Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 07 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 aprilie 2013 | 09:20


Horoscopul zilei de azi 07 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Gesturile de afectiune au un efect mobilizator asupra ta, pentru ca uneori nu ai nevoie de altceva decat de un compliment sau de o lauda, care sa te invioreze si sa-ti dea forta de a merge mai departe. Cineva iti stie slabiciunea si va apela de multe ori la mici linguseli. Nu conteaza cat de adevarate sunt, ci acum conteaza doar efectele miraculoase ale unei vorbe bune asupra ta, pentru ca acestea stau la baza unor reale miracole! Te imping de la spate, iti dau incredere in tine si iti ridica moralul. Cine nu are nevoie de asa ceva?

Horoscopul zilnic de azi Taur

Banii sunt cea mai mare satisfactie a zilei. Fie ca iesi la cumparaturi si iti iei o multime de lucruri noi care te fac sa te simti bine sau doar faci calcule peste calcule cu rezultate promitatoare, e o placere sa discuti despre bani si despre ceea ce se poate face cu acestia, pentru ca sunt pe un nivel suficient de bun ca sa ai curajul sa faci planuri marete. Ceea ce cumperi azi e demn de lauda, poate chiar de invidie, dar cel mai important este efectul fantastic pe care il are asupra ta! Practic esti fericit datorita unui lucru pe care ti-l poti permite.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Vestile vin de pretutindeni si sunt atat de bune, incat le transmiti si tu mai departe, la randul tau. Devii un intermediar de vesti excelente, si le spui cu pasiune, incat toata lumea le va primi cu entuziasm, chiar daca nu sunt vestile tale. Pui suflet in tot ce afli si e o placere pentru tine sa povestesti lumii ce lucruri interesante ai auzit de la altii. O multime de informatii trec azi pe la urechile tale si vei alege dintre ele doar pe cele mai bune si folositoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Toate merg de-a-ndoaselea azi, dar nu pui la suflet aceste obstacole, ci le tratezi cu o atitudine destul de jucausa. Le consideri pe toate simple provocari care merita tratate mai mult in gluma, fara sa te superi. Vei vedea ca sunt, de fapt, obstacole minore care nici nu merita luate in serios, si o gluma buna spusa intr-un moment tensionat va readuce mai usor lucrurile la normal. Daca vezi ca apar probleme, ironia si amuzamentul pot da mai multe roade decat incrancenarea de a le da la o parte.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Daca stai prea mult pe ganduri in fata sansei excelente care ti se ofera, risti sa o ratezi, pentru ca nu te va astepta la nesfarsit sa pui mana pe ea! Fii mai spontan in reactii, nu analiza in detaliu, pentru ca este un moment care trece fulger prin calea ta si nu iti ofera nici un ragaz de gandire. E nevoie de o reactie rapida pentru ca, daca tu ceri o amanare ca sa te mai informezi, altul va fi mai iute de mana si va profita el de ocazia cea buna! Cand ti se ofera o sansa ca aceasta pe tava, nu ai voie sa o ratezi doar pentru ca nu stii ce ascunde. Acum e momentul!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Conflictele din interiorul casei ar fi bine sa ramana acolo, deci nu mai povesti nimanui ca nu te mai intelegi cu ceilalti membri ai familiei. Detii tu singur toate solutiile pentru a aplana orice tensiune din propriul domiciliu, ca atare evita sa te plangi la toata lumea de micile animozitati de cuplu sau ca cei mici nu te mai asculta. Cauta sa vezi ce a stat la originea acestor dispute si sa rezolvi totul cu toleranta si intelepciune, fara a apela la ton ridicat. Chiar daca un parinte trebuie sa mai apeleze si la severitate, uneori, de data aceasta nu e solutia cea mai buna pentru a da o lectie copiilor.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Discutiile pe care le ai cu partenerul de suflet inspira incredere pentru ca sunt angajamente serioase pe care fiecare din voi si le va respecta pana la capat. Este vremea unor promisiuni de cursa lunga prin care sa va demonstrati amandoi concret intentiile cele mai serioase unul fata de altul. Poate e ziua unei cereri in casatorie, a unei discutii clarificatoare cu privire la planurile voastre viitoare si ceea ce investeste fiecare in relatie va prinde contur si va va determina pe amandoi sa asteptati doar lucruri bune de la viitor. Nu mai e o joaca, e ceva concret!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu ai curaj sa incepi o actiune, chiar daca sunt intrunite toate conditiile necesare unui succes, dar nu ai si motivatia de care e nevoie pentru a ajunge repede la succes. Cat timp nu ai nici tu incredere in reusita finala, e normal sa bati pasul pe loc si sa nu vezi niciun progres, de aceea cel mai mult ai avea azi nevoie de stimulente, de incurajari zgomotoase de pe margine, de ceva care sa te impinga de la spate. Daca nu apare nimic interesant, risti sa nu ajungi la tinta propusa.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu te lasa coplesit de tonul agresiv al unor amici care nu au gasit cea mai potrivita formula de adresare. Ei nu-si dau seama ca nervii lor te pot rani, ca mai mult jignesc decat critica, deci ar fi bine sa le arati cumva ca nu meriti tu asemenea atitudine! Nu ajunge doar s-o faci pe bosumflatul si sa astepti scuze de la ei, ci sa le ceri socoteala, apeland la diplomatia de rigoare. A le intoarce si tu criticile cu aceeasi moneda nu inseamna ca le vei da o lectie pentru data viitoare, ci practic pici in plasa lor si faci si tu la fel ca ei!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu trebuie sa lasi disputele sa se agraveze, pentru ca unii pot fi cam agitati si isi elibereaza nervii pe cine nu trebuie. Fii tolerant si prefa-te ca nu auzi nimic din ce nu-ti convine, altfel, o eventuala replica de-a ta, poate tensiona si mai mult situatia. E nevoie de un dram de indiferenta ca lucrurile sa nu scape de sub control inutil. Daca stai si analizezi prea in detaliu motivele care au declansat conflictul, ai putea cadea si tu in capcana nervilor care nu-si au rostul acum.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te simti bine printre prieteni si esti o prezenta joviala si mereu pusa pe glume care anima atmosfera in jurul sau. Ai sansa de a-ti mari cercul de prieteni datorita talentului tau in domeniul comunicarii, dar si datorita spiritului mereu jucaus care te ajuta sa deschizi orice usa. Incerci sa-i multumesti pe toti cei care trag azi de tine si faci in asa fel incat sa-ti gasesti putin timp pentru fiecare, ca sa nu superi pe nimeni.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai mai multe drumuri de facut, dar nu e suficient timp sa onorezi toate invitatiile, ca atare trebuie sa te decizi asupra unei singure destinatii spre care sa pornesti. Posibil sa fie o calatorie dus-intors care te va solicita la maxim, dar vii inapoi acasa cu un sentiment major de bucurie ca ai ajuns acolo unde doreai si unde te-au asteptat vesti bune. Intri in legatura cu multa lume si trebuie sa discuti altfel, in functie de caracterul fiecaruia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții