Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop zodia Scorpion - Compatibilitate

Written By NIKE B. on miercuri, 19 februarie 2014 | 14:58

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Berbecul

Sunteti in general foarte diferiti. El este semn de foc, iar tu de apa si de aceea in general aveti foarte putine sanse de reusita. Ei ar putea sa te ajute foarte mult in cariera.

Berbecii ar putea sa te irite. Tie iti plac foarte mult obiectivele Berbecilor si dorinta lor foarte puternica de libertate. Problema lor este ca nu simt la fel de mult ca tine si de aceea ar putea sa ti se para cam insensibili, uneori brutali.

Devii foarte nelinistit in momentul in care esti in preajama lui si de multe ori reactionezi foarte brusc. La amandoi va place independenta si doriti foarte mult sa conduceti. Relatia voastra este destul de dificila pentru amandoi.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Taurul

Semnele voastre sunt in opozitie in horoscop si de aici vine o puternica atractie intre voi. Poti sa te casatoresti foarte bine cu Taurul. Sunteti destul de diferiti si intre voi este o relatie foarte ciudata. Traiti foarte greu impreuna, insa va este imposibil unul fara celalalt.

In momentul in care sunteti impreuna, incepi sa vezi viata prin ochii Taurului si el te ajuta foarte mult sa apreciezi luxul, frumusetea si senzualitatea. Relatia dintre voi este extrem de profunda si va completati foarte bine unul pe celelalt.

Este foarte important pentru tine sa incerci sa nu grabesti Taurul si sa fii capabil sa dezvolti multa rabdare in aceasta privinta. Cateodata acesta ar putea sa iti opreasaca elanul in momentul in care incepi ceva nou, insa relatia este foarte potrivita pentru amandoi, una peste celalalta.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Gemenii

Esti capabil sa descoperi noi orizonturi alaturi de Gemeni. Resursele tale mentale te fac foarte curios, iar neobositul Geaman este pentru tine o continua provocare. Amandoi sunteti atrasi de bani si de problemele oculte.

Alaturi de Gemeni ai sansa sa ai parte de foarte multa aventura si esti foarte priceput sa pui in aplicare visele pe care el le are. Este o relatie care poate sa mearga foarte bine, insa ati avea unele probleme in momentul in care tu incepi sa il inspaimanti pe Geaman.

Gemanul este visator si prefera sa mearga cu capul in nori, in timp ce tu ai o atitudine foarte realista si nu esti capabil sa intelegi cum poate cineva sa fie atat de nerealist. Daca sunteti in stare sa fiti amandoi mai putin carcotasi, veti putea avea insa o relatie interesanta.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Racul

Aveti o relatie foarte armoniasa impreuna. Esti foarte atras de ideea de a te casatori cu un Rac pentru ca apreciezi foarte mult capacitatea acestuia de a oferi o casa sigura si primitoare. Langa el ai in general parte de foarte multa stabilitate si aveti multe sanse impreuna.

Tu ai foarte multa putere si te pricepi foarte bine cum sa il impulsionezi si pe Rac. El are o aparietie magnetica pentru tine si este capabil sa iti stimuleze foarte bine sensibilitatea, datorita caldurii de care este in stare.

Amandoi sunteti semne de apa si sunteti predispusi sa fiti foarte emotionali. Alaturi de el esti capabil sa creezi fundatii foarte puternice si tu esti unul dintre putinii oameni gata sa accepti toanele lor.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Leul

Leul te ajuta sa fructifici foarte multe oportunitati. Problema este ca Leul este un semn de foc, iar tu esti un semn de apa. Leul are foarte multe ambitii si este foarte puternic. Si tu esti destul de hotarat, insa ai unele momente in care esti putin cam suspicios si atunci ai putea sa ii reduci din elan.

Leul este foarte ambitios si iti poate oferi foarte multe reusite in careiera ta. El are nevoie de foarte multe laude si de recunosterea valorii lui, tu la fel si datorita ambitiei voastre sunteti in stare sa claditi adevarate imperii impreuna.

Intre voi exista o atractie fizica foarte puternica si aveti foarte multe ambitii impreuna. Relatiile ar putea sa aiba anumite probleme in momentul in care intre voi se dau lupte pentru putere sau sunteti condusi de mandrie.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Fecioara

Aveti destul de multe sanse impreuna. Fecioara are parte de o viata sociala destul de activa si este capabila sa iti aduca foarte multe cunostinte si prieteni. Esti capabil sa ai parte de foarte multe reusite in momentul in care in echipa ai langa tine o Fecioara.

Visele voastre frumoase sunt capabile sa devina realitate in momentul in care va intalniti. Fecioara are idei si tu ai forta necesara sa le pui in aplicare. Impreuna aveti parte de foarte multa popularitate si de foarte multe acumulari. Sunteti capabili sa va completati foarte bine si sa creati lucruri iesite din comun.

Exista foarte multa atractie intre voi si amandoi sunteti in stare sa intelegeti foarte bine sentimentele partenerului de viata. Aveti parte de foarte multa aventura si provocari impreuna.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Balanta

Balanta este romantica si din punctul tau de vedere este foarte misterioasa. Alaturi de ea esti in stare sa devii mai creativ si ea aduce asupra ta foarte multe transformari creative. Impreuna aveti parte de foarte mult romatism si de placerea descoperirilor.

Balanta te linisteste si te excita in acelasi timp. Aveti cateva puncte de vedere care sunt foarte diferite, dar esti atat de fascinat de catre ea incat esti in stare sa renunti la toate doar pentru a aputea sa fii langa ea.

Nu vrei sub nici o forma sa o pierzi si de aceea esti gata de foarte multe compromisuri. Balanta nu este perfecta si nici tu, insa impreauna aveti parte de o relatie perfecta care va poate face sa ramaneti atrasi unul de celelalt pentru toata viata.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Scorpionul

Amandoi doriti foarte mult sa va asumati responsabilitatile. Sunteti foarte atrasi unul de celelalt, iar in momentul in care sunteti impreuna sunteti capabili de foarte multe succese finanaciare si acumulari materiale.

Barbatul Scorpion isi doreste tot ceea ce este mai bun si de obicei este foarte sincer si nu vrea sa para ceea ce nu este. Stie foarte bine ceea ce vrea si este foarte greu sa il schimbi. Daca vrei sa il pastrezi trebuie sa incerci sa il intelegi. Este foarte fizic si ii place foarte mult atractia animalica si sinceritatea brutala. Iti va spune foarte sincer in momentul in care este nemultumit de ceva si va trebui sa ai foarte multa rabdare in ceea ce il priveste. Poate fi gelos si trebuie sa fii pregatita la foarte multe iesiri din partea lui.

Femeia Scorpion este emotionala si plina de afectiune. Este foarte misterioasa si este un adevarat detector viu de sentimente. Este foarte important sa ii spui adevarul pentru ca oricum il va afla singura foarte repede. Este dinamica, exploziva si are foarte mult temperament. Ea vrea rezultate si ai nevoie de foarte multa dragoste si bani in banca pentru a o putea pastra. Pentru ca este foarte atractiva fizic, de multe ori poti deveni dependent de ea.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Sagetatorul

Sagetatorul poate sa iti aduca foarte mult succes material. Relatia ar putea sa fie profitabila, deoarece Sagetatorul iti poate aduce un aer misterios si de aceea te poate intriga si iti poate creea foarte multe iluzii romantice.

Sagetatorul vrea foarte mult sa se extinda, sa calatoreasca si sa intalneasca oameni si locuri noi. Pe de alta parte tu esti tentat sa fii destul de fix si de secretos. Daca renunti la unele principii ale tale, Sagetatorul este in stare sa iti deschida noi orizonturi.

Ai foarte multe beneficii emotionale in urma intalnirii Sagetatorului, insa starile tale foarte schimbatoare ar putea sa il faca pe acesta sa fuga foarte repede. Relatia vostra nu este una tocmai fericita, insa merita incercat.
Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Capricornul

Este o relatie care are parte de foarte multa activitate si calatorii. Cateodata, din dorinta de a realiza foarte mult impreuna sunteti tentati sa deveniti amandoi cam superficiali. Alaturi de el ai putea trai momente foarte deosebite si pline de aventura.

Din pacate Capricornul nu este intotdeuna destul vesel si tu esti foarte intens. Impreuna aveti o atractie fizica foarte puternica si sunteti capabili de foarte multa energie. In general aveti o relatie destul de reusita, chiar daca exista persoane in jurul vostru care nu prea sunt de acord cu ea.

El te ajuta sa devii mai flexibil, iar tu il ajuti sa fie mai constiincios. Aveti multe sanse de reusita impreuna, chiar daca nu este tot timpul foarte usor pentru voi sa va intelegeti reciproc.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Varsatorul

Exista destul de multe conflicte in relatia voastra. El afecteaza sectorul tau referitor la bani si la securitate. Nu sunteti foarte bine aspectati, insa impreuna puteti sa creati o afacere foarte profitabila.

Exista destul de multa atractie fizica intre voi, insa personalitatile voastre foarte diferite sunt capabile sa creeze foarte multe dispute si astfel in general relatia nu este prea usora si armonioasa.

Varsatorii reprezinta stabilitatea pentru voi si de aceea ar fi foarte benefic sa investiti impreuna in afacerile imobiliare. Pe plan romantic este o relatie foarte dificila si este nevoie de foarte multe concesii pentru a o face sa mearga.

Zodia Scorpion - Compatibilitate cu Pestii

Relatia voastra este bine aspectata. Amandoi sunteti semne de apa si sunteti foarte usor de impresionat. Aveti foarte multe perceptii si aceasta va ajuta foarte mult sa va intelegeti mai bine reciproc.

Este o foarte puternica atractie fizica intre voi, iar in momentul in care reusiti sa fiti impreuna nimeni si nimic nu va mai poate desparti. Creativitatea ta devine foarte puternica in prezenta Pestilor si aveti foarte multe de invatat unul de la celalalt.

Esti capabil sa descoperi trairi si sentimente foarte noi laturi de Pesti si aveti parte de foarte multa varietate si aventura impreuna. Relatia voastra este foarte dinamica si in general are foarte multe sanse de reusita.

Zodia Scorpion - Seful Scorpion

Este foarte potrivit pentru aceasta pozitie, deoarece este foarte inteligent, organizat si pentru el este extrem de important sa castige. El poate inspira foarte mult respect si stie foarte natural sa isi impuna parerile.

Este atent la toate propunerile subalterinilor si stie foarte bine cum sa aleaga dintre aceastea pe cea mai buna. Cei care sunt langa el nu prea isi dau seama criteriile lui de evaluare, dar sunt foarte uimiti de acuratea solutiilor lui. In general este foarte distat si are momente in care pur si simplu explodeaza. In acele momente este foarte indicat sa dispari, pentru ca altfel poti ramane socat de duritatea lui.Este foarte puternic si are talentul de a intimida persoanele din jurul lui.Stie foarte bine sa intuiasca ce gandesti si poate fi foarte protector in momentul, in care simte ca esti sincer.

Daca insa ai ceva sa ii ascunzi, este mai bine sa nu incerci sa il minti, pentru ca razbunarea lui va fi teribila. Pentru el este foarte important ca subalternii lui sa fie disciplinati, sinceri si gata sa accepte toate iesirile lui. Nu poti avea nici o scuza plauzibila in fata lui daca gresesti. Daca doresti o marire de salariu trebuie sa o spui foarte deschis, fara a te umili sau a incerca sa il emotionezi. El este foarte strict si gandeste cu creierul, nu cu inima.

Zodia Scorpion - Subordonatul Scorpion

In general lucreaza foarte mult si bine si ii place sa fie foarte bun in ceea ce face. Pentru el este foarte important sa fie cel mai bun, eventual de neinlocuit.

In acel moment viseaza sa fie sef si va face totul ca acest vis sa se implineasca. Este foarte atent la detalii si extrem de ambitios. Este foarte bun in tot ceea ce face si este foarte greu pentru el sa greseaca, pentru ca este foarte constiincios.

El crede din tot sufletul ca merita mai mult si intotdeauna avanseaza foarte repede in ierarhie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții