Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilnic de azi 16 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on luni, 15 aprilie 2013 | 07:45


Horoscopul zilei de azi 16 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti o persoana ambitioasa care vrea sa se afirme, iar azi ai toate sansele sa reusesti prin valoarea ta incontestabila. Energia de care dispui merita investita intr-o activitate de mare amploare, ca atare nu te gandi la chestiuni marunte, de care oricum te poti ocupa in fiecare zi. Azi e vremea unei mari reusite, a evidentierii tale in fata competitorilor, pentru ca esti propulsat in frunte de un val favorabil tie! Profita de auspiciile excelente ale acestei zile pentru a te pune intr-o lumina buna, deoarece succesul te poate alege chiar pe tine dintre toti!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te astepta la planurile tale de viitor sa fie usor acceptate de ceilalti. Azi vorbesti despre intentiile tale cu mult entuziasm si, in loc de aprobare sau de completari din partea celor din jur, fii pregatit de critici si comentarii acide. Ei nu au cum sa inteleaga ce doresti tu, pe ce resurse te bazezi pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus, deci vezi-ti de propriile tale idei, fara sa tii cont de ceilalti, care, prin contradictii si refuzuri, pot da dovada de egoism si invidie



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Incepi un proiect nou, dar din pacate cu stangul, cu un elan scazut, fara toate mijloacele necesare la indemana. Nu ti-ai calculat prea bine fortele chiar acum, cand dai startul, de aceea va aparea imediat si prima piedica. Nu te supara ca nu ti-a iesit din prima. E semn ca mai aveai ceva de invatat, o anumita experienta de acumulat inainte de a porni pe acest drum. Ca atare tu pornesti aceasta noua actiune cu… o pauza, dar imediat ce vei depasi acest impas, totul va merge ca pe roate. Ai rabdare!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu poti duce la capat cu succes ceea ce ai inceput din cauza interventiilor negative a unor adversari puternici. Se opun cu vehementa planurilor tale, comenteaza intens ceea ce ai tu de spus, dar, in loc sa tratezi furia lor drept un atac la persoana, mai bine te-ai bucura, pentru ca e un semn ca parerile tale nasc controverse, deci sunt bune! Sustine-ti mai departe punctul de vedere in ciuda tuturor, pentru ca daca tu crezi in ceea ce fac, vei duce la indeplinire! Influentele din afara au putere asupra ta, dar nu te lasa oprit din elan de ele!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu pleca urechea la informatiile care ajung azi la tine, pentru ca ele contin o mare doza de neadevar. Ia in gluma tot ce afli, pentru ca, daca dai crezare, ai putea merge pe o pisa falsa, consumand inutil timp si energie. Daca intuitia iti spune ca ceea ce afli e o mare gogoasa, intoarce armele impotriva celui care transmite asemenea informatii si spune-i vreo doua cu un ton amuzant, pentru ca nu va suporta usor ironia. Decat o critica severa cu reprosuri si acuze, un ton zeflemitor si cinic ar avea un impact mult mai profund!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca planul pe care l-ai sperat pentru azi nu iese, din cauza unei piedici neprevazute, nu te crampona de acest mic esec, pentru ca apare sigur un plan de rezerva. Chiar daca nu e ceea ce ai sperat pentru aceasta zi, schimba imediat macazul spre noua ta preocupare. Nu pierde vremea disecand firul in patru cu privire la ceea ce nu te-a lasat sa duci primul plan la indeplinire, ci concentreaza-ti imediat atentia si energia spre planul de rezerva. Va iesi mai bine decat te astepti!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Banii se fac prin proiecte mari, colective, deci nu te gandi numai la castigul tau. Ai putea duce la bun sfarsit o afacere profitabila, ajutat de oameni care au aceleasi interese ca si tine, dar daca tot s-a ajuns la niste rezultate concrete, e si vremea recunostintei, apreciindu-va mai mult unii altora contributia adusa. Nu ai fi ajuns aici pe cont propriu, cum nici ceilalti nu s-ar fi bucurat de succes fara tine, ca atare evidentiati mai mult rolul jucat de fiecare in acest demers reusit.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Cui sa dai prioritate astazi: carierei sau familiei, de vreme ce amandoua te solicita la fel de mult? Fa putina ordine in planurile tale, pentru ca vei gasi o cale sa oferi un pic si uneia, si celeilalte, fara a prejudicia nici o parte. Jumatate din zi poate fi dedicata sarcinilor de serviciu, rupt de treburile de acasa, dar cand te intorci in sanul familiei la finalul zilei, lasa toate grijile profesionale la usa si ocupa-te numai de cei dragi. Nu combina grijile de la serviciu cu cele de acasa, pentru ca poate iesi un mare haos!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Uneori, cel mai mic fleac iti poate strica toata ziua, asa cum se intampla si azi. Pregateste-te pentru o surpriza neplacuta din cauza unui aspect minor, pe care nici nu-l bagi in seama. E ca si cum ai trece cu vederea un detaliu care altadata n-a avut nicio importanta., dar azi se va dovedi a fi esential pentru buna desfasurare a unor evenimente, semn ca nu trebuie sa ignori nimic si mai ales sa nu subestimezi anumite situatii. Ceea ce tie ti se pare banal, pentru altul poate fi capital!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Trebuie sa te decizi, totusi, incotro sa mergi, pentru ca ai ajuns intr-un punct de nesiguranta sau de deruta, care nu poate continua asa. E nevoie de o decizie ferma, ca sa arati ca stii ce vrei, deoarece nu poti juca pe doua fronturi simultan. Daca vei incerca sa te imparti asa, ca sa multumesti si capra si varza, vei ajunge la concluzia ca nu ai facut nimic bun, si tot va trebui, odata si-odata, sa rupi pisica in doua. E momentul sa alegi: ori - ori?

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Vestea care ajunge azi la urechile tale te ia prin surprindere, pentru ca afli lucruri ciudate despre perspectivele tale profesionale. Iti insufla o stare de nesiguranta, de teama cu privire la etapele urmatoare ale proiectelor tale, dar totodata te motiveaza sa te apuci serios de treaba, ca sa nu ratezi ce ai inceput. Concentreaza-te mai profund, in ciuda emotiilor negative care iti dau tarcoale, pentru ca depasirea acestui hop depinde numai de capacitatea ta de a-ti controla trairile care te-ar putea trage inapoi.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o zi de mare succes, de care trebuie sa profiti cat mai mult posibil! Iesi in fata, arata cine esti, spune tuturor ce stii, pentru ca sansa tine cu tine si te propulseaza in frunte mult mai usor decat altadata. Prinzi un val ascendent care te poate pune cel mai bine in evidenta, ca sa castigi o victorie de toata frumusetea. Daca participi la orice gen de competitie in care conteaza puterea de convingere si increderea in propria valoare, tu poti fi printre cei favorizati, pentru ca esti sigur pe tine si pe ce stii!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții