Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop zodia Balanta - Compatibilitate

Written By NIKE B. on miercuri, 19 februarie 2014 | 19:20

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Berbecul

Este foarte bine daca ai sansa sa te casatoresti cu un Bebec. In aceasta relatie este foarte multa atractie. Aceasta relatie este capabila sa faca Berbecii mai putin agresivi, iar sentimentele sunt foarte poternice din partea la amandoi.

Atractia voastra este foarte greu de inteles, dar totusi este extrem de puternica. Esti capabil sa te opresti in momentul in care il intalnesti si sa ai parte de o relatie foarte armonioasa si linistita.

Berbecul are dorinta sa conduca, aceast lucru tie nu iti place prea mult si atunci esti capabil sa il judeci. In acel momnet ar putea sa aiba loc explozii sentimentale de ambele parti. In general nu este o relatie usoara, dar este fascinanta.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Taurul

Taurul te intriga foarte mult, dar in acelasi timp te si vrajeste. Ai parte de sentimente foarte puternice in aceasta relatie si primesti totul, fara jumatati de masura.

Esti o persoana care prefera foarte mult dreptatea si Taurul are si el tendinta sa aiba aceeasi pozitie. El te ajuta foarte mult in momentul in care trebuie sa te asezi si sa gasesti unele solutii.

Va place foarte mult la amandoi viata sociala si luxul, iar impreuna veti face foarte multi bani, dar veti cheltui si foarte mult. Relatia are multe sanse de reusita, in momentul in care nu mai considerii Taurul prea realist si cu picioarele pe pamant.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Gemenii

Gemenii sunt neobositi, si in prezenta lor esti tentat sa calatoresti foarte mult. Gemenii au o personalitate duala si Balanta este in stare sa le ofere echilibrul de care au atata nevoie.

Ai o puternica intuitie in momentul in care intalnesti un Geaman si acesta te atrage foarte mult catre filozofie. Amandoi apreciati foarte mult frumusetea si de aceea sunteti in stare sa stati ore intregi in mijlocul unui parc frumos sau al unui tablou.

Relatia voastra este foarte favorabila, pentru ca sunteti foarte asemanatori. Ideile tale sunt foarte stimulate de Geaman. Aveti sanse foarte mari de reusita si un viitor exceptional impreuna.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Racul

Racul este foarte potrivit in relatiile tale referitoare la bani. In momentul in care doriti sa va implicati intr-o relatie personala, atunci ar putea sa apara unele probleme.

Racul te poate invata foarte bine valoarea banilor si te poate ajuta sa ai mult succes in cariera. Ambitiile tale devin extrem de puternice in prezenta Racului. In momentul in care reusiti sa va atingeti interesul, relatia devine foarte plictisioare pentru amandoi, si atunci despartirea este inevitabila.

Tu ai putea sa fii atras de catre Rac, numai ca relatia este foarte clar ca are foarte putine sanse de reusita. Nu aveti foarte multe interese si de aceea nimic nu va tine prea aproape unul de celalalt.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Leul

Viata ta sociala se imbunatateste foarte mult in momentul in care intalnesti un Leu. Sunteti foarte atrasi unul de cellalalt si extrem de compatibili. Impreuna cu el iti doresti foarte mult sa iesi din casa, sa iti faci multi prieteni, iar relatia dintre voi este bazata pe foarte mult romantism.

Amandoi sunteti foarte sensibili si preferati sa nu fiti prea critici la adresa partenerului. Aveti foarte multe aspiratii comune si impreuna veti putea avea foarte multe reusite, din toate punctele de vedere.

Leului ii place foarte mult spectacolul, tu esti romantic, si aici ar putea sa apara unele probleme. Leul cateodata este extravagant, insa tu stii foarte bine cum sa ii scazi din elanul de a cheltui exagerat de mult.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Fecioara

Intre voi sunt legaturi foarte secrete si de foarte multe ori preferati sa va ascundeti relatia de ochii celorlalti. Relatia are sanse de reusita, iar cel mai mare farmec al ei este faptul ca o preferati invaluita in mister.

Fecioara este de foarte mare incredere si va face sa fiti cu picioarele pe pamant. De asemenea, ea este in stare sa va insufle ordinea in personalitatea voastra extrem de aeriana. Impreuna sunteti capabili de foarte multe reusite.

Problemele apar in momentul in care Fecioara are tendinta sa va analizeze foarte atent toate activitatile si sa va aduca critici, ceea ce s-ar putea sa nu va placa deloc. Relatia are unele sanse de reusita, insa nu unele extraordinare.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Balanta

In relatia cu o alta Balanta aveti parte de foarte multe experiente, unele dintre ele foarte frumoase. Relatia voastra este foarte placuta in ceea ce priveste distractiile, insa apar probleme in momentul in care intervin problemele serioase. Amandoi sunteti cu capul in nori si de aceea relatia ar putea sa mearga doar daca macar unul dintre voi este dispus sa se maturizeze.

Femeia Balanta ia casatoria ca pe o problema foarte serioasa. Ea vrea foarte multa frumusete si poate fi ranita foarte usor. Are un caracter puternic si ar trebui sa fii pregatit sa o pierzi destul de repede.

Barbatul Balanta este foarte sensibil, de foarte mult chiar exagerat de emotional. Trebuie sa nu te comporti cu el ca si cu un copil, pentru ca de fapt in sinea lui are nevoie sa se simta barbat. El pare foarte delicat, insa realitatea este alta. Ii place foarte mult sa il lauzi si trebuie sa incepi o relatie cu el constienta de la inceput de faptul ca este foarte fragil.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Scorpionulul

Scorpionul are un efect electric asupra ta. Ai foarte mult curaj in momentul in care incerci sa te implici intr-o relatie cu independentul Scorpion. Este foarte multa atractie intre voi, dar din pacate nu sunt foarte multe sanse de reusita.

In relatiile cu Scorpionul ai tendinta sa devii cam egoist. El nu semana deloc cu tine si aceasta ar putea crea unele probleme. Este foarte indicat sa te implici intr-o relatie cu el daca doresti sa incepeti impreuna un nou proiect.

Este un foarte mare magnetism intre voi, dar conflictul este posibil sa apara la orice pas. Fiecare dintre voi doreste sa fie primul, chiar daca cateodata tu nu esti dispus sa o recunosti.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Sagetatorul

Ai parte de foarte multe provacari mentale din partea Sagetatorului. Este foarte multa activitate in relatiile voastre si impreuna va bucurati de foarte multa calatorii si escapade.

Va completati foarte bine si relatia voastra este foarte bine aspectata. Sagetatorul te incurajeaza foarte mult si datorita lui ai parte de foarte multe reusite. Tie iti place foarte mult echilibrul si esti in stare sa aduci o foarte mare stabilitate in viata Sagetatorului.

Sagetatorul este un semn de foc, iar tu unul de aer si datorita faptului ca aerul intretine focul, aceasta ar putea sa fie relatia ta ideala. Amandoi aveti foarte multe beneficii si nimic de pierdut.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Capricornul

Exista foarte multa disciplina si foarte multe restrictii in relatia dintre voi. Alaturi de un Capricorn te simti foarte sigur pe tine si ai sentimentul ca ai o casa foarte sigura, cu o fundatie foarte solida.

Tie iti place foarte mult frumusetea, iar Capricornul este foarte interesat de prestigiul lui. El este cu picioarele pe pamant in timp ce tu preferi sa fii tot timpul cu capul in nori, iar in acest moment ar putea sa apara problemele in relatia voastra.

Daca iti place o relatie foarte sigura, atunci ai intalnit persoana potrivita. In momentul in care iti doresti doar o aventura, atunci este nevoie sa te indrepti catre alta persoana.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Varsatorul

Esti foarte atras din punct de vedere fizic de Varsator. Este un element dinamic intre voi si el este in stare sa iti mareasca foarte mult creativitatea si romantismul.

Relatia vostra este foarte favorabila si impreuna aveti sansa de foarte multe succese. Este foarte important ca atractia sa fie de ambele parti, nu doar dintr-o singura directie.

Impreuna traiti emotii foarte puternice, va doriti foarte multa armonie si cat se poate de multi copii. Iti place foarte mult sa il multumesti si pentru asta esti dispus sa devii extrem de inventiv.

Zodia Balanta - Compatibilitate cu Pestii

Pestii sunt extrem de misteriosi si de cele mai multe ori esti tentat sa iti pierzi rabdarea in momentul in care sar peste foarte multe amanunte. Ei nu au foarte multe reguli si prefera sa se bazeze foarte multe pe sentimentele lor.

Iti place foarte mult romantismul lor, insa te enerveaza foarte mult faptul ca viseaza toata ziua si nu incearca sub nici o forma sa porneasca practic in indeplinirea telului.

Relatia voastra are unele sanse de reusita insa este nevoie ca amandoi sa faceti foarte multe compromisuri si sa va schimbati foarte mult caracterul si modalitatea de gandire, in vederea succesului.

Zodia Balanta - Seful Balanta

Aceasta pozitie i se potriveste foarte bine, pentru ca acum are ocazia sa isi foloseasca toate talentele. Este foarte simpatic si in aparenta pare sa nu faca foarte mult.

De fapt el este capabil sa aiba rezultate foarte bune de la subaternii lui, fara sa foloseasaca deloc strigatele si amenintarile, ci doar cu un simplu zambet. Stie foarte bine cum sa impuna sarcinile sub foarma unui joc si sa impulsioneze oamenii sa fie cei mai buni, prin concursuri, chiar daca in schimb nu da de multe ori decat o diploma sau o multumire. Venita din partea lui aceasta are valoare mai mare decat multe alte recompense.

El stie foarte bine sa se foloseasca de capacitatile lui de comunicare si in general subordonatii lui isi indeplinesc atributiile nu datorita obligatiei, ci datorita rusinii. Nu poti sa nu faci ce iti spune, pentru ca este prea amabil si nu vrei sa il superi

Zodia Balanta - Subordonatul Balanta

In momentul in care nu este ascultat devine foarte recalcitrant. Este foarte ambil cu colegii lui, insa nu se poate spune acelasi lucru si referitor la sefi. Ii place foarte mult sa fie laudat si aceasta ar trebui sa fie stiut foarte bine de catre sefii lui. Daca nu este vorba de bani, atunci macar i se poate adresa macar o lauda.

Este foarte vorbareat si spune foarte multe glume. In jurul lui este in general foarte multa ordine si il deranjeaza foarte mult mizeria si minciuna.

Nu ii place aceasta pozitie si de aceea este vesnic nemultumit. Este capabil sa munceasca foarte mult pentru a demonstra sefului faptul ca el are o solutie mai buna decat conducerea in rezolvarea unui proiect.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții