Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 15 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 14 aprilie 2013 | 06:00


Horoscopul zilei de azi 15 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Dialogul dintre generatii diferite se va dovedi a fi solutia cea mai buna pentru a conlucra intr-o directie comuna. Cel tanar are multe de invatat de la cel matur, dar si invers, pentru ca schimbul de experienta este productiv. Indiferent de tabara din care faci parte, pleaca urechea la cel de langa tine, pentru ca vei afla o multime de lucruri utile. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul, pentru ca intotdeauna e loc de noi lectii de viata. Afli multe, dar ai si tu multe de transmis celor care vor sa te asculte.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Propunerea care ti se face azi merita analizata, chiar daca, la prima vedere, iti ridica si unele semne de intrebare. Nu o respinge din prima, apleaca-te asupra ei pentru a-i descoperi avantajele si dezavantajele, pentru ca sigur ai ceva de castigat de pe urma ei. Poate este un drum cu doua sensuri diferite de evolutie, tocmai de aceea depinde de felul in care abordezi tu problema. In functie de alegerea facuta, vei da un anumit curs evenimentelor, deci ai grija ce decizii iei!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Daca aduni alaturi de tine colaboratorii potriviti, vei vedea ca lucrurile evolueaza foarte repede spre scopurile propuse, deci totul depinde de compania pe care o ai alaturi. Daca ai in jur doar oameni critici, carcotasi, care nu te sustin in ceea ce vrei sa faci, fii sigur ca vei bate pasul pe loc fara a observa niciun progres. Ai nevoie de colegi eficienti, care sa puna si umarul la nevoie, nu doar de oameni care doar isi dau cu parerea si critica ceea ce faci tu, deci fii foarte exigent in momentul cand ceri ajutorul unor tovarasi de echipa. Nu oricine ti-ar fi de folos!

Horoscopul zilnic de azi Rac

A trecut o mare sansa prin calea ta nu demult si acum esti trist pentru ca te-ai trezit mult prea tarziu. Iti faci procese de constiinta si te intrebi cum de ai fost atat de naiv, cand ai fi putut pune imediat mana pe ocazia unica ce ti s-a oferit. Degeaba regreti acum si iti plangi in pumni, dar trebuie sa inveti din aceasta lectie ca uneori norocul nu sta sa te astepte pe tine. Daca un tren trece prin gara, nu inseamna ca mai vine si maine pe aici, deci fii mai rapid in reactii.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai toate motivele de bucurie astazi, pentru ca tot ce iese din mainile tale e demn de lauda! Primesti felicitari sincere pentru realizarile tale cu care te poti mandri lasand modestia la o parte. Ai sansa sa te evidentiezi in colective mai largi de persoane, pentru ca detii un as in maneca de care merita sa te folosesti. Poti iesi primul in orice confruntare de forte, deoarece esti cel mai bun si daca stii sa valorifici auspiciile norocoase in avantajul tau, atunci poate fi una dintre cele mai bune zile din aceasta luna!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Te poti certa cu oricine, oricum, fata in fata sau prin telefon, de parca relatia cu lumea a ajuns intr-un punct sensibil in care nu reusesti sa-ti controlezi tonul sau vorbele. Esti mai acid ca niciodata, mai iritat fata de tot ce ti se spune, iar la critici sau judecati - meritate sau nu - tu reactionezi la fel de dur, pentru ca nu accepti ca ai fi gresit cu ceva. Posibil ca singura solutie la astfel de situatii in care se spun cuvinte grele ar fi sa te prefaci ca nu ai auzit nimic si sa pleci din locul in care planeaza tensiunea.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti cu mintea departe, intr-un loc de care e legata inima ta intr-un mod aparte. Poate cineva drag tie a plecat si ii duci dorul, sau esti deja cu gandul la o viitoare vacanta intr-un spatiu unde iti doresti demult sa ajungi. Ai la ce te gandi si parca doar visarea te mai ajuta sa scazi din kilometrii care te despart de ceea ce in acest moment consideri ca e fericirea ta cea mai mare. Daca ai avea cum, ai urca in primul tren si ai ajunge direct acolo unde iti poti incarca bateriile.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Uneori, minciuna se infiltreaza in inima ta, gata sa te trimita pe o pista falsa. Ori tu apelezi la o minciunica pentru a scapa basma curata in ochii cuiva drag, cu speranta ca te va ierta, ori altul iti ascunde un adevar cu speranta ca nu va fi descoperit niciodata. Din pacate, adevarul iese la iveala cu riscul de a genera o deceptie dureroasa, dar pentru iubire oricine face sacrificii si la fel vei face si tu azi. Ca sa nu pierzi ce ai, merita sa accepti uneori si astfel de compromisuri.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Sfatul pe care il primesti de la o persoana mai in varsta se va dovedi a fi exact scanteia de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de durata, cu un consum imens de energie. Singur, parca nu ai fi inceput nimic, mai temator din fire, dar stimulentele sosite sunt binevenite pentru a te apuca serios de treaba. Poate ai ceva de invatat din asta, poate ai si ceva de castigat, dar oricum experienta ta de viata se va imbogati masiv in urma acestui nou demers. Si tu poti deveni sursa de inspiratie pentru altii, candva!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cand calculezi sumele pe care le ai la dispozitie, iti iese un rezultat care te incanta, incat ai curaj sa faci planuri marete cu banii tai. Esti intr-un moment de varf in privinta bugetului, ca atare esti pregatit sa mai tragi o raita prin magazine si sa-ti mai cumperi ceva cu care sa rupi gura targului. Esti atras mai ales de lucruri scumpe, luxoase, de fite sau de firma, pentru ca pretentiile tale sunt ridicate, si, la urma urmei, meriti din plin aceste daruri pe care ti le poti face singur. Detii ceva material care iti inspira mai multa incredere in tine insuti iar respectul de sine creste.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Apelezi la persoana potrivita pentru a rezolva corect o situatie din care ai avut ceva de pierdut. Simti ca ti se face, finalmente, dreptate si esti foarte multumit de rezultatele demersurilor tale cu tenta legala. Daca in joc e adevarul, o pozitie care ti se cuvine sau niste drepturi care ti s-au luat pe nedrept, fa tot posibilul sa le recuperezi, pentru ca sunt ale tale si poate nimeni sa te priveze de ele. Gasesti azi portita legala pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus pe caile cele mai cinstite, sustinut de legi si reguli de necontestat.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu va fi o deplasare tocmai usoara. Nervii se vor acumula la fiecare pas, traficul poate fi infernal si mereu apar dispute in relatia cu ceilalti participanti la trafic. Fii extrem de atent la viteza, la situatiile cu factor mare de risc, la starea vremii, pentru ca se pot ivi incidente nedorite ce iti pot stirbi placerea calatoriei. Te vei intoarce acasa obosit, un pachet de nervi pentru tot ce ai infruntat pe parcursul calatoriilor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții