Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 11 Mai 2013

Written By NIKE B. on vineri, 10 mai 2013 | 12:53


Horoscopul zilei de azi 11 mai 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant. Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere. E posibil sa mai apara detalii suplimentare si, daca ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care inca nici nu s-au petrecut. Amana marile decizii pe altadata, pentru ca azi ai o viziune incompleta asupra evenimentelor. Inca se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc si vei regreta ca te-ai grabit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai ajuns la capatul unei analize care a consumat mari resurse mentale din partea ta. Ai verificat totul pe toate partile, ai intrebat, ai cantarit, ai judecat la rece, dar acum poti spune ca ai inteles situatia cat se poate de corect si esti capabil sa extragi o concluzie justa. Trebuie sa-ti exprimi verdictul cu fermitate, cu incredere deplina ci ai inteles corect problema si nimic nu iti mai poate schimba parerea de acum inainte. Fii sigur pe tine cand spui la ce concluzie ai ajuns, fara sa te temi de judecata dreapta sau nedreapta a altora. Ai decis, mergi inainte!

Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai ajuns intr-un moment tensionat in care nu mai intrevezi clar directia in care mergi. Unii judeca ceea ce spui, te critica si, intr-o astfel de atmosfera, simti ca nu mai poti continua proiectul la care iti aduceai contributia. Nu te asteptai la atatea controverse pe seama ideii tale, si pe moment ai tendinta sa renunti, dar mai bine ti-ai aduna fortele ca sa lupti pentru cauza ta! Daca tu crezi in ea, nimeni nu te mai poate opri din drum, chiar de-ar fi sa atragi asupra ta doar animozitati si dusmanii aprinse. E parerea ta si trebuie s-o duci la capat asa cum ai gandit-o!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astazi, de parca nimeni nu se mai intelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te certi cu cei care ar fi trebuit sa-ti dea niste bani, ori nu-ti convine pretul unei tranzactii si te opui, ca atare trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca pornesti la cumparaturi sau daca discuti despre afaceri. Oricum ai mereu senzatia ca banii nu-ti ajung, ca nu te satisface remuneratia primita pentru un serviciu deja prestat si nici preturile nu-ti sunt pe plac daca mergi prin magazine, deci nervii tai cresc ori de cate ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Toate iti merg de minune astazi si ar trebui sa profiti de vantul favorabil care te impinge de la spate spre o actiune noua, indrazneata. Orice initiativa proprie este azi privilegiata, ca atare, daca asteptai sa faci o anumita schimbare in viata ta, acum e momentul! Ai energia pozitiva, elanul, entuziasmul si curajul de a-i da startul, iar evolutia ar fi rapida si promitatoare chiar de la primii pasi. Porneste acum acel drum nou care iti poate insufla alt chef de viata, fiind exact scanteia de care aveai nevoie pentru ceva complet nou.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Reusesti sa te remarci prin maturitate, intelepciune, seriozitate, pentru ca simpla ta aparitie impune respect si prestanta. Esti cu ceva mai presus decat cei in fata carora te prezinti si admiratia pe care o poti citi in ochii lor te stimuleaza si te motiveaza sa faci totul perfect, pentru a nu-i dezamagi. Ai sansa de a atinge un apogeu intr-un proiect de lunga durata in care ai investit tot ce ai mai bun in tine, si vei putea sa te mentii, dupa aceea, multa vreme pe un nivel promitator, demn de lauda si mandrie personala.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber in compania celor dragi. Se aude aer de distractie, muzica, motiv de a bea ceva, si te simti bine in compania celor care te inconjoara cu simpatie si afectiune. Daca printre cei din preajma ta se afla si omul pe care il iubesti, ziua va fi perfecta, pentru ca inima ta va avea motive clare de fericire si veselie. Daca nimeni nu te invita undeva, fa tu mobilizare generala, pentru ca si altii au chef sa se destinda.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Simti nevoia sa te izolezi, ori dintr-o nevoie majora de odihna si relaxare, ori pentru ca nu te poti concentra la un proiect important daca in jur e galagie. Te retragi intr-un loc linistit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu incarcatura spirituala deosebita, pentru ca in astfel de locuri linistite reusesti sa-ti extragi starea de pace dupa care tanjesti. Singuratatea iti prieste si chiar o preferi pentru o zi, pentru ca vei simti, la finalul zilei, ca ai realizat o multime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat daca ai fi fost in miezul altor activitati.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Intalnesti azi o persoana ce va juca un rol cat se poate de concret in planurile care te preocupa. Intervine cu o mana de ajutor, nu doar cu un sfat sau o incurajare. Detine o solutie materiala la problema ta, deci asculta-l cu luare aminte. Ai multe de invatat de la el, deci fa tot posibilul sa-i castigi si sa-i mentii prietenia, pentru ca te va salva in cele mai dificile momente. Te vei bucura multa vreme de sfaturile sale de acum, deci tine-le minte si foloseste-le ori de cate ori ai nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Atmosfera zilei depinde enorm de mediul in care nimeresti. Ai tendinta sa te alaturi celor tristi, pesimisti, negativisti, care te vor molipsi si pe tine, in loc sa cauti compania oamenilor veseli, care iti pot ridica moralul si atrage in actiuni constructive. Nu te complace in starea de comoditate si liniste pe care ti-o inspira cei tristi, pentru ca acum nu conteaza faptul ca tu le faci lor bine cu prezenta ta, ci ca ei te trag mult in urma, facandu-te sa semeni cu ei. Daca vrei o zi reusita, inconjoara-te de cei mai optimisti decat tine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții