putea trece pe la biserica. Acolo te vei simti mult mai bine, de parca te incarci de energie pozitiva. Ar fi bine sa suni si la parinti pentru ca se vor bucura enorm sa vada ca esti cu gandul si astazi la ei, dar totodata sa oferi ceva din bucuria ta celor care nu sunt la fel de norocosi ca tine: orfani, saraci, bolnavi. O vorba buna sau un dar fac minuni in sufletul celor necajiti.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Este o zi a tranzactiilor reciproc avantajoase deci, fie ca vinzi ceva, fie ca urmeaza sa cumperi, ai un sentiment ca ai facut o afacere buna. Poti semna contracte avantajoase sau cunosti persoane cu care vei lega parteneriate de afaceri din care ai multe de castigat. Si ponturile pe care le primesti de la altii sunt rentabile, deci tine-le minte si pune-le in aplicare cat mai curand, pentru ca vor avea efecte financiare dintre cele mai bune. Termini ziua cu o satisfactie materiala deosebita.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Un ghinion neplacut iti strica toate planurile de astazi si regreti amarnic ca nu ai fost mai prudent. Ai riscat tu insuti, desi erai constient de pericol, dar ai sperat ca efectele acestuia sa nu se manifeste tocmai asupra ta. Din pacate pici in plasa acestui eveniment cu conotatii negative si nu mai poti duce la capat ceea ce aveai planificat pentru azi. In loc sa te ocupi de activitati interesante, bati pasul pe loc cautand solutii pentru blocajul in care te-ai impotmolit din cauza propriilor tale imprudente.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu trebuie sa te lasi influentat de piedicile puse de ceilalti, pentru ca tu ai toate resursele sa duci mai departe ce ai inceput. Ei se sperie de primul hop, iti pierd curajul de a merge mai deoparte, in schimb tu ai si ambitia si forta de a trece peste toate cu incredere in reusita finala. E doar o chestiune de timp pana duci la capat ce ai inceput, lasandu-i mult in spate pe cei care se tem de orice initiativa. Nu-i lasa pe cei lasi sa-ti taie elanul!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Trebuie sa respecti ritmul ceva mai lent de evolutia al unui proiect, dar intr-o zi, cand vei ajunge acolo unde ti-ai propus, vei intelege de ce a durat atat de mult. Acum ai putea avea pretentia sa culegi roade mult mai rapid, dar apar suficiente intarzieri pe parcurs care iti pun rabdarea la incercare. Esti destul de calm in fata obstacolelor, nu te pierzi cu firea si nici nu abandonezi, iar aceasta atitudine matura in fata hopurilor se va dovedi a fi benefica pentru a merge mai departe, oricat ar mai dura.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu esti multumit de felul in care se aplica legea in anumite situatii, considerand ca esti tratat incorect. Suferi in sinea ta ca nu poti demonstra adevarul, dar decat sa suferi inutil, mai bine aduna dovezi, una cate una, pentru ca va veni curand momentul cand adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. E doar o chestiune de timp, pentru ca nu a venit inca vremea sa demonstrezi care e realitatea, ca atare asteapta-ti revansa.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te simti ciudat, pentru ca ai nevoie in permanenta de aprobare, de o confirmare venita de undeva care sa-ti mai alunge temerile. Mergi ca pe gheata subtire, atent la fiecare pas, dar daca ai avea macar o certitudine sau o garantie ca ceea ce faci e bine, nu ai mai fi atat de nesigur pe tine. Nimic din ceea ce detii nu-ti inspira stabilitate si ai mereu senzatia ca, in clipa urmatoare, tot ce ai cladit se va risipi, de aceea astepti de undeva un miracol care sa-ti spuna ca totul e perfect!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții