Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop Leu Martie 2014

Written By NIKE B. on luni, 24 februarie 2014 | 09:29


Horoscop zodia Leu, luna Martie 2014

Previziuni astrologice pentru Leu luna martie 2014
Horoscop pentru zodia Leu martie 2014 insista asupra evolutiei personale, aptitudine spre lumea interioara, evaluarea relatiei cu familia si colaborarii cu cei din preajma. Farmec fata de necunoscut face casa buna cu o puternica intuitie, iar pedicile vietii si problemele legate de comunicarea cu ceilalti necesita o constanta rabdare si stăruinţă.

Dupa o scurta perioada in care intalnirea cu oamenii din jur a fost umbrita de neintelegeri si mandrii personale exacerbate, lucrurile incep sa se lamureasca chiar de la debutul lunii martie, gratie revenirii lui Mercur in turnura directa in Varsator. Spiritul de cooperare si obiectivitatea iti sunt buni sfetnici in reinvigorarea relatiilor de parteneriat din sfera personala, sociala si profesionala. Ai abilitatea de a te focaliza asupra telurilor si intereselor comune, iar acest fapt este pe cale sa iti aduca beneficii greu de fructificat numai prin intermediul propriilor tale eforturi.

Luna noua aparuta pe 1 martie in Pesti te indeamna sa te cufunzi in adancurile lumii interioare, sa explorezi zone tulburi ale subconstientului si modul cum acesta iti influenteaza subtil comportamentul si actiunile. Poti trece printr-un fel de "moarte" si "renastere", renuntand la niste aspecte perimate ale personalitatii tale pentru a te deschide catre un nou fel de a fi.

Tot pe 1 martie, Marte devine retrograd in Fecioara si a treia casa a Leului, tinzand a-ti crea probleme in comunicarea cu ceilalti si a-ti da peste cap organizarea traiului cotidian. Este posibil sa te confrunti cu neasteptate piedici in aproape tot ceea ce doresti sa initiezi si cu unele amanari ale proiectelor in desfasurare. In acest context, este de recomandat sa iti pastrezi cat mai mult rabdarea si sa te straduiesti a te concentra numai asupra unor lucruri de rutina, fara a te avanta in demersuri de mare anvergura.

O intensa directionare catre universul tau interior, dar si o atenta trecere in revista a responsabilitatilor tale fata de familie sunt repere de baza ale calatoriei retrograde asumate de Mercur, incepand cu 2 martie, in Scorpion si a patra ta casa. Pari a nazui sa-ti descoperi un stabil echilibru al existentei, si sa te intrebi in ce masura dedicarea ta fata de oamenii apropiati mai lasa loc importantelor tale nevoi si aspiratii personale. De fapt, aceasta configuratie astrala nu face decat sa te ajute sa te energizezi si sa iti insusesti o noua perspectiva despre tine si familie, capabila sa te propulseze intr-o mai indrazneata abordare a lumii si a destinului tau.

Din 6 martie 2014, Jupiter isi reia parcursul direct in Rac si a douasprezecea casa a Leului, limpezindu-ti aspiratiile spirituale si credintele personale. Misterele vietii par a fi descifrate mai usor, mai cu seama daca esti daruit cu o inclinatie artistica, capabila a-ti calauzi intuitia. pe de alta parte, pari a te simti nemaipomenit bine si a extrage nesperate foloase atunci cand te ocupi de ceea ce iti place sau te pasioneaza cu adevarat. Jupiter are potentialul de a te apara de dusmanii ascunsi si a-ti atrage atentia asupra capcanelor ipocriziei si fatarniciei celor din preajma ta.

Interesul fata de aspectele tainice, necunoscute ale lumii parea fi iarasi o orientare prioritara odata cu 16 martie, ziua dedicata patrunderii lui Mercur in sectorul astrologic la Pestilor. Intuitia iti este inca o data un aliat de nadejde, mai ales in cazul in care niste persoane din mediul tau social incearca sa tina departe de tine un secret, un lucru care te priveste in mod direct.

Dezvoltarea personala este din nou favorizata din 20 martie 2014, ca urmare a tranzitului Soarelui in Berbec si a noua casa a Leului. Educatia, studiile (superioare), experientele de viata, calatoriile si influentele culturale reprezinta numai cateva cai de implinire a sinelui. Lectura sau chiar creatia literara tind a juca un mai mare rol in existenta ta.

Pe 30 martie, Luna noua din Berbec si a noua ta casa iti trezeste la viata spiritul de aventura, nevoia de a te indrepta spre noi orizonturi, avand potentialul de a-ti reimprospata sensurile viitorului. Poate fi vorba despre un nou stadiu al studiilor tale sau despre planificarea unor calatorii promitand mari revelatii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții