Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Gemeni Septembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 13:54


Horoscop zodia Gemeni, luna Septembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Gemeni luna Septembrie 2014

Preocuparile si hobby-urile tale capata o tenta intelectuala si artistica incepand cu 2 septembrie 2014, sub impactul tranzitului lui Mercur in Balanta si a cincea casa a Gemenilor. De asemeni, pari a a avea mai mult de a face cu copiii tai ori ai cuiva apropiat, cu educatia lor. Mintea tinde sa ti se remarce prin creativitate, inventivitate speculativa si capacitate de organizare.

Venus patrunde pe 5 septembrie in sectorul astrologic al Fecioarei, determinandu-te sa reflectezi mai adanc la relatiile tale cu familia si cu parintii. Treci printr-o perioada favorabila unor petreceri si intalniri cu rudele acasa, infrumutesarii ori redecorarii locuintei. Pacea si armonia par a domni asupra casei tale.


Din 14 septembrie, tranzitul lui Marte in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor te imboldeste sa recurgi mai frecvent la compromisuri si sa iti recunosti cu luciditate responsabilitatile. Pari sa-ti doresti sa te dedici din tot sufletul atat in parteneriatele personale, cat si in cele profesionale ori sociale.

Exprimarea inspirata si sugestiva a personalitatii si gandurilor tale, proiecte si initiative incarcate de creativitate, distractiile, placerea de a trai si copiii sunt repere recunoscute ale calatoriei Soarelui in Balanta odata cu 23 septembrie. Nu ezita, asadar, sa te lasi in voia inspiratiei si imaginatiei, sa profiti de o invigorata incredere in tine insuti si sa te delectezi cu toate darurile pe care ti le pune la dispozitie, cu generozitate, viata.

Pe 24 septembrie 2014, Luna noua din Balanta si a cincea casa a Gemenilor este oportuna lansarii in planuri si demersuri personale, precum si dezvaluirii unor proaspete modalitati de a te bucura de viata. Se pot isca, totusi, o serie de conflicte cu prietenii sau colegii. Supravegheaza-ti cu grija marea impulsivitate, astfel incat sa nu-ti tai singur craca de sub picioare.

Tranzitul pornit de Mercur, pe 28 septembrie, in zona astrologica a Scorpionului, te sprijina sa desparti graul de neghina detaliilor din traiul cotidian. Ai inclinatia de a-ti pune la punct mai multe treburi marunte neglijate in ultima vreme. Pari a-ti indrepta gandurile catre starea ta de sanatate, programandu-ti eventual un control medical cat mai cuprinzator sau investigand noi metode de ameliorare a tonusului tau fizic si psihic.

Viata amoroasa se remarca prin seninatate si claritate din 23 septembrie 2014, ca urmare a tranzitului Soarelui in a cincea casa a Gemenilor. Disputele si contrazicerile cu partenerul tau dispar ca prin minune, facilitand instaurarea armoniei si stabilitatii in dragoste.

Odata cu 30 septembrie, escala lui Venus in Balanta si a cincea ta casa isi arata influentele cu precadere in horoscopul Gemenilor octombrie 2014. Ai sansa de a fermeca o persoana la inima careia aspiri de mult timp. De fapt, in acest ciclu venusian, pari a fi mai degraba vanatul decat vanatorul in jocurile dragostei si ale flirtului. Poti fi atras intr-o poveste de iubire alaturi de cineva care lucreaza intr-un domeniu creativ sau iti impartaseste o pasiune.

Pluton revine odata cu 23 septembrie 2014 in aspect direct in Capricorn si a opta casa a Gemenilor. In acest context astral, banii ar trebui sa nu mai reprezinte o problema daca ii folosesti judicios si nu apelezi la imprumuturi. Ai prilejul de a-ti ierarhiza obiectivele si a inlatura tendintele negative din existenta ta. O persoana apropiata, un partener din sfera personala, profesioanala sau de afaceri pare sa treaca printr-o perioada de bruste suisuri si coborasuri financiare, presarate de neasteptate succese dar si esecuri. Poti fi motivat sa le dovedesti unor oameni de la serviciu puterea ta de focalizare si capacitatea de a te inalta deasupra superficialitatii.

Mercur parcurge a sasea ta casa din 28 septembrie, vestind satisfactii in munca atata vreme cat iti pastrezi siguranta si nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu a responsabilitatilor tale. Te poti simti mobilizat sa inveti noi lucruri despre jobul tau ori sa-ti perfectionezi abilitatile profesionale. Contactul si conlucrarea cu colegii se intetesc, iar simtul tau organizatoric iti ingaduie sa faci fata unor numeroase si laborioase sarcini.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții