Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 22 Aprilie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 21 aprilie 2013 | 07:37


Horoscopul zilei de azi 22 Aprilie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Primesti o veste care pune capat unui drum ce parea sa mearga bine. Seamana cu un esec, ca o stire bomba care te lasa fara directie pe moment, dar trebuie sa iti aduni repede fortele si gandurile ca sa gasesti imediat o iesire din impas. E normal sa fii surprins de asemenea rasturnare de situatie, dar daca nu-ti pierzi cumpatul si iti mentii mintea limpede, vei putea deturna planurile incat sa nu pierzi totul. Schimbi rapid directia si te folosesti de aceleasi resurse, dar pentru un alt scop decat cel initial care, iata, nu mai poate fi atins.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Pentru cei dragi esti capabil de mari eforturi, pentru ca e felul tau de a le arata cat de importanti sunt pentru tine. Un membru al familiei are nevoie de un ajutor concret, pe care ti-l asumi cu maturitate, convins ca, si cu participarea ta, va ajunge acolo unde doreste. Muncesti cu placere, deoarece este o activitate care iti pune cel mai bine in evidenta talentele si simtul artistic. Daca ai veleitati artistice, poate fi o zi de-a dreptul inspirata, cand se pot naste multe realizari in domeniu din mintea sau din mainile tale.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Desi te codesti sa deschizi azi portofelul, trebuie totusi s-o faci pentru ca ai niste plati obligatorii de adus la zi. Chiar daca nu prea vrei tu sa ramai fara banii pe care i-ai adunat, te vei simti si mai bine dupa ce vei mai sterge de pe lista de datorii o intreaga serie de puncte. Nu trebuie sa tii cu dintii de bani, pentru ca acestia sunt facuti sa circule si ceea ce pleaca azi poate veni foarte curand dintr-o alta sursa. Nu fi exagerat de econom!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Trebuie sa rezolvi cu brio o problema stringenta ca sa te poti ocupa mai apoi si de lucruri mai placute. Apare o situatie neasteptata in casa ta care necesita o reactie spontana din partea tuturor. Ai nevoie si de sustinere sau de ajutor din partea celor care iti tin companie, pentru ca in echipa totul merge mai usor. Pune accent, asadar, pe cooperare, pentru ca ai la cine apela. Ai parte de tovarasi sinceri, dornici sa participe cu ceea ce stiu ei mai bine in avantajul tau.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti singurul care, azi, gestioneaza timpul eficient, pentru ca cei din jurul tau se enerveaza cand vad ca orele trec parca impotriva lor. Pe tine nu te deranjeaza nici ca trece prea repede, nici ca se scurge prea lent, pentru ca ai convingerea ca ritmul in care evolueaza un anumit proiect este cel optim. Ce rost sa grabesti lucrurile cand toate vor veni oricum la timpul lor? Incearca sa le arati celor care dau vina mereu pe timp pentru esecurile lor, ca nu timpul e vinovat, ci ei, pentru ca nu stiu sa-si dozeze bine fortele.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Asteptai cu sufletul la gura un raspuns si iti faceai iluzii ca va fi unul bun, dar ai parte de o dezamagire. Vestea care soseste nu e deloc la nivelul asteptarilor si aluneci de sus, de la nivelul sperantelor facute. Desi ai primit suficiente avertismente ca nu va iesi atat de bine pe cat doresti, totusi ai continuat sa-ti faci visuri, dar gandirea pozitiva nu au fost de ajuns pentru a atrage spre tine vestea mult dorita. Te trezesti la realitate, dar tot mai ramane undeva in suflet o farama de speranta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu poti scoate la iveala un adevar, asa cum consideri ca se cuvine, pentru ca altii mai puternici decat tine stiu sa invarta legea pe degete in avantajul lor. Taci si suporta situatia, momentan, pentru ca va veni o zi cand lucrurile vor reveni la normal si vei scoate adevarul la iveala. Chiar daca pe moment totul pare incorect sau ilegal, e nevoie de putin timp pentru ca lucrurile sa se intoarca in favoarea ta. Acum da, suferi o nedreptate strigatoare la cer, dar nu pentru mult timp!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Obstacolul care apare azi in planurile tale te pune pe ganduri, pentru ca te intrebi daca nu cumva este un semn ca ar fi bine sa te opresti aici, inainte de a mai consuma inutil timp si energie. Poate e doar o proba de incercare prin care ti se cere sa-ti demonstrezi vointa si ambitia, capacitatea de a continua un drum in ciuda marilor oprelisti de pe parcurs, dar inainte de a face un efort suplimentar, analizeaza ce resurse ti se cer in aceasta problema si daca merita! Rezervele mari care te incearca nu te lasa sa mergi mai departe, deocamdata. Poate altadata!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Trebuie sa lupti pentru drepturile care ti se cuvin, deci nu astepta sa-ti faca altii dreptate! Este doar lupta ta impotriva celor care te-au subestimat sau nu te-au tratat corect, ca atare, daca stii ca un anumit lucru era menit pentru tine, fa tot posibilul sa intri in posesia lui! Ca e o lupta cu tenta juridica, deci un proces in instanta, sau doar efortul de a aduna probe in favoarea ta, ai toate sansele sa restabilesti ordinea corecta si deci sa arati ca tu esti cel care are in final dreptate. Adevarul nu iese usor la iveala, dar cu efort si cu rabdare, va fi al tau!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te poti concentra eficient la nicio activitate, pentru ca esti mereu intrerupt de alte si alte treburi banale. Ar fi bine sa te ocupi de cele mai marunte puncte de pe lista de zi, pentru ca pe acestea le poti duce repede la indeplinire ca apoi sa ai starea necesara sa te apleci si asupra celor mai complicate sarcini. Incearca sa nu te bagi in prea multe activitati deodata, pentru ca nu va iesi perfect niciuna. Oricum vei avea mereu impresia ca, daca te ocupi de ceva, altceva ar fi trebuit facut si aceasta lipsa de concentrare se vede si in roadele muncii tale: modeste.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ca sa poti trece la o etapa superioara a unei actiuni extrem de incitante, e nevoie sa mai renunti la unele aspecte care nu iti sunt de folos. Uneori trebuie sa sacrifici fleacurile sau balastul care nu mai are nici un rol in ceea ce faci, deci trece repede in revista de ce anume te poti debarasa acum pentru a-ti facilita accesul la nivelul sperat. Ceva va fi sacrificat, fie ca vrei, fie ca nu vrei, pentru ca nu poti obtine succesul fara un pret de platit.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Intervii salvator in conflictul unor tabere aflate intr-o disputa aprinsa, pentru ca simti ca solutia se afla la tine. Daca cei care se cearta te-ar asculta, ar avea numai de castigat, deci numai de talentul tau de negociator sau de arbitru depinde reinstalarea linistii peste acesti adversari acerbi. Incerci sa-i asezi cumva la masa tratativelor si sa le arati ca adevarul se afla undeva la mijloc, daca fiecare s-ar arata cat de cat dispusi sa mai lase de la ei. Nu incapatanarea si nici orgoliile sunt cheia problemei aici, ci toleranta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții