Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul zilnic de azi 16 Mai 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 15 mai 2013 | 13:31


Horoscopul zilei de azi 16 mai 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Din trecut iti extragi dorinta de a te apuca de o actiune interesanta. Nu e noua, te-ai mai ocupat si altadata de ceva similar si pentru ca atunci a mers foarte bine, speri sa repeti succesul inca o data. Ai toate sansele sa reeditezi reusita de odinioara cu care inca te mandresti, pentru ca iata, primesti o a doua sansa! Trebuie doar sa-ti aduci aminte cum ai dus la bun sfarsit aceasta provocare atunci, pentru ca poti relua exact reteta de odinioara pentru rezultate la fel de bune.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment. Probabil nu aveai curajul sa spui gata, pana aici, dar azi ti se ofera solutia pe tava, la tanc pentru a incheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de castigat. Iti era teama sa renunti, nu aveai forta de a spune stop, dar acum, ca se ivesc conditiile optime pentru un final in beneficiul tau, profiti de ocazie si pui punct acelei situatii care nu mai avea nimic de oferit. Maine te apuci de altceva!

Horoscopul zilnic de azi Rac

La serviciu vei avea o mica realizare; este posibil sa faci o buna impresie sefului, care iti va oferi sprijinul de carte ai nevoie. De asemenea este posibil sa demarezi o activitate care te va entuziasma si iti va da posibilitatea sa iti pui in valoare calitatile. Mintea iti este plina de idei, care par sa iti scape de sub control. Daca vei sti sa le folosesti, vei avea avantaje de pe urma lor.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Neatentia te va costa mult, deci, inainte de a porni un proiect, gandeste-te la consecinte. Esti tentat sa tratezi totul ca pe o joaca, de parca nu ai avea nimic de pierdut daca iei totul peste picior, dar efectele superficialitatii tale vor iesi la un moment dat la iveala. 'isi poti stirbi reputatia de bun profesionist. Poti spune o vorba aiurea greu de reparat. Poti face o gluma proasta care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gusta umorul tau. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru ca pot avea efecte mai mari decat ai putea crede!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ca sa nu dezamagesti pe nimeni esti tentat sa accepti doua sarcini in acelasi timp cu riscul de a le rasoli pe amandoua. Nu poti lucra pe doua fronturi, ca atare alege dintre cele doua provocari pe cea care ti se pare, in acest moment, mai accesibila. Ti se va parea, la prima vedere, ca ambele sunt la fel de banale si de simple, de aceea vrei sa te apuci de amandoua simultan, dar dupa primii pasi vor incepe sa se iveasca si piedicile care te vor pune in fata propriilor tale limite. Nu e atat de simplu sau de banal pe cat pare la prima vedere!

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb! Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Abordezi o atitudine falsa in urma unui eveniment care nu s-a terminat asa cum ai fi dorit, dar nu vrei sa recunosti nici in ruptul capului ca ai fi ranit sau dezamagit. Pe cine vrei sa pacalesti? Cineva te cunoaste atat de bine ca simte imediat in comportamentul tau ca se petrece ceva neplacut. Accepta-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei elibera supararea intr-o discutie intre patru ochi. Spune-i ce te doare si vei scapa de un mare stres!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu poti ramane blocat intr-o situatie conflictuala asa, la nesfarsit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poti intelege, ori iti accepti infrangerea cu capul sus si le accepti suprematia. Renunta la incapatanare, la dorinta de a avea neaparat ultimul cuvant, pentru ca nu are rost sa alimentezi mai departe o disputa care nu mai e de actualitate, desi tu continui sa porti pica celor cu care nu ai fost de acord. Fa un efort sa restabilesti pacea, chiar daca finalul acestei dispute nu e in avantajul tau.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții