Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027

Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. ...

Horoscopul zilnic de azi 13 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 12 aprilie 2013 | 09:05


Horoscopul zilei de azi 13 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Propunerile cu tenta sentimentala se pot ivi de unde nici nu te astepti, dar conteaza mult si atitudinea ta in fata acestora. Daca te arati deschis la iubire, preocupat de ceilalti, dar si de propria persoana (cum arati, cum vorbesti, cum te porti), si interesul sexului opus va creste fata de tine, cu sansa unei idile pe placul tau. Nu refuza nicio ocazie de a cunoaste oameni, de a socializa, de a iesi undeva cu prietenii pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Partenerul te rasfata in gesturi de afectiune, dar ofera-i si tu la fel!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Inima ta bate mult mai tare pentru ca primesti o veste cu un impact special asupra starii tale emotionale. Nerabdarea creste, bucuria se intensifica iar viitorul arata foarte promitator privit din acest unghi. Presimti ca va avea loc un eveniment cu totul deosebit in viata ta sentimentala, cum ar fi prima intalnire cu cel de care esti indragostit sau o petrecere de vis in compania jumatatii tale, deci fericirea e la cote maxime. Cu ceva noroc, ziua acesta iti ofera in dar iubirea si traiesti fiecare clipa cu pasiune.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Sfatul pe care il primesti astazi de la o persoana matura te scoate dintr-o zona incerta. Este exact raspunsul de care aveai nevoie pentru a-ti recapata linistea si increderea in ceea ce va urma, pentru ca stateai ca pe ghimpi fara sa ai nicio garantie ca la capat te asteapta ceva bun. Mergi in directia spre care esti indrumat, pentru ca pare a fi exact solutia optima in cazul de fata care va readuce totul la normal foarte repede.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Cineva intervine in linistea care se instalase in mediul in care te afli si toata bucuria cu care incepuse ziua dispare. E un musafir nepoftit care agita spiritele pe oriunde trece si in loc sa il reduci la tacere ca sa te bucuri in continuare de atmosfera pozitiva de dinainte, il lasi sa tulbure apele. Incearca sa-l dezarmezi cu amabilitate si cu diplomatie, pentru ca nu isi va permite sa fie impertinent daca cei din jur se poarta frumos cu el! Desi nu poti baga mana in foc ca isi va tine gura!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te crampona de piedicile marunte ale acestei zile. Dupa ce vor trece, vei rade de ele, chiar daca pe moment crezi ca ar fi mai urate decat sunt. Nu privi lucrurile intr-o tenta atat de panicarda, pentru ca toate au rezolvare daca incerci sa te detasezi un pic de gravitatea lucrurilor. Cu putin umor si cu zambetul pe buze, chiar si cele mai complicate probleme vor fi depasite, pentru ca totul e doar o chestiune de atitudine. Esti optimist? Grijile trece repede. Esti pesimist? Te afunzi si mai tare in ele!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Unii se indoiesc de experienta ta, dar nu are rost sa-ti pierzi vremea cu explicatii si demonstratii. Tu iti vezi mai departe de treaba fara a da nimanui socoteala, pentru ca esti cel mai bun in situatia de fata. Unii sunt ori prea critici, ori prea invidiosi pe calitatile de care dai dovada si nu fac altceva decat sa comenteze permanent realizarile tale. Prin exemplu personal, ducandu-ti sarcinile la indeplinire cu maturitate, vei arata tuturor ca esti cel mai bun, fara sa mai fie nevoie de atatea justificari inutile. Faptele vorbesc de la sine!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te afli intr-un mediu in care te simti bine, unde ai ocazia sa iti faci o multime de noi prieteni si cunostinte. Ai multe de vorbit, gasesti imediat subiecte de conversatie, si dai dovada de sociabilitate, flexibilitate, si alte calitati care te ajuta sa te integrezi imediat intr-un grup, chiar daca nu cunosti pe nimeni. Lasi o impresie buna, deci profita de auspiciile excelente pentru a te pune in valoare in asa fel incat lumea sa descopere cine esti cu adevarat. Lasa timiditatea, modestia si teama la o parte si vorbeste cu curaj!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu-ti place ironia cu care te trateaza unii atunci cand tu le explici foarte serios niste lucruri carora le acorzi o mare importanta. Nu pune la suflet atitudinea lor superficiala, pentru ca nu poti convinge usor pe ceilalti ca ceea ce pe tine te preocupa e interesant si pentru altii. Vezi-ti de problemele tale fara a pretinde si de la ceilalti atentie, seriozitate, interes, pentru ca nu poti fi pe aceeasi lungime de unda, mai ales cu cei tineri, care par de-a dreptul usuratici. Aminteste-ti ca si tu ai fost ca ei, deci suporta-i!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai evitat un anumit moment cat s-a putut, dar iata ca a venit in cele din urma. Desi stiai ca se va intampla, totusi esti luat prin surprindere si ai tendinta sa aluneci spre depresie. Poate fi o zi critica din anumite puncte de vedere, cand simti pe umerii tai greutatea timpului, gravitatea situatiei si deruta, nestiind foarte clar ce te asteapta de acum inainte. Incearca sa-ti aduni repede fortele, ca sa nu pierzi timp pretios cu lamentari, pentru ca e o provocare interesanta pentru tine, ca sa demonstrezi ca ai invatat ceva de la viata.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Apare ocazia de a te apuca de un proiect complet nou si, ca tot cei la inceput, te atrage foarte mult. Muncesti serios, depui mari eforturi pentru a face primii pasi si daca lucrurile incep bine, sunt toate sansele sa evoluezi spre rezultatele visate intr-un ritm alert, perfect pentru a nu-ti pierde interesul de acum. Trebuie totusi sa asculti de instructiunile unui lider, pentru ca de unul singur nu vei reusi sa termini acest proiect, dar intr-un grup cu roluri bine stabilite, roadele sunt foarte aproape.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Gasesti solutii chiar si la cele mai neplacute vesti cu care te confrunti azi, ca atare nu te lasa coplesit de stimulii negativi care ajung azi la tine, ai mai multa vointa decat crezi, rezistenta la orice situatie neplacuta, ca atare lupta cu tot ceea ce te-ar putea afecta emotional. Nimic nu te poate ingrijora intr-atat de mult cand ai in buzunar resursele necesare pentru a face fata la orice. Nu esti chiar atat de fragil pe cat pari sau pe cat cred unii, iar azi poti demonstra asta cu brio!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Pleci la drum, dar pare sa fie vorba de o calatorie destul de obositoare, pentru ca trebuie sa ajungi mai departe de casa. Merita sa faci acest drum, pentru ca la destinatie te asteapta o atmosfera primitoare, calma, ca intre prieteni. Ziua e perfecta pentru a evada un pic de acasa, de aceea vei profita de aceasta ocazie care te mai scoate un pic din ale tale. Ce-i drept, orice iesire costa, deci ia-ti suficienti bani cu tine pentru ca tentatii vor fi destule.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții