Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 12 Mai 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 mai 2013 | 15:01


Horoscopul zilei de azi 12 mai 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

O zi benefică la locul de muncă, întrucât eşti apreciat de şefi şi colegi, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor şi muncii depuse. Odihneşte-te mai mult şi caută metode de relaxare pentru a te detensiona. Organismul tău are nevoie de hrană sănătoasă, odihnă şi relaxare. Un trio benefic pentru oricine şi oricând. : Spune-i partenerului tău cât de mult îl/o adori de cât mai multe ori. Acest lucru va face toată diferenţa din lume.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu lăsa ca problemele ce te copleşesc la locul de muncă să-ţi anuleze raţiunea, dar nici nu sări în extrema cealaltă. Nu ezita să te ocupi de ele şi să găseşti o soluţie eficientă, odată pentru totdeauna. Sănătatea trebuie sa fie principala ta preocupare. Stresul nu iartă! Acorda mai mult timp odihnei şi încearcă să ţii cont şi de sfaturile medicului, pe care ai tendinţa să le cam ignori. Configuraţia astrală de azi aduce o nouă luminozitate zilei tale. Se poate să fie datorită faptului că te simţi oarecum optimist în privinţa întâlnirii de diseară, sau poate că la momentul ăsta te bucuri de viaţă. Oricare ar fi motivul, vei avea mai multe ocazii să zâmbeşti după ce te vei întâlni cu noul prieten, care se dovedeste a fi o persoană uimitoare.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Sănătatea este la cote normale, aşa că nu ai motive de ingrijorare. Menţine-ţi un stil de viaţă echilibrat bazat pe hrană sănătoasă, odihnă şi efort intelectual moderat. La serviciu va trebui să îţi împarţi timpul cu precizie de ceas elveţian pentru a putea face faţă tuturor sarcinilor primite şi pentru a lucra cu spor. Prioritizarea lucrurilor importante este recomandabilă. Configuraţia astrală îţi face ziua specială din punct de vedere al vieţii amoroase. Dacă eşti deja implicat/ă într-o relaţie permanentă, atunci pregăteşte-te să te îndrăgosteşti din nou.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Dacă eşti în căutarea unei persone speciale, atunci s-ar putea să-l/o zăreşti şi-ţi vei simţi inima bătând nebuneşte. Tot ce trebuie să faci în continuare este să-l/o cunoşti mai bine. Sarcinile de la locul de muncă te-au împovărat în ultima vreme, iar rezultatele întârzie să apară, întrucât timpul nu-ţi permite finalizarea proiectelor în care eşti prins. Acceptă şi ajutorul colegilor pentru că sunt unele probleme pe care le poţi dirija şi în alte direcţii astfel încât rezultatul final să se bucure de succes. Trebuie să recunoşti că o vizită la medic este soluţia ideală pe care ar trebui să o adopţi în privinţa problemelor pe cale le acuzi. Renunţă la tratamentele pe care vrei să ţi le administrezi din proprie iniţiativă, pornind de la ideea că unora chiar le-au rezolvat problemele.


Horoscopul zilnic de azi Leu

Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Planuiesti o plecare in afara orasului pentru tine si persoana iubita si tocmai de aceea pe parcursul acestei zile vei fi in alerta maxima. Doresti ca totul sa iasa perfect si vei fi atent(a) chiar si la cele mai mici detalii. Nu trebuie sa uiti nici de aspectul financiar, incearca sa nu te arunci la prima oferta pe care o vei gasi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

De cele mai multe ori nu te deranjeaza sa vorbesti cu persoanele din jurul tau si chiar esti deschis(a) catre noi relatii, insa pe parcursul acestei zile nu vei avea dispozitia necesara pentru a aborda diferite subiecte. Ai putea incerca sa te implici in cateva activitati care sa te ajute sa te relaxezi, sa te ocupi de acele hobby-uri care fac ca timpul sa treaca mult mai repede.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

La serviciu, reusiti sa puneti in practica idei originale, insa va recomandam sa nu va asteptati la aprecieri din partea colegilor.Dupa-amiaza este posibil ca o persoana mai in varsta sa va provoace la discutii in contradictoriu.Fiti diplomat si nu spuneti tot ce ganditi! Cei din jur s-ar putea sa va inteleaga gresit.
Nu poti controla totul intr-o relatie, dar poti controla reactiile tale in fata partenerului. Pentru a pastra un echilibru, va fi nevoie de mai multa analiza si de mai putina spontaneitate. Nu poti mentine mereu lucrurile la un nivel superficial.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Tu eşti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea aşteapta parerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa in diverse domenii. Simţi greutatea deciziei tale, iţi dai seama cat de mult aşteapta ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea sa faci vreo alegere greşita şi sa dezamageşti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Eşti convins ca orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine şi vor imbraţişa alegerea facuta, dar nu poţi spune ultimul cuvant inainte de a analiza situaţia cu atenţie.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul şi sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Eşti in faţa unei mari transformari ce iţi poate afecta existenţa, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viaţa, modul de a te comporta faţa de o anumita persoana. Consideri ca nu mai poţi continua pe aceeaşi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, şi de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari speranţe ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Diferenţa de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca şi cel matur, şi cel tanar are ceva de caştigat din discuţia care se naşte. Cel mai in varsta va impartaşi din experienţa sa bogata de viaţa iar cel tanar va asculta cu respect şi luare aminte. Dar şi cel inca mic are ceva de transmis celui la mare distanţa de ani, pentru ca are acces la domenii in care cel batran işi prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau din cauza unui amic ce işi elibereaza nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru ca valvataia e gata sa izbucneasca. Sunt momente cand a ignora, a te face ca nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi intamplat sunt cele mai bune reacţii in cazul momentelor critice. Taci şi suporta situaţia, chiar daca nu-i convine, pentru ca numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu e momentul potrivit sa porneşti o acţiune noua,d e la care ai mari speranţe. Ceva iţi spune sa mai aştepţi o vreme, sa mai aduni ceva informaţie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi libera pentru a sta şi a cantari pe indelete nivelul pe care te afli şic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ţi stabili o strategie corecta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții