Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscopul zilei 30 Iulie 2014

Written By NIKE B. on marți, 29 iulie 2014 | 08:03


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi 30 Iulie.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de azi 30 Iulie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin. Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil. Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra. Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata. Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi. Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi. Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Gandirea practica, aplicata, va poate aduce aprecierea sub forma unei bonificatii sau indemnizatii din partea sefilor dumneavoastra. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Relatia de cuplu poate trece printr-o adevarata renastere, gratie trigonului regal, care netezeste cutele trecutului, dand speranta viitorului. Cei ambitiosi dintre dumneavoastra, dornici sa-si ridice cariera la un alt nivel, sunt sprijiniti de oameni influenti, ca sa obtina succese in pefesie si in afaceri.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic. Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa. Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie. Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea. Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Va indragostiti lulea, este o zi numai buna pentru inceperea unei povesti de dragoste infiripata in timpul unei calatorii. Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.





Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii. In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material. Vreti sa scapati de bolile de care suferiti? Consumati ceai de afine care activeaza circulatia venoasa si faceti masaj cu ulei de eucalipt care va mentine sprinteneala, consumati ceai de sunatoare pentru un somn odihnitor. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții