Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscopul zilnic de azi 17 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on marți, 16 aprilie 2013 | 10:52


Horoscopul zilei de azi 17 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Cat ai de gand sa suporti comportamentul unei persoane care ti se baga pe sub piele cu tot felul de tertipuri inselatoare. Nasul tau fin ar trebui sa simta de la o posta mincinosii si profitorii, dar azi parca faci prea multe compromisuri lasand un astfel de om sa se cam joace cu tine. Probabil esti uneori nevoit sa faci astfel de sacrificii de dragul cuiva, dar atentie: creezi antecedente si, altadata nu vei putea reactiona dur la o astfel de situatie. Daca-i treci totul cu vederea acum, va trebui sa o faci si data viitoare.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Scapi de un stres, iar eliberarea de griji are un efect benefic asupra ta, pentru ca iti da chef sa faci ceva nou. Cat timp stateai ca pe ghimpi in asteptarea unei solutii, nu aveai spor la nimic, dar acum, cand totul revine la normal, vrei sa te apuci de ceva nou. Nu te poti gandi la altceva cat timp esti obsedat de raspunsul la o intrebare, de aceea trebuie sa faci tot posibilul sa restabilesti ordinea in acele planuri care nu ajunsesera la un nivel stabil sau care nu-si gasisera inca solutionarea.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Visul tau capata contur din ce in ce mai clar, deoarece simti ca azi faci pasi inainte spre ceea ce ti-ai propus. Daca ai norocul de a atrage in proiectele tale si alti adepti care doresc aceleasi lucruri, unindu-va fortele vei observa ca totul merge mult mai repede inainte. Fa un efort sa te alaturi celor care au aceleasi interese ca sa vasliti impreuna pentru acelasi scop. E bine sa nu fii singur in lupta pentru implinirea unui vis!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Este foarte placut sa petreci timpul liber in compania celor dragi, pentru ca se resimte o atmosfera calda si intima la tine acasa. Daca iti vin oaspeti, esti o gazda primitoare si vesela. Daca iesi la o plimbare romantica impreuna cu iubitul, esti cald si afectuos. Iti asumi rolul de parinte cu pasiune si bucurie, de parca ar fi cel mai frumos aspect al vietii tale de acum. Tot ce e legat de viata familiala merge de minune, incat de aici iti vei extrage energia pozitiva pentru tot ce ai in plan. Cu cei dragi alaturi, esti capabil de orice.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Astazi ar fi bine sa nu va asumati nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimtiti va poate afecta pe toate planurile. Va sfatuim sa nu va deplasati cu autoturismul, pentru ca sunteti predispus la accidente de circulatie din vina dumneavoastra. Evitati discutiile in contradictoriu! Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Este o zi fericita in care orele petrecute cu familia vor avea un efect energizant asupra ta. Copiii sunt in centrul atentiei si te cobori la nivelul lor, bucurandu-te de aceleasi jocuri si distractii ca si acestia. Uiti, practic, ce varsta ai si te distrezi ca si cum ai fi si tu copil. Orice motiv de veselie te va determina sa te manifesti zgomotos si plin de viata, ceea ce va face din aceasta zi un carusel de evenimente tonice si amuzante.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te gandi prea mult la o problema care te framanta de ceva timp, pentru ca, daca tot diseci firul in patru pe acelasi ton, nu vei iesi din aceasta pasa proasta. Ai nevoie de ceva care sa te scoata din depresie sau din apatie, dar, daca tu o tii doar pe a ta si te lasi coplesit doar de lucruri triste, e greu de crezut ca vei depasi impasul. Priveste in jur la cei care au trecut prin situatii similare si totul s-a rezolvat, pentru ca timp le aranjeaza de fiecare data cum trebuie, deci nu suferi mai mult decat e cazul.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu te poti bucura pe deplin de lucrurile bune de care ai parte, pentru ca cineva alaturi de tine sufera. Esti influentat de suferinta sa si ti-e jena sa fii fericit cand altii au atatea motive de tristete. Fa tot posibilul sa le abati gandul de la necazurile lor, pentru ca prezenta ta ar putea avea un efect tonic chiar si asupra celor mai deprimati. Inspiri optimism, curaj si buna dispozitie, incat i-ai putea molipsi si pe ceilalti. Totul e ca efectul sa nu fie invers: ca tu sa te molipsesti de tristete de la ei!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Presimtirile tale duc spre un punct sensibil al unei judecati pentru ca se stie ca ai un fler aparte cand vine vorba de adevar. Simti ca ceea ce se spune ca fiind adevarat, nu ar fi deloc asa ci ca adevarul, in acest caz, ar avea doua fete. Insista, verifica veridicitatea informatiilor din mai multe surse, pentru ca ai putea afla si alt punct de vedere, care se bate cap in cap cu ceea ce ai aflat initial. Doar propria ta judecata poate face lumina in aceasta situatie, deci nu te lasa influentat de zvonuri, barfe sau pareri nedocumentate.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti tras in mai multe parti si aceasta instabilitate te face sa te comporti ciudat, sa ai atitudini oscilante de la o clipa la alta. Cine te cunoaste, iti va tolera usor toanele, dar daca aceasta atitudine se manifesta in activitati unde conteaza concentrarea, seriozitatea si capacitatea de a-ti aduna fortele intr-un singur scop, nu vei avea parte de prea multe aprecieri. Fa un efort sa te concentrezi mai bine la ceea ce ai de facut, pentru ca spiritul tau cam aerian si imprastiat nu va primi deloc laude!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu poti duce la capat planurile fata de care ti-ai facut sperante imense si te trezesti la realitate intr-un mod ceva mai abrupt. E mai bine sa fii transant, asa ca de obicei, si sa spui lucrurilor pe nume, decat sa te amagesti cu ceva ce nu vei putea obtine niciodata daca vei continua pe aceasta cale. O schimbare radicala de directie ar fi de preferat, decat sa vaslesti plin de entuziasm spre un vis imposibil. Odata si-odata tot vei reveni cu picioarele pe pamant!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Apuca-te serios de treaba pentru ca ai in fata un proiect care merita atentie, deoarece va avea efecte profitabile asupra ta. Nu ti se ofera nimic pe tava, ti se cere efort, vointa si rabdare si sa iti pui in joc toate calitatile, dar vei vedea la final ca a meritat investitia de vreme ce rezultatele vor fi palpabile. Oricare ar fi planul asupra caruia ar trebui sa te apleci azi, nu sta pe ganduri, pentru ca ai ceva de castigat de aici, ceva ce te va face sa fii foarte multumit de tine. Daca primesti si laude pe langa recompensele materiale, se poate vorbi de o zi perfecta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții