Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 10 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on marți, 9 aprilie 2013 | 07:28


Horoscopul zilei de azi 10 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Banii sunt la un nivel satisfacator ce-ti dau curajul de a face planuri marete cu ei. Ai o lista intreaga de cumparaturi, dar pentru ca a venit primavara, te tenteaza mai mult sa investesti in aspectul fizic. O raita prin magazine iti va innoi garderoba cu o multime de haine si accesorii si te vei simti foarte bine cand le vei proba pe toate din nou acasa. Abia astepti sa le scoti la plimbare ca sa rupi gura targului cu noile tale achizitii, si chiar si dupa aceasta sedinta de shopping, tot ai mai ramas cu o multime de dorinte materiale. Data viitoare, deci!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Daca nu opresti la timp micile dispute ale zilei, ele pot denatura in ceva mult mai grav, ce va fi mult mai greu de tinut sub control. O banala neintelegere se poate transforma intr-un adevarat razboi de interese si e greu de crezut ca vei scapa nesifonat dintr-o astfel de confruntare. Descoperi cu aceasta ocazie ca ai inamici puternici care nu se lasa nici ei mai prejos atunci cand tu ai ceva de spus, dar incearca sa transformi conflictul in competitie si nu in lupta de orgolii inutile.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Inima ta e inflacarata de o speranta noua, de parca undeva, la orizont, s-ar intrezari o mica sansa de iubire. Doar atat aveai nevoie pentru a prinde din nou curaj sa mergi mai departe, pentru ca sufletul tau se incarca de o energia noua, stimulativa, ce iti da curaj sa faci lucruri de care nici nu te credeai in stare. Daca si din partea celuilalt primesti gesturi care tradeaza interesul si atractia fata de persoana ta, poti spune ca esti fericit!

Horoscopul zilnic de azi Rac

E o placere sa petreci ziua cu familia, cu cei dragi, in intimitatea casei voastre, unde atmosfera este tihnita si calda. Se simte un aer de sarbatoare pentru ca familia se aduna in jurul tau cu bucurie. In centrul atentiei par sa fie unele evenimente fericite, cum ar fi o reuniune de familie, o casatorie in viitorul apropiat sau sfintirea unei case, si toate aceste momente cu iz festiv aduna pe cei dragi alaturi de tine cu veselie si entuziasm. De tine depinde sa mentii atmosfera aceasta placuta cat mai mult timp!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Pe oricare din caile posibile pe care le ai acum la dispozitie ai porni, ai ajunge la rezultate foarte bune, deci esti un mare norocos. Altadata aveai un tel anume de atins, dar nici un drum pana acolo, pe cand acum, iata, ce de alternative ti se ofera! Decizia iti apartine, deci pune serios in balanta care dintre variante iti este cea mai accesibila, dar e posibil ca, odata aleasa o directie, sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te oare ce-ar fi fost daca o alegeai pe aceea?

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu mai poti continua o actiune, pentru ca ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce va aduce de acum inainte. Mai bine zis, nici nu crezi ca mai are ceva de oferit, ca atare preferi sa-i pui punct acum, fara sa-i mai dai vreo sansa. Uneori e mai bine sa fii transant si sa spui categoric nu, decat sa mai insisti sa salvezi o situatie care nu mai inspira nimic. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce te vei elibera de povara si vei avea starea necesara pentru a te relaxa si a te gandi si la altele, mai frumoase.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Oboseala fizica se combina cu cea psihica si nu da un rezultat prea bun pentru tine. Cand nu ai resursele necesare pe care sa te bazezi, mai bine stai pe loc, pentru ca nu vei avea parte de rezultate prea bune. Ai avut o perioada extrem de agitata care te-a consumat la maximum si acum resimti major efectele propriilor tale excese. Au fost obligatii pe care ti le-ai asumat, dar nu cumva ai abuzat prea mult de propriile puteri? Acum se vede ca nu mai poti si tot ce ti-ar trebui ar fi o pauza. Mai lunga daca s-ar putea.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Tii cu dintii de o suma de bani, convins ca va veni o zi cand vei avea nevoie de ea, dar azi esti nevoit sa umbli in acest cont pus deoparte pentru alte scopuri. Ii dai cu mari retineri, cu teama sa nu dezechilibrezi cumva bugetul, dar este o plata urgenta, de care nu poti scapa. Nu tine banii la saltea cand ai atatea facturi in asteptare, ci incearca sa scapi de ele una cate una, in functie de prioritati. Nu e perioada acumularilor, ci a platilor obligatorii, dar dupa ce le aduci la zi, te vei simti mult mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai o mare reusita profesionala de sarbatorit, dar daca nu e doar meritul tau de a fi ajuns aici, trebuie sa scoti in evidenta si contributia colegilor. Ar fi nedrept din partea ta sa-ti asumi toate creditele, cand si altii au jucat un rol pe parcurs. Altfel, ar putea fi o zi perfecta in care veti celebra victoria comuna, iar succesul de acum poate fi punctul de plecare spre o etapa urmatoare si mai promitatoare. Daca a mers atat de bine pana aici, nimic nu va opreste, ca echipa, sa treceti mai departe pentru un succes… si mai si!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai lucrat alaturi de un grup mai larg de persoane (prieteni, colegi, rude) si v-ati adus fiecare contributia cum ati stiut mai bine. Iata ca rezultatele visate incep sa se contureze din ce in ce mai clar la orizont. E momentul victoriei, al culegerii roadelor, dar pentru ca a fost un efort colectiv, trebuie sa va apreciati unii altora eforturile, pentru ca unul fara altul nu s-ar fi ajuns aici. Altii au asteptat mult de la tine, dar si tu ai depins la fel de mult de altii, pentru ca fiecare pe cont propriu nu ati fi avut aceleasi rezultate. Unindu-va fortele, s-a ajuns la un succes de toata frumusetea pe care il celebrati tot impreuna.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Banalul acestei zile este de bun augur pentru a te putea concentra eficient la o activitate care necesita ceva mai multa atentie. Daca ai fi prins in alte sarcini dificile sau urgente, nu ai avea starea necesara pentru a te gandi in detaliu la ceea ce ai de facut, ca atare profita de liniste ca sa-ti faci ordine in idei si sa stabilesti incotro e bine sa mergi de acum inainte. Poti mobiliza si pe altii in proiectele tale, pentru ca nu poti ajunge singur la rezultatele finale, deci trebuie sa gasesti tovarasii potriviti.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Simti ca nu inaintezi deloc in planul asupra caruia te-ai aplecat de la o vreme, dar obstacolul aparut poate fi depasit cu brio daca apelezi la colaboratorul potrivit. Cineva detine cheia acestei probleme, nu te poti descurca de unul singur, ca atare totul depinde de norocul de a intalni aceasta persoana. Cum esti, de felul tau, un mare baftos, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a auzi informatia salvatoare, ca atare iesi in lume, discuta, socializeaza, intreaba in stanga si-n dreapta, pentru ca va aparea in calea ta si eroul zilei!

1 comments:

Anuska spunea...

f. bun acest horoscop,multumesc !

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții