SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscopul zilnic de azi 21 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 aprilie 2013 | 08:25


Horoscopul zilei de azi 21 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Niciuna din variantele pe care le ai la dispozitie nu-ti inspira incredere si cauti nod in papura la orice. Ai senzatia ca bati pasul pe loc, nimic nu te multumeste, si privesti in jur cu suspiciune de parca ai astepta la fiecare colt confruntarea cu un pericol. Cel mai greu va fi sa treci peste atitudinea ostila a oamenilor pe care ii intalnesti, pentru ca unii nu cred tot ce spui ci au nevoie de timp sa te cunoasca mai bine inainte de a lasa garda jos. Lupta sa-i capeti increderea si prietenia!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Una iti transmite ratiunea si cu totul altceva instinctul, de aceea nu stii cui sa-i dai ascultare. Exista unele temeri care s-au infiltrat in adancul sufletului si nu te lasa in pace, dar exact acestea vor fi cele care iti vor da cele mai bune sfaturi. E o voce interioara care te trimite intr-o anumita directie, dar spre care creierul nu te-ar impulsiona pentru nimic in lume, ca atare e foarte greu sa te decizi. Te bazezi totusi pe intuitie si alegi o anumita directie si se va dovedi a fi calea cea mai buna.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu ierta pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, ci fii cat se poate de transant, ca sa nu creezi precedente nefavorabile tie. Daca te-au mintit odata, o vor face si altadata pentru ca le permiti asta., ca atare azi trebuie sa fii cat se poate de sever cu cei pe care-i descoperi ca au intentii negative. Poti chiar sa o rupi cu un amic care iti ridica semne de intrebare cu privire la seriozitatea sa, deci nu accepta sa fii dus cu zaharelul la nesfarsit. Rabdarea ta are o limita.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai rabdare, pentru ca planul la care iti aduci acum contributia va evolua extrem de lent, dar cu rezultate foarte promitatoare. Meriti sa astepti, oricat de mult ar dura, deoarece te indrepti spre un nivel net superior pe care vei reusi, mai apoi, sa te mentii vreme indelungata. Primesti un sfat salvator, un pont profitabil sau chiar o mana concreta de ajutor pentru a ajunge acolo unde doreai, singurul dezavantaj al acestei reusite fiind perioada mare de asteptare pana la aparitia rezultatelor.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Ziua de azi te obliga sa accepti niste conditii pe care altadata le-ai fi respins vehement, dar acum esti nevoit sa fii mai amabil si mai tolerant. Trebuie sa treci pe la cineva doar din obligatie, trebuie sa folosesti un ton amabil si placut chiar si cu cei pe care nu-i suporti, deci este momentul sa-ti mai ajustezi comportamentul doar pentru a face altora pe plac. Te gandesti totusi daca altul ar face la fel, acceptand de dragul tau o situatie cu care nu e de acord, si intuitia iti transmite ca nu, ca altul n-ar fi atat de amabil!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Viata de familie este motiv de bucurie, pentru ca aici au loc cele mai frumoase evenimente. Afli vesti bune de la rude, despre nunti sau despre venirea pe lume a unui copil, si astfel de momente cu iz festiv anima atmosfera si te fac sa te simti bine. Ti-e dor de cineva drag sau de un loc de care te leaga amintiri foarte placute si apare sansa de a trece din nou prin acel loc foarte curand. Retraiesti cu la fel de multa pasiune un moment frumos din trecut caruia ii acorzi inca o semnificatie speciala.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti un militant al dreptatii si, pentru a scoate adevarul la lumina, esti capabil de lupte crancene, daca stii ca la capat se afla victoria. Te informezi profund asupra problemei in cauza, intrebi experti cu experienta in domeniu si, cand esti sigur ca ai acumulat un intreg bagaj de cunostinte in favoarea adevarului scontat, faci un pas in fata pentru pledoaria finala. Azi te comporti ca un avocat care lupta pentru a obtine un drept cuvenit, chiar daca esti constient ca nu e deloc usor sa ajungi acolo unde doresti.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu pune la suflet contradictiile ceva mai agresive care se starnesc azi in jurul tau. Incearca sa le tratezi ca pe simple provocari intelectuale pe care vei reusi sa le tii sub control, fara a te supara la orice motiv de disputa. Unii critica tot ce aud, se leaga de fleacuri si nimeresti si tu in colimatorul lor malitios, dar numai de tine depinde cum vei depasi momentul. Il iei in serios ca pe un atac la persoana sau raspunzi cu aceeasi moneda, folosindu-te de simtul umorului si ironia din dotare?

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu stii incotro sa-ti indrepti energia astazi, pentru ca ar fi doua planuri la fel de atractive in fata ta. Nu incerca sa joci pe doua fronturi si nici sa fugi dupa doi iepuri, ci sa cantaresti bine situatia pentru a face cea mai buna alegere pentru tine. doar una dintre cele doua cai va avea efecte pozitive, dar daca te vei hotari asupra uneia, vei ramane cu gandul la cealalta, intrebandu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Nimeni nu te poate multumi azi pentru ca nici tu nu esti prea hotarat.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Treci printr-o situatie care poate avea doua directii diametral opuse de interpretare: poate fi un imens noroc, dar si un teribil ghinion. Numai de tine depinde cum controlezi lucrurile, ca sa nu o ia in directia care nu-ti convine. Daca te joci cu norocul, ai putea s-o incasezi, ca atare lasa lucrurile sa se aseze pe un teren stabil si dupa aceea vei vedea ce e de facut. Pana nu se clarifica situatia, ca sa-ti dai seama daca e de ras sau de plans, incearca sa nu strici nimic!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Planurile pe care ti le faceai in cele mai mici amanunte nu mai pot continua in acelasi stil ca inainte. Trebuie sa le modifici din mers, altfel te vei trezi la un moment dat in fata unei piedici de netrecut pe care o vei regreta mai apoi, pentru ca ai fi avut timp suficient sa modifici ceva inainte. Nu mai gasesti aceeasi deschidere la cei de langa tine, ci multi vin cu refuzuri si bete in roate, spre nemultumirea ta. Mai bine te-ai descurca singur decat cu asemenea tovarasi.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Simpatia prietenilor este cel mai placut balsam al acestei zile. Dialogul merge usor, ii simti foarte aproape pe cei care iti tin azi companie si va leaga ceva mai mult decat subiectele comune de discutie. E o compatibilitate perfecta la nivel afectiv si mental, pentru ca aveti aceleasi gusturi, aceleasi preferinte si aceleasi vise, iar aceste puncte comune va apropie foarte mult. Daca faci azi o noua cunostinta, poate fi startul unei frumoase prietenii. Daca e de sex opus, de aici se poate naste chiar mai mult decat o prietenie!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții