Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop zodia Scorpion - Descriere

Written By NIKE B. on miercuri, 19 februarie 2014 | 15:05

Zodia Scorpion - 24 Octombrie - 22 Noiembrie

24 Octombrie- 22 Noiembrie
Planeta : Pluto
Elementul : Apa
Culoarea norocoasa: Grena
Metalul norocos : Inox
Partea de corp : Organele intime
Piatra norocoasa : Topaz
Calitati esentiale : Feminin, Negativ
Principiul : Putere
Dorinta principala: A controla
Putere, Secret, Regenerare

Zodia Scorpion - Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion ar putea fi cel mai destept barbat din zodiac. Intuitiv, are abilitatea sa citeasca printre randuri. Cu o fire foarte complexa este cateodata emotional, amabil si intelegator, iar cateodata foarte rece.

Imaginandu-si tot ce este mai rau, priveste viata ca un luptator. Puterea este scrisa in destinul sau, si niciodata nu stie sa piarda. Are o memorie extraordinara si o nesfarsita energie emotionala. Pentru unii pare foarte rece, iar pentru altii o torta arzand. Nu le place sa traiasca singuri, si prefera sa se casatoreasca pentru siguranta lor. Barbatul Scorpion este cel mai misterios barbat din zodiac. Reputatia lui este foarte controversata, iar magnetismul lui face femeile sa tremure. Pasiunea, ca si puterea este a doua lui natura. Energia lui este capabila sa topeasca intreg universal. Pe de alta parte, este foarte greu sa stii cum sa-l iubesti, pana in momentul in care el singur nu-ti arata. Este foarte gelos, suspicios, incercand sa creeze scenarii tot timpul in mintea lui.

Daca este considerat ca este un barbat fara sentimente, atunci este comisa o mare neintelegere. In inima lui sunt multe mistere, care exista in paralel: dragostea, ura, teama, nevoia, cruzimea si vulnerabilitatea, care, surprinzator este ascunsa foarte bine si aproape nebanuita.

Zodia Scorpion - Cum il atragi

Cand se indragosteste, poate fi profound, emotional, pasional, dar in momentul in care totul nu este decat o aventura poate fi foarte rece si dur. In esenta, cea mai mare placere a lui este jocul de-a soarecele si pisica cu sentimentele femeilor.

Este bine de stiut insa, ca totusi are suflet, chiar daca cateodata nu prea stie sa-l folosesca.

Barbatul Scorpion nu are nevoie sa caute. Femeile il gasesc singure si il urmeaza peste tot. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa stie sa ia avantaj de aceasta.

Zodia Scorpion - Cum o atragi

Alaturi de o Femeie Scorpion toti par superficiali. Nu este foarte usor sa rezisti intr-o viata in care primesti totul: frica, sentimente, fantezii, manie, obsesie, pasiuni, durere, dragoste si chinuri.

Daca te poti obisnui cu toate acestea o poti cuceri. Daca nu, femeia Scorpion prefera sa traiasca singura decat sa faca compromisuri. Ea crede in razbunare, nu intoarce celalalt obraz. Nu poate intelege iertarea, iar in momentul in care este provocata devine o adevarata cobra. Atunci, nu ai decat sa accepti veninul ei. Pentru ca este mandra niciodata nu va da inapoi. Este o impletire ciudata de foc si ghiata, iar sufletul ei arzator devine inghetat in momentul in care este ranita. Femeia Scorpion, este mai mult interesata in pasiune decat in dragoste. Pasiunea o ajuta sa se transforme incontinu. Este atrasa de catre barbatii puternici. Este in stare sa transforme dragostea in ceva dureros. Chiar daca de multe ori nu sunt chiar ingerasi, un lucru este clar: nu sunt nici pe departe plictisitoare sau slabe.

Femeia Scorpion are nevoie de sentimente. Barbatul care este alaturi trebuie sa astepte tot timpul sa primeasca o intepatura. Nu ii pasa de sentimentele celorlalti, ea preferand sa simta la intensitate maxima momentul in care este lovita, fiind aproape masochista.

Zodia Scorpion - Descriere

Magnetic, Scorpionul este cel mai pasional semn al zodiacului. Ei sunt creatii ale puterii si aspira sa aiba totul. Fiind un semn de apa, prefera sa analizeze viata la un nivel emotional foarte atent.

Nu accepta povesti, si ca un detectiv sau pshiholog innascut te descos pana la cele mai mici amanunte, nepasandu-i foarte mult daca amanuntele ranesc pe ceilalati, pe ei interesandu-i doar faptul ca, in sfarsit detin controlul. Moartea nu ii sperie ci este pentru ei o experienta puternica. Cateodata simt nevoia inexplicabila sa fuga de toate si sa ia totul de la capat.

Sunt foarte competitivi si nu le place sub nici o forma sa piarda. Ei au totul sau nimic, iar competitia le aduce putere si ii face sa simta ca traiesc.

Zodia Scorpion - Femeia Scorpion

Cu femeia Scoprion trebuie sa te astepti sa ai mai multe decat poti vedea. Pasionala, intensa si foarte complicata, este irezistibila multor barbati. Cu o inteligenta ridicata si o intuitie iesita din comun, este atrasa de catre barbatii care sunt cel putin la fel de puternici ca ea. Puterea poate deveni obsedanta pentru ea, poate deveni periculoasa cand simte ca cineva atenteaza la ea.

Sunt frumoase, iubitoare, dar in acelasi timp nervoase, si periculoase. Pe cat de desteapta este, pe atat de periculoasa si curajoasa poate devenii.

Femeia Scorpion este femeia misterelor, de obicei tacuta dar cu o dragoste magnetica.

Zodia Scorpion - Relatii

Daca reusesti sa-l ai langa tine ai reusit sa-ti atragi un partener puternic si loial. Daca nu, ai un dusman foarte periculos de care va trebui sa te feresti tot timpul.

Toate miscarile lui sunt foarte atent calculate si planuite din timp. Scoprionul stie ce vrea, si vrea totul sau nimic.

In sentimente si in dragoste, foarte putin reusesc sa reziste puterii Scorpionului. Este misterios si cateodata este foarte greu de inteles de catre cei din jur.

Zodia Scorpion - Sfaturi pentru ea

Avand atata pasiune, ea simte ca traieste doar in momentul in care este lovita. Ea trebuie sa inteleaga ca s..ul pasional nu poate inlocui dragostea profunda. Trebuie sa se folosesca de experienta personala si sa invete sa fie putin mai intelegatoare cu ceilalti din jurul lor. Ar trebui sa invete sa se roage si sa devina mai blanda: nu toti cei care nu o iubesc sunt neaparat dusmanii ei.

Ar trebui sa-si focalizeze puterea in lucruri constructive si nu in manipulari si comploturi.

Singurul lucru pe care femeia Scorpion il invata in viata este propria sa experienta.

Zodia Scorpion - Sfaturi pentru el

Barbatul Scorpion are nevoie de dragoste mai mult decat toti ceilalti barbati. De multe ori, insa nu este constient de aceasta, preferand puterea ca priorietatea a sa.

De fapt dragostea este cea mai mare provocare a vietii lui. Este in stare sa conduca un imperiu cu ochii inchisi si cu o singura mana, dar succesul in dragoste sa ii fie departe. Trebuie sa caute tovarasa de viata dupa inima, nu dupa securitatea pe care ea o ofera. Daca nu, in timp mariajul lor risca sa devina o simpla inalnire intamplatoare in bucatarie pentru cina.

Barbatul Scorpion trebuie sa invete si cum sa aiba o relatie cu sine inainte de a dezvolta o relatie cu o femeie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții