Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul lunii August 2014

Written By NIKE B. on marți, 29 iulie 2014 | 09:29


Previziuni astrologice pentru luna August 2014

Horoscopul lunii Augus pe scurt toate zodiile

Horoscop pentru luna August 2014 - in primele zile ale acestei decade, cand Mercur isi uneste fortele cu Jupiter, avem cele mai mari sanse de a-i simti influenta palpabil si concret. Formulam idei si ne construim in minte strategii (Mercur) care sa ne ajute sa ne extindem monopolul (Jupiter) asupra acelui sector de viata care ne anima curiozitatea si unde simtim ca putem face diferenta (Leu). Asadar, pana in 3 august, sunt favorizate cu precadere sustinerile de lucrari si prezentari, examenele orale si interviurile profesionale, iar cei care lucreaza in domenii artistice sau sunt interesati de exersarea unui talent nativ sunt sfatuiti sa inceapa cursuri de actorie, oratorie, chiar sedinte de terapie prin arta sau sa tina prelegeri ori sa-si programeze prima reprezentatie teatrala.

In zilele de 8 si 9 august, Mercur se apropie insa periculos de multe de razele Soarelui, motiv pentru care limbajului nostru ii poate lipsi esenta, capatand o nuanta bombastica, ne bazam prea mult pe senzational si mai putin pe ceea ce conteaza cu adevarat. Proiectam in exterior o atitudine superioara, usor infatuata si pe alocuri teatrala. De acelasi tratament putem avea parte si din partea celorlalti care spun si promit multe, dar nu fac nimic concret. Suntem vulnerabili laudelor si linguselilor venite din exterior, dar si vorbelor mari si a fagaduintelor care nu devin realitate.


Din 12 august incepand, Venus, Mica Benefica, se alatura si ea Soarelui, lui Jupiter si lui Mercur in semnul Leului. Ne surprindem atrasi (Venus) de acele lucruri care simbolizeaza un rang inalt si care au o anumita distinctie (Leu). Ne intra mai usor in gratii (Venus) oamenii expresivi, care se bucura de atentia si aprecierea celor din jur, care impun respect si care sunt ravniti, la randul lor, de alti parteneri (Leu). Ne dorim atentie, sa fim vazuti, placuti, sa dam bine si sa fim adevarate modele pentru ceilalti. In intervalul de zile 16-19 august, cand Venus si Jupiter se intalnesc, toate aceste nevoi sunt amplificate, dar si sansele noastre de a le obtine se maresc exponential. Acum este momentul sa ne verbalizam talentele si dorintele personale. In aceste zile, ne integram pe nesimtite in cercuri selecte, intram mai usor in gratiile persoanei care ne-a cazut cu tronc, ni se observa mai usor aptitudinile, intr-un cuvant, se inlesneste atingerea telurilor personale.

Intre timp, mai exact pe 15 august, Mercur poposeste in cel de-a doilea domiciliu al sau, Fecioara, care este, totodata, si semnul exaltarii sale. Felul nostru de a gandi si de a ne exprima (Mercur) se rafineaza, acordam mai multa atentie detaliilor, ne organizam discursul si agenda personala si incercam sa ne anticipam miscarile si raspunsurile (Fecioara). Cu toate acestea, la finele celei de-a doua decade a lunii, mai exact intre 18 si 20 august, Mercur traseaza un aspect dinamizant de opozitie la Neptun retrograd, perioada in care vom descoperi ca bazandu-ne exclusiv pe ratiune si incercarea de a micromanageria tot ceea ce ne inconjoara ne poate baga in ceata, atat la propriu, cat si la figurat. In consecinta, recomandabil ar fi sa amanam sedintele si intrevederile importante, sa reprogramam un audit, iar orice activitate care presupune indemanare si migala sa o lasam pe alta data.

Intre 21 si 23 august, Mercur perfecteaza un aspect armonios de trigon cu Pluto retrograd din Capricorn. Asadar, capacitatea noastra fizica si mentala (Mercur) de a ne planifica eficient timpul si resursele (Fecioara) faciliteaza (trigon) depasirea oricarui fel de criza sau rasturnare de situatie (Pluto retrograd in Capricorn). A venit, asadar, timpul sa ne murdarim mainile, ocupandu-ne de acele chestiuni pe care le-am amanat cu cateva zile inainte, fie ca este vorba de o incurcatura profesionala de proportii, de un control fiscal, o problema casnica a carei sursa nu o gaseam sau o gaura in buget pe care nu ne-am putut-o nicicum explica.

Nu trebuie insa omis faptul ca in cea mai mare parte a ultimei decade ale lunii, adica in intervalul 22-28 august, Marte isi da mana cu Saturn in semnul Scorpionului. Daca pana acum Saturn a fost un procuror mai mult sau mai putin aspru, cand isi uneste fortele cu Marte aflat in semnul celui de-a doilea domiciliu al sau, se schimba placa. De data aceasta, Saturn nu mai detine doar condica restantelor noastre, indiferent de natura lor, ci si autoritatea de a lua masuri (Marte). Iar daca nu ne-am asumat greselile si lipsurile, nu se va ingadui sa nu ne traga la raspundere. Daca ne-am luat un avant prea mare (Jupiter), uitand de unde am plecat (Leu), daca ne-am pus intr-o lumina favorabila (Mercur) fara sa fi meritat pe deplin (Leu) ori daca am cerut (Venus) insistent lucruri care nu ne-ar fi revenit pe drept (Leu), consecintele pot fi nefaste. Caci diferenta dintre Leu si Scorpion nu o face doar natura semnului, ci modul in care isi exercita autoritatea personala. In timp ce Leul are nevoie de aprobari si confirmari exterioare, Scorpionul este constient el insusi de faptul ca o poseda.

Privind retrospectiv la contextul astral al ultimei luni de vara, concluzia este simpla. Probabil ca august nu este atat de bogat in evenimente ca predecesorul lui, dar, in schimb, se revanseaza prin faptul ca ne releva ambele fete ale aceleiasi monezi. Ca pana la urma, Marele Benefic nu este chiar atat de mare cand ii atarna asupra capului sabia lui Saturn si ca, pe buna dreptate, Cezarul primeste intotdeauna ceea ce i se cuvine. Asta daca si-a asumat trecutul, si-a rascumparat greselile si si-a luat in serios responsabilitatile.


Horoscopul lunii Augus pe scurt toate zodiile


Horoscop zodia Berbec, are la dispozitie un bogat aflux de creativitate, tinde a acorda mai multa atentie starii sale de sanatate, este extrem de motivat in demersurile sale profesionale, insa nu poate trece cu vederea aspectele de bun augur din viata sa amoroasa.

Horoscop zodia Taur, spontaneitatea, temeritatea, creativitatea si atitudinea pozitiva deschid portile unei fericite si intensa trairi, promovarii personalitatii si telurilor majore, maririi sprijinului acordat de catre cei din jur.

Horoscop zodia Gemenii, atasamentul fata de partenerul de cuplu, camin, si familie indeamna Gemenii sa isi consolideze siguranta materiala si emotionala, sa cladeasca o solida fundatie a viitorului apropiat si indepartat.

Horoscop zodia Rac, o impetuoasa si auspicioasa integrare in lume, inchegarea de noi contacte umane si si aprofundarea unora mai vechi, o agenda zilnica foarte incarcata, si oportune circumstante financiare reprezinta repere clare pentru nativii din Rac in horoscopul august 2014.

Horoscop zodia Leu initiativa personala, reconsiderarea si valorificarea resurselor interioare, dezbararea de tot ce este artificial ori conformist, relationarea intensa dar prudenta cu lumea din jur reprezinta orientari pozitive pentru nativii zodia Leului in aceasta luna.

Horoscop zodia Fecioara fecioara nu isi dezminte tendinta de a da o mana de ajutor celor ajunsi intr-un impas, dar acest lucru nu o impiedica sa profite de o serie de oportunitati sociale si circumstante favorabile implinirii obiectivelor sale esentiale, gratie fermei credinte in ea insasi si in opiniile sale.



Horoscop zodia Balanta in august 2014, Balanta se bucura de compania amicilor si a oamenilor apropiati, de o evidenta armonie in relatiile cu acestia, dar are si inclinatia de a se izola cumva de lume pentru a se reenergiza si a trece in revista conjuncturile si persoanele care ii infraneaza dezvoltarea personala.

Horoscop zodia Scorpion perseverenta si increderea in fortele proprii constitue impreuna rampa de lansare a Scorpionului catre curajose si promitatoare intreprinderi. Legaturile de prietenie si interactiunea sociala ofera nativilor din aceasta zodie multiple si deloc neglijabile satisfactii.

Horoscop zodia Sagetator sagetatorul are sansa sa se focalizeze cu succes catre viata profesionala, sa isi analizeze cu luciditate existenta si telurile sale majore, dar nu se poate impiedica uneori sa nu evadeze spre zone materiale ori spirituale ale lumii cat mai indepartate de rutina cotidiana.

Horoscop zodia Capricorn in august 2014, Capricornul se delecteaza in autentice placeri ale vietii, este stimulat de calatorii si studiu, isi foloseste cu eficienta marea expresivitate verbala, isi revede si isi fortifica scara de valori personale.

Horoscop zodia Varsator varsatorul oscileaza intre inclinatia de a lua prea mult in seama opiniile si convingerile altora, pe de o parte, si oportunitatea de a citi printre randuri adevaratele intentii ale oamenilor din preajma sa si a-si intari forta personalitatii, pe de alta parte. Cheia succeselor consta in echilibrarea acestor doua tendinte contrarii.

Horoscop zodia Pesti cooperarea, integrarea in munca de echipa, ajutorarea reciproca sunt atuurile de baza ale Pestilor in decursul acestei luni. Se pune accentul mai cu seama asupra conditiilor favorabile si avantajelor din legaturile de parteneriat din plan personal, social, profesional si de afaceri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții