Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Scorpion iulie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 2 iulie 2014 | 08:40


Horoscop zodia Scorpion, luna iulie 2014

Previziuni astrologice pentru Scorpion luna iulie 2014

Horoscop pentru zodia Scorpion, luna iulie 2014 - Tendintele contradictorii din ultimul timp tind sa se disipeze odata cu 2 iulie 2014, gratie intoarcerii lui Mercur in tranzit direct in Gemeni si a opta casa a Scorpionului. Ai prilejul de a intrezari importante oportunitati in aspecte ale vietii neexplorate inca si a-ti pune la treaba resurse interioare insuficient exploatate.

Pe 12 iulie, Luna plina ivita in Capricorn si a treia ta casa pune accentul asupra studiului si investigarii, preocupari ce iti pot cere timp si efort, dar care iti furnizeaza o cunoastere strict necesara in domeniul tau ocupational. Aceasta Luna plina te ajuta sa intelegi semnificatiile unor lucruri aparent haotice si sa castigi stima si aprecierea celorlalti datorita abilitatii tale intelectuale. Fii cat mai discret in privinta vietii tale personale intrucat, in aceasta conjunctura, iti poate fi tradata cu usurinta increderea de niste oameni din imediata ta apropiere.


Tranzitul lui Mercur in Rac si noua casa a Scorpionului iti permite, incepand cu 13 iulie 2014, sa te indrepti cu pasi mari spre solutionarea unor probleme materiale si de natura afectiva. Mercur iti mareste receptivitatea fata de noi idei si influente, oferindu-ti posibilitatea sa iti privesti dintr-o diferita perspectiva situatia actuala. Circumstantele si evenimentele recente sunt pe punctul sa iti destaiunuie un adanc inteles al destinului tau. O astfel de revelatie este facilitata nu atat prin experiente directe de viata, cat prin incursiuni intelectuale, prin intermediul lecturii ori a discutiilor cu un mentor, cu o calauza spirituala.

Din 16 iulie, Jupiter parcurge sectorul astrologic al Leului, netezind calea spre o sporire a popularitatii tale, a accesului spre o noua treapta a ierarhiei sociale ori profesionale, obtinerii unei recunoasteri oficiale a meritelor tale din studii sau invatatura. Ai sansa de a ajunge sub luminile reflectoarelor, a te bucura de aprecierea si sprijinul unor persoane influente. Interactiunea cu oamenii este caracterizata frecvent de sinceritate si onestitate. Poti simti ca ai tot dreptul sa beneficiezi de succese, iar acest simtamant tinde a atrage catre tine norocul si bunavointa sortii.

Lucrurile invatate despe comunicarea si relationarea cu oamenii pe parcursul tranzitului retrograd al lui Saturn pot fi implementate cu folos in viata ta odata cu 20 iulie 2014, data pe care aceasta planeta isi reia miscarea directa in Scorpion. Reevaluarea personalitatii si potentialului tau iti inlesneste transformarea existentei potrivit valorilor si aspiratiilor tale. Oricum, pari a nu mai suporta sa fii angrenat in situatii de viata care te ingradesc si te cufunda in stres si pesimism. Poti lua o hotarare transanta referitoare la starea de sanatate, la o legatura de cuplu care stagneaza de prea multa vreme sau la un aspect negativ din sfera profesionala.

Uranus retrograd in Berbec semnaleaza inca o data, din 22 iulie, necesitatea de a-ti supraveghea cu grija tonusul fizic si psihic, cu atat mai mult cu cat in aceasta perioada ai inclinatia de a nu lua in seama niste eventuale probleme de sanatate.

Vizita inceputa de Soare, pe 23 iulie 2014, in Leu, intensifica influentele saturniene, canalizandu-te iarasi spre telurile tale prioritare si directia esentiala a vietii tale. Pari a fi predispus sa iti treci in revista cu luciditate existenta si sa estimezi in ce masura te reprezinta aceasta. Nazuiesti sa ajungi la o importanta realizare, fiind gata sa faci sacrificii si sa muncesti din greu in acest scop. Esti stapanit de o atitudine practica, iar parintii par a juca un mai mare rol in traiul tau zilnic.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Scorpion si intaia ta casa, din 26 iulie ai inclinatia de a fi cu picioarele pe pamant si a te avanta in viata cu mai multa temeritate decat altadata. Ai la indemana un considerabil potential energetic, indreptat catre proiectele tale de baza, si esti mult mai intreprinzator si capabil sa faci o buna impresie asupra celorlalti. Iti doresti si ai putinta sa lasi o urma inconfundabila a trecerii tale pe pamant. Daca ajungi in situatii conflictuale, ai impulsul de a contraataca fara nici o ezitare sau avertisment. Tinzi, de fapt, sa fii extrem de iritabil! Fereste-te sa iti descarci nervii pe cei de langa tine. Chiar daca iti iei soarta in propriile maini, asta nu inseamna ca trebuie sa intri cu tancul in oricine si orice pare sa ti se impotriveasca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții