Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 11 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 10 aprilie 2013 | 10:04


Horoscopul zilei de azi 11 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Iubirea este tot ce poate fi mai bun pe lume si te dedici trup si suflet fiecarui moment pe care il petreci in compania persoanei care te-a cucerit. Schimbul de declaratii, de angajamente, de emotii este la cote maxime incat te poti indragosti lulea de cel care te rasfata acum in asemenea gesturi de afectiune. Nu esti deloc zgarcit in vorbe dulci, ci la tot ceea ce primesti, esti gata sa daruiesti inapoi inzecit, convins ca e iubirea vietii tale. Merita sa investesti tot in aceasta relatie!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu incerca sa duci singur la capat proiectul pe care l-ai inceput, deoarece lucrurile vor evolua mult mai bine in echipa. Vei gasi pe cineva cu care colaborezi eficient iar comunicarea dintre voi merge de minune. Va completati unul pe altul atat de bine, de parca ati avea aceeasi pregatire profesionala, pentru ca nici nu e nevoie ca unul sa dea prea multe detalii, ca celalalt a inteles totul perfect. Ar fi bine sa valorificati aceasta cooperare intr-un plan comun.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Banii se aduna greu, dar daca tot ai reusit sa strangi o suma mai mare, fa un efort sa tii de ea cat mai mult timp. Va veni o zi cand vei face o investitie masiva in care acesti bani vor fi foarte folositori si daca incepi sa-i cheltui pe nimicuri, te vei trezi in incapacitate de plata. Ti se cere multa prudenta si o buna organizare a bugetului, gandindu-te inainte de toate la cele mai importante plati ale acestei perioade. Facturile cele mai mari trebuie sa fie prioritatea ta numarul unu!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Iubirea nu se rezuma doar la vorbe dulci si promisiuni pompoase, ci astepti de la cel drag si fapte concrete. Numai prin ceea ce e dispus sa faca pentru tine sau pentru relatia voastra vei crede ca are si intentii serioase, altfel totul va ramane doar o abureala, placuta de altfel, dar nu te poti baza doar pe asta. Poti avea parte de surprize de la partener care promite ceva pe placul tau si culmea, chiar duce la indeplinire! Dar pretinde acelasi lucru si de la tine.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Numai de tine depinde sa treci peste momentul critic cu care te confrunti azi, pentru ca e doar o chestiune de vointa ca sa nu te afecteze. Daca psihicul tau e sensibil si slabit, e greu de crezut ca vei trece peste fara urmari de natura emotionala, dar printr-un efort de vointa, adunandu-ti fortele ca sa treci peste toate cu capul sus, vei demonstra ca poti fi mai puternic decat orice piedica. Vestile proaste ar trebui sa te ambitioneze sa lupti cu ce va urma, nu sa te lasi coplesit de ele.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Esti persoana cea mai potrivita pentru a da un sfat concret intr-o situatie complicata. Povestesti din experienta ta bogata de viata si cand vezi ca solutia oferita de tine are efecte asupra problemei celor din jur, esti cel mai fericit. Faptul ca unii apeleaza la tine, e un semn ca ti se recunoaste valoarea si ca ideile tale merita ascultate, ca atare spune ce ai de spus fara sa te temi ca nu ai fi ascultat. Exista cineva care abia asteapta un sprijin de la tine!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai motive de bucurie la serviciu, pentru ca eforturile colective au ajuns la un nivel de unde deja se vad roadele concrete. Pentru asta ai lucrat alaturi de colegii tai si acum, cand vezi ca a meritat timpul si energia consumate in acest sens, parca te motiveaza sa treci la o etapa superioara sau sa te apuci deja de ceva nou, si mai dificil, pentru ca ai demonstrat ca se poate. Va apreciati unii altora munca si aceasta atmosfera este foarte productiva pentru a lucra eficient mai departe.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca uns, se dovedeste a fi de fapt o adevarata proba de incercare ce va testa rabdarea si tenacitatea ta. Lucrurile pot reveni usor la normal daca reusesti sa iti pastrezi optimismul in ciuda tuturor obstacolelor, si, daca se poate, sa le tratezi cu umor, ca sa nu transformi banale aspecte care nu merg tocmai bine in adevarate catastrofe. Totul e mai usor decat pare, dar nici nu trebuie sa le privesti ca pe niste bagatele, dar nici sa agravezi situatia mai mult decat e cazul. Priveste totul normal.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti un justitiar gata sa faca dreptate daca prinde pe cineva cu ocaua mica. Ai un fler special cu ajutorul caruia simti de la o posta profitorii, lingusitorii si mincinosii si devii nemilos cu cei care incearca sa ti se bage pe sub piele apeland la astfel de tertipuri. Desi orgoliul tau se simte foarte bine cand e magulit, trebuie insa sa faci o distinctie clara intre o lauda binemeritata si una mincinoasa care nu cauta altceva decat sa te cucereasca. Nu te lasa pacalit de aprecieri pe care stii si tu ca nu le meriti.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

E mai bine sa taci si sa treci cu vederea unele aspecte care nu-ti convin, pentru ca toleranta se va dovedi a fi cea mai inteleapta atitudine in situatia de fata. Nu te lasa atras de critici si predici, pentru ca nici tie nu ti-ar placea o astfel de discutie, ci incearca sa te pui cumva in pielea celuilalt si sa aplici zicala: ce tie nu-ti place altuia nu-i face! Chiar daca greseala comisa de cel din fata ta e strigatoare la cer, nu-l ataca, ci accepta situatia, incercand sa intelegi ce l-a determinat sa faca asta. Prin exemplu personal ii poti dovedi unde si cum a gresit.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Parca nu stii sa profiti de sansele bune care ti se ofera, pentru ca ai tendinta de a cauta nod in papura. Te indoiesti ca lucrurile sunt atat de bune pe cat par si incepi sa cauti dincolo de aparente, poate-poate vei gasi acea fisura care ar putea da totul peste cap. Gandirea pozitiva, daca ai reusi sa o readuci in minte, ar face minuni, dar daca vrei neaparat ca un lucru sa iasa prost doar pentru ca te temi de esec, fii sigur ca se va intampla asa cum iti programezi singur mental. Vrei sa fie o zi de succes? Atunci vezi partea pozitiva a lucrurilor!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Incearca sa nu privesti inapoi cu manie, pentru ca discutiile acestei zile ar putea aluneca spre amintiri negative cu privire la fapte mai vechi care au tensionat relatia cu unele persoane. Nu are rost sa scoti de la naftalina detalii urate de demult, pentru ca risti sa le readuci in actualitate si sa distruga ceea ce, intre timp, ai reusit sa construiesti. Nu umbla in trecutul oamenilor pe care-i intalnesti, ci priveste-i asa cum ti se infatiseaza astazi. Nu conteaza ce au facut candva, pentru ca si tu duci dupa tine bagajul tau nu tocmai usor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții