Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul zilnic de azi 14 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 aprilie 2013 | 09:20


Horoscopul zilei de azi 14 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Simti ca trebuie sa faci un mare sacrificiu doar pentru a-i face altuia pe plac, si normal ca te doare aceasta situatie de vreme ce dorintele tale sunt inabusite. Nu ai incotro: daca vrei sa bucuri pe altcineva, uneori e nevoie sa renunti la propria vointa, dar te va bucura enorm zambetul de pe chipul celui care pretinde acum acest efort din partea ta. Speri ca va veni o zi cand si el va face la fel pentru tine, renuntand la sine pentru ceea ce-ti doresti, totusi nu-ti face prea multe iluzii!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu ai acum banii necesari pentru a cumpara un obiect pe care l-ai planificat demult. Desi credeai ca e momentul bun pentru o investitie, apare ceva care-ti taie elanul si te obliga sa amani cumparaturile pentru o vreme. Mai degraba e o perioada buna sa te achiti de datorii ramase de anul trecut, ca atare ia lista cu restante la puricat, pentru ca sigur poti scapa de cateva dintre ele. Ar fi bine sa nu te gandesti acum la cheltuieli noi, ci doar sa arunci o privire in urma.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cine iti poate fi cel mai bun consilier in situatii mai delicate daca nu persoana iubita? Cel care iti sta azi neconditionat alaturi, oferindu-ti sfaturi sau un ajutor concret la ceea ce te framanta, este si cel care te iubeste cel mai mult, deci poti numara cati prieteni sinceri ai cu adevarat. Daca insa e cam gol in jurul tau la nevoie, e un semnal de alarma pentru tine ca nici tu, la randul tau, nu ai fost prea generos in gesturi de prietenie fata de altii candva, deci e timpul sa te deschizi spre oameni, oferind mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Starea de sanatate lasa de dorit, nu te simti deloc in apele tale, ci simti nevoia de mai mult somn. Daca nu ai incotro, vei sta acasa pentru a-ti aduna fortele, pentru ca oricum nu dai randament in nicio activitate in starea in care esti. Somnul e singura te preocupare astazi, desi nu e deloc placut sa pierzi vremea in pat cand ar fi atatea de facut, dar numai asa te vei remonta cu adevarat. Daca sfidezi boala, intr-un final aceasta se va dovedi a fi mai puternica decat tine ti te va obliga sa te duci acasa sa te culci.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Timiditatea nu te lasa sa-ti exprimi sentimentele la justa valoare si, daca nu iti iei inima in dinti sa spui ce simti, partenerul ar putea interpreta gresit tacerea ta. Ti-e frica sa faci destainuiri cu privire la cele mai intime sentimente ale tale, ca nu cumva sa fii criticat sau respins, dar daca nu incerci, nu ai de unde sa stii ce reactie vei naste! Asuma-ti riscul, spune ce e in inima ta, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera sufletul incarcat de emotii puternice. Poate si celalalt simte la fel, dar asteapta de la tine primul pas!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Incearca sa mai tii secrete unele idei, pentru a nu le oferi pe tava celor care stau cu urechile palnie in cautarea unor solutii de-a gata. Esti persoana cea mai in masura sa ofere solutii si raspunsuri la cele mai complicate probleme ale zilei, dar nici sa te dedici altora nu e in avantajul tau. Unii ar putea profita de ceea ce le spui doar pentru a le folosi in interes propriu, uitand pana sa si multumeasca pentru rolul pe care l-ai jucat, de aceea trebuie sa-ti alegi cu mai multa grija tovarasii de lucru, confidentii, colaboratorii si prietenii.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Visul tau se cladeste extrem de lent, dar lucrurile care se ridica in acest ritm, au sanse mai mari sa dureze si sa fie de valoare, ca atare nu te grabi sa ajungi la rezultatele visate. E in avantajul tau sa faci pasi marunti spre ceea ce ti-ai propus, ca sa nu investesti cantitati uriase de energie si apoi sa-ti pierzi interesul. Educa-ti rabdarea si fii in permanenta constient ca nu vei ajunge imediat la scopul cel mare, ci e cale lunga pana acolo. Roadele care incep deja sa se contureze sunt promitatoare si ofera garantia ca mergi in directia cea buna.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Traiesti inca din amintirile unor vremuri cand iubeai si erai iubit, cand fericirea facea parte din viata ta. Duci dorul acelor vremuri, dar e posibil sa ai noroc si sa reinvii ceva de atunci. Ori reintalnesti o fosta iubire care arata ca inca mai nutreste sentimente pentru tine, ori ai sansa de a te impaca, dupa luni de despartire si raceala, cu cel pe care l-ai iubit. Atunci o privire inapoi cu nostalgie sau cu durere, poate, pentru ca inima ta a ramas ancorata in timpuri de demult cand erai mult mai fericit in iubire.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Intalnesti azi o persoana care va juca un rol de durata in planurile tale, tocmai de aceea trebuie sa fii atent la ceea ce iti transmite chiar acum. Un sfat oferit la prima intalnire, prima impresie pe care o lasa sau o informatie pe care o primesti de cum deschide gura vor fi elemente esentiale candva in viitoarele etape, deci pune-ti memoria la treaba si tine minte tot ce vezi si tot ce auzi. Daca nu esti atent acum, peste cateva luni vei regreta ca ai uitat un detaliu oferit chiar azi de noua ta cunostinta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Discuti despre bani intr-un mod extrem de serios, cu documente pe masa si cu un calculator la indemana. E momentul sa decizi viitoarele etape ale unei afaceri sau niste investitii masive pe care le visezi demult, dar carora nu le venise inca randul. Ai o viziune mai ampla asupra viitorului din punct de vedere financiar si stii pe ce te poti baza de acum inainte. Presimti ca banii pe care ii investesti acum vor da roade sau ca ceea ce cumperi va avea viata lunga deci consideri ca faci o afacere profitabila.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Starea ta psihica este precara si il iei pe nu in brate la tot ce ti s-ar propune. Nu esti sigur pe fortele tale si se vede ca dai inapoi la cea mai mica provocare, spunand mult prea repede nu pot. Aduna-te un pic, agata-te de ceea ce merge bine acum in planurile tale, pentru ca e nevoie uneori de un stimulent oricat de mic pentru a reveni pe linia de plutire. Daca planurile personale nu merg tocmai bine, te poti refugia foarte bine in munca, unde poti culege roade de care vei fi multumit, uitand astfel usor de ceea ce nu ai inca in viata personala.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te bucuri sincer pentru reusita unui prieten si, daca ai avut si tu o contributie aici, cu atat mai mare e satisfactia. Apare motiv de sarbatoare in anturajul tau, dar nu esti tu, neaparat, actorul principal al acestui eveniment de varf, insa te incanta ce se petrece de parca ai fi tu implicat. Cineva drag merita toata atentia, pentru ca a ajuns la un succes binemeritat pe care simte nevoia sa-l celebreze cu cei care sunt importanti pentru el. Te numeri si tu printre preferatii sai si i te alaturi cu inima deschisa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții