Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop Fecioara Martie 2014

Written By NIKE B. on luni, 24 februarie 2014 | 09:29


Horoscop zodia Fecioara, luna Februarie 2014

Previziuni astrologice pentru Fecioara luna martie 2014
Horoscop pentru zodia Fecioara martie 2014 aduce in prim plan îmbunătăţirea relatiiilor de parteneriat bazate pe o reala reciprocitate, dar si terminarea celor fragile, o bogata comunicare ce necesita la inceputul lunii o importanta reajustare, largirea cercului de prieteni si o posibila transformare a viziunii despre lume si tine insuti.

Parteneriatele (profesionale, sociale si personale), casatoriile, relatiile fundamentate pe o autentica reciprocitate si dusmanii recunoscuti constitue repere esentiale ale celei de-a saptea case, in care poposeste, de pe 1 martie 2014, Luna noua. Amplasarea Lunii noi in acest sector astrologic, precum si in Pesti, da nastere unui aflux de afectiune si sinceritate avand darul de a schimba in bine interactiunea cu oamenii apropiati, a pune accentul pe cooperare, compromisuri, intelegeri si negocieri de pe pozitii de egalitate.

Miscarea retrograda in care se inscrie odata cu 2 martie Saturn in Sagetator si a treia casa a Fecioarei recomanda o ferma desprindere de gandirea negativa si inertia cotidiana. Exista posibilitatea unei derutante distorsiuni a comunicarii cu ceilalti, a receptarii si transmiterii eronate a mesajelor din si catre lume. Se impune, asadar, o neta modificare a stilului cum comunici, atat verbal cat si in scris. Pe de alta parte, pot apare niste surprinzatoare dispute sau certuri cu unii membri ai familiei. Nu iti pune semnatura pe nici un document important inainte de a evalua cu grija toate riscurile si posibilitatile.

Din 5 martie 2014, sub impactul tranzitului lui Venus in Varsator, tinzi a pune accentul pe ordine si disciplina in aproape toate sectoarele vietii tale. In plus, pari a cauta si a adauga un strop de creativitate in tot ceea ce faci.

Cercul tau de prieteni este pe punctul de a se extinde vadit din 6 martie, gratie revenirii lui Jupiter in turnura directa in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei. Multi noi amici par a proveni din medii sociale diferite de al tau. Treci, de asemeni, printr-un interval de timp prielnic aderarii la un grup ori o organizatie. Oamenii tind a fi mai binevoitori fata de tine, oferindu-ti ajutorul indiferent daca il ceri sau nu.

Pe 16 martie 2014, Luna plina ivita in prima ta casa poate da peste cap ordinea atat de indragita de Fecioara. Cu toate acestea, este potrivit sa continui a-ti largi orizonturile decat sa ratezi oportunitatea de a evolua personal si profesional. Uneori, este nevoie sa faci mari eforturi pentru a gasi oamenii si locurile care-ti sunt pe plac. Chiar daca faci unele greseli, adu-ti aminte ca acest lucru este inevitabil in drumul spre idealurile tale.

O sporita comunicare cu persoanele din imediata ta apropiere se intrevede din 17 martie, atunci cand Mercur patrunde pe meleagurile Pestilor. In acest context, intuitia si imaginatia te poarta catre inchegarea unor relatii cu oameni ce exceleaza intr-un domeniu intelectual sau umanist, oameni avand capacitatea de a-ti stimula cunoasterea.

Un tranzit ce implica unele dificultati, dar are potentialul de a te reinvigora pe plan spiritual si sufletesc, debuteaza pe 20 martie 2014, cand Soarele isi face intrarea in Berbec. Nazuinta de a trece la un nou capitol vietii tale impune sa te separi categoric de trecut si poveri care nu isi mai au rostul, si sa te mobilizezi spre o innoitoare atitudine fata de lume si tine insuti. In acelasi timp, este necesar sa iti regasesti echilibrul interior al fiintei, sa incerci sa impaci zona ta constienta cu neglijate dar puternice impulsuri ale subconstientului, cu dorinte si ispite nerecunoscute care isi cer imperativ implinirea.

Luna noua rasarita pe 30 martie in Berbec si a opta casa a Fecioarei reia orientarile de mai sus, daruindu-ti cutezanta in vederea unei ample metamorfoze a sinelui. Acest aspect astral iti netezeste calea spre o inedita viziune asupra lumii, spre o ascunsa cunoastere intuitiva a mecanismelor sale, sau chiar catre descoperirea unei "comori" ascunse, a unei resurse interioare neconstientizate pana in prezent.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții