Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027

Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. ...

Horoscopul zilnic de azi 17 Mai 2013

Written By NIKE B. on joi, 16 mai 2013 | 13:30


Horoscopul zilei de azi 17 mai 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative. Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza la maximum si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna. Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa. Totusi ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te poti debarasa de o amintire urata din trecut care are inca efecte negative asupra ta. Ar fi trebuit sa uiti demult acele momente triste, dar tu continui sa te tii de acea situatie neplacuta pe care o porti in memorie ca pe o pata neagra a vietii tale. S-ar putea sa se iveasca acum ocazia de a repara greseala, de a sterge aceasta pata din amintirea sau de pe reputatia ta, dar de tine depinde ce eforturi faci pentru a da totul uitarii. E vremea sa uiti, sa ierti, sa repari, sa recunosti greseala si sa mergi mai departe eliberat.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Desi esti obosit din cauza unui program arhi-incarcat, esti nevoit sa te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru ca e pe placul tau, practic te vei dedica ei, pentru ca intotdeauna iti plac noile provocari si spui oricand prezent noutatilor. Mai greu va fi sa te intorci la treburile lasate deoparte pentru a face loc noutatii, dar daca tot s-a ivit ceva atat de incitant, merita sa duci la capat, fara sa te gandesti cate altele asteapta la rand in agenda ta plina. Nu spui nu lucrurilor complet noi, chiar daca nu-ti vezi capul de treburi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost. De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc. Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta. Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur. Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Fii discret in privinta planurilor tale viitoare, invaluie-le intr-o unda de mister, ca nu cumva sa ti le fure altul mai iute in reactii. Ai idei foarte bune, planuri excelente in minte, dar ai si inamici puternici prin preajma care abia asteapta sa prinda un pont si sa profite de el. Uneori e mai bine sa taci si sa faci, si abia dupa ce atingi rezultatele dorite sa incepi sa povestesti lumii ce ai realizat. Asa se petrece si azi, pentru ca daca nu te poti abtine sa nu spui lumii ce ai de gand, vei suferi o mare dezamagire, afland ca altul a pus deja in practica ideile tale.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Iti place sa lasi copilul din tine sa se manifeste liber, mai ales cand in preajma ta se afla o persoana care iti inspira autoritate, protectie si putere. Te comporti ca si cum ai fi neputincios, incepator in unele privinte si privesti la cel cu mai multa experienta decat tine ca la eroul tau! Ii recunosti valoarea, superioritatea si stai cu urechile palnie la tot ce are de transmis, pentru ca ai multe de invatat de la o astfel de persoana. Esti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins ca te vei folosi candva de tot ce afli.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Desi ar fi suficiente motive de bucurie in jurul tau, anturajul e cel care strica atmosfera. Nimeresti printre oameni care cauta nod in papura chiar si la cele mai frumoase vesti si, in loc sa celebrezi victoria, te trag si pe tine intr-o zona sumbra a indoielii, a temerilor, a intrebarilor cu tenta pesimista. Nu te lasa influentat de astfel de oameni care oricum nu vor fi multumiti cu nimic din ceea ce li se ofera. Vei vedea cat se ciudat reactioneaza ei la vesti bune, punand in evidenta doar punctele lipsa, sensibile si urate ale celor auzite. Nu face ca ei!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

A venit vremea sa recunosti interventia salvatoare a unor prieteni in problemele tale actuale. Totul s-a rezolvat cu bine si rasufli usurat, dar daca tot ai ajuns in acest punct, n-ar strica sa scoti in evidenta recunostinta ta pentru cei care au participat alaturi de tine. A fost un lucru de echipa, unirea mai multor forte intr-un unic sens, toate gravitand in jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Daca au contribuit si altii, spune lumii cat de mult au insemnat ei pentru tine si ofera-le si tu ceva in schimb. Nimic nu e pe gratis!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ceva iti spune sa nu cheltuiesti acum suma pe care ai reusit sa o aduni intr-un cont de economii, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie exact de acea suma. Cineva te imbie sa cumperi ceva acum, sa dai tot ce ai pe un obiect care iti face cu ochiul, dar ar fi bine sa tii cont de multiplele piedici care te tin pe loc, pentru ca nu sunt deloc intamplatoare. Daca vezi ca apar coincidente ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn ca e mai bine sa-i pastrezi pentru altceva mai important in perspectiva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții