Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop zodia Balanta - Descriere

Written By NIKE B. on miercuri, 19 februarie 2014 | 19:30

Zodia Balanta - 23 Septembrie - 23 Octombrie

23 Septembrie-23 Octombrie
Planeta : Venus
Elementul : Aer
Culoarea norocoasa: Indigo
Metalul norocos : Bronz
Partea de corp : Rinichii
Piatra norocoasa : Opal
Calitati esentiale : Masculin, Pozitiv
Principiul : Echilibrul
Dorinta principala: A impaca
Echilibrul, Diplomatia, Relatiile

Zodia Balanta - Barbatul Balanta

Barbatul Balanta este destept, sarmant, cu maniere impecabile, fiind un adevarat domn care a fost nascut sa bucure viata lui si acelor din jur. Are o sensibilitate rafinata, este foarte inteligent si ambitios.

Barbatul Balanta iubeste frumusetea si de aceea, in general este foarte creativ. Este un domn de moda veche care aduce flori si isi aduce intotdeauna aminte de toate aniversarile. In egala masura sentimental si cerebral, in momentul in care considera ca relatia nu mai merita efortul, se tranforma foarte usor intr-un strain. Barbatii Balanta au o personalitate magnetica, pe care stiu sa si-o puna in vedere mai bine odata cu trecerea timpului. Le place sa se distreze si sa distreze in aceeasi masura.

El este capabil sa te si magnetizeze si sa te raneasca in aceeasi masura. Din acest motiv, flirturile sale pot sa devina foarte periculoase. De multe ori face alegeri superficiale, din cauza carora relatiile serioase au de pierdut.

Zodia Balanta - Cum il atragi

Nu este neaparat pasional, si de aceea, sentimentele sale de cele mai multe ori sunt superficiale. Armonia il face foarte fericit si apreciaza foarte mult intelegerea in cuplu. Este nascut pentru a se casatori si nu este fericit in momentul in care nu are alaturi o persoana cu care sa imparta sentimentele.

Este mai degraba adeptul casatoriei decat a convietuirii in doi.

Este imposibil sa il atragi doar prin aspectul tau exterior, fiind o persoana foarte cerebrala.

Zodia Balanta - Cum o atragi

Ii place sa fie alintata cu sampanie fina, flori proaspete, telefoane repetate si restaurante deosebite. Nu se lasa impresionata de un telefon rapid pentru o cina la fast-food. Gustul ei este impecabil si este nascuta pentru a crea din casa eu cel mai minunat loc din lume.

Fiind foarte idealista, poate deveni foarte depresata in momentul in care descopera ca partenerul ei nu este cea mai minunata persoana din lume. Este ceva normal pentru o femeie Balanta sa se planga din cauza unei iubiri pierdute, iar in acelasi timp sa priveasca cu detasare spre viitorul sau partener. Femeia Balanta traieste pentru dragostea ideala. In mintea sa asteapta eroul frumos, sofisticat si sensibil in acelasi timp timid, care sa o trateze ca pe o printesa si sa-i ofere totul.

Trebuie sa o alinte cu trandafiri rosii, bijuterii fine si croaziere pa vase le lux si dansuri romantice sub razele lunii. Din pacate pentru ea toate acestea pot ramane la nivel de vise, iar persoana ideala doar imaginatie. Nu le place sa traiasca singure, si de aceea, privesc toate intalnirile ca viitoare casatorii.

Zodia Balanta - Femeia Balanta

O romantica adevarata, este capabila sa se indragosteasca cu adevarat de mai multe ori, nu neaparat de persoana potrivita. Chiar daca este destul de cerebrala, sentimental ea este totodata foarte copilaroasa, usor impresionabila. Poate deveni foarte visatoare in momentul in care se gandeste la viata.

Are tendinta sa se suprasolicite, muncind prea mult, traind tot timpul cu frica insecuritatii pe care o poate oferi viitorul. De obicei se casatoreste foarte tanara, pentru o singura data in viata.

Nascuta sub planeta Venus, femeia Balanta este foarte desteapta, sociabila, frumusetea fiind motivatia ei de a trai. Asteapta cele mai bune lucruri de la cei din jurul ei.

Zodia Balanta - Relatii

Este partenerul ideal, care stie intotdeauna ce sa faca si cum sa se comporte la momentul portivit. Nici un alt partener nu va sti sa-si arate sentimentele mai puternic pentru persoana iubita.

Din pacate, cateodata au tendinta sa parasesca la fel de repede cum s-au indragostit, in momentul in care partenerul nu mai corespunde idealurilor lor.

Balanta crede in cuplu si nu poate fi completa fara un partener. Un adevarat romantic, simte o foarte mare placere in ritualurile romantice, mai mult decat partea se...la a relatiei.

Zodia Balanta - Sfaturi pentru ea

Ar fi foarte bine sa fie constiente de talentele pe care le au, decat sa fie foarte atrase de talentele celorlalti. Femeia Balanta pune prea mult sufet in ceea ce face si are tendinta sa investeasca prea mult suflet in relatiile care apar in viata ei. Pe de alta, parte, in momentul in care relatia esueaza, are tendinta sa-si planga prea mult de mila si sa sufere prea mult.

Trebuie sa invete sa iasa din relatiile care nu sunt potrivite pentru ea, si sa nu faca prea multe compromisuri in ceea ce priveste sentimentele ei.

Foarte multe femei Balanta prefera sa stea intr-o relatie pentru ca nu vor sa fie singure. Se simt foarte nesigure si de aceea au tendinta sa nu stie sa-si puna valorile foarte bine in evidenta.

Zodia Balanta - Sfaturi pentru el

Barbatul Balanta este foarte schimbator. El se poate foarte usor implica intr-o relatie, iar peste cateva zile sa devina independent, dandu-si seamana ca sentimentele sale nu au fost decat niste mofturi.

Daca ramane singur din cauza greselilor sale, devine foarte puternic depresat. In acest moment asteapta sa fie compatimit, nefiind gata sa plateasca propriile greseli. Se considera o victima nedreptatita de soarta.

El trebuie sa invete sa si iubeasca si nu doar sa se lase iubit inca de tanar, nu sa astepte sa realizeze aceasta doar la batranete.

Zodia Balanta - Descriere

Balantele sunt diplomatii zodiacului. Sunt dispusi sa puna la bataie tot sarmul si zambetul lor caracteristic, pentru a evita neintelegerile. Pentru ca apartin unui semn de aer, ei sunt prietenosi, inteligenti si sociabili.

Stiu foarte bine sa privesca problemele din punctul celorlati de vedere, avand si un puternic simt al negocierii. Au tendinta sa multumeasca pe toata lumea, si de aceea, de multe ori prefera sa lase de la ei decat sa se iste discutii. Sunt sociabili, eleganti si mari iubitori de frumusete si lux. De obicei au o casa atragatoare, cu obiecte alese cu grija si armonioase, deoarece au un simt innascut al culorii.

Sunt gazdele perfecte, fiind de multe ori dispuse sa-si puna propria locuinta la dispozitia prietenilor care doresc sa aiba o petrecere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții