Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop Rac Septembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 13:28


Horoscop zodia Rac, luna Septembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Rac luna Septembrie 2014

Mercur isi face intrarea pe 2 septembrie 2014 in Balanta si a patra casa a Racului, punandu-ti la dispozitie un bogat aflux intuitiv si indreptandu-ti preocuparile catre radacinile tale materiale, familiale si spirituale, mediul din imediata ta apropiare si ameliorarea comuncarii cu oamenii apropiati. Este posibil sa stai mai mult pe acasa, acaparat poate de studiu ori invatatura. O eventuala mutare intr-o alta locuinta iti poate pune la incercare adaptabiltatea.

Interactiunea sociala si cea din afaceri pare a necesita tact si diplomatie incepand cu 5 septembrie, atunci cand Venus isi initiaza tranzitul in sectorul astrologic al Fecioarei. Este un aspect astral favorabil relatiilor cu publicul si unor demersuri legate de mediile de comunicare. Ai abilitatea de a te face placut celorlalti si de a-i atrage de partea planurilor tale personale. Aprecierea pentru placerile simple dar pure ale vietii se imbina cu oportunitatea de a face niste scurte si placute calatorii.

Vise despre locuri indepartate, incarcate de farmec sau exotism, sunt redesteptate in sufletul tau pe 9 septembrie 2014, sub vibratiile Lunii pline din Pesti si a noua casa a Racului. Studierea unui subiect care te pasioneaza de ceva vreme iti poate prilejui niste descoperiri neasteptate. Extinde-ti orizonturile printr-o calatorie sau prin planificarea uneia ce iti promite conectarea cu oameni deosebiti ori dedica-te unei lecturi despre alte regiuni geografice, capabile sa isi starneasca imaginatia si sa aduca mai multa frumusete in viata ta.

Din 23 septembrie, parcursul Soarelui in Balanta si in a patra ta casa iti indreapta gandurile catre chestiuni prezente sau trecute privitoare la familie, casa si viata personala. Acest aspect astral este asociat adeseori cu cumpararea sau vanzarea unei case, cu schimbarea domiciliului, redecorarea sau renovarea locuintei. In acelasi timp, poti fi strabatut de nevoia de a-ti asigura un sporit timp de calitate pentru tine insuti, in special daca obligatiile profesionale te-au solicitat peste masura in ultimul timp.

Relatiile de parteneriat in plan personal, social si profesional iti aduc din ce in ce mai multe satisfactii odata cu aceeeasi zi de 23 septembrie 2014, ziua in care Pluton se intoarce in aspect direct in Capricorn si a saptea casa a Racului. Oamenii din imediata ta apropiere sunt mai dornici decat de obicei sa-ti fie de ajutor, sa te inteleaga si sa ti se alature in materializarea unei majore aspiratii personale.

Luna plina rasarita pe 24 septembrie in Balanta si a patra ta casa accentueaza tendintele solare, dar poate isca si un mic cutremur in viata familiala. Poti avea o confruntare cu o ruda sau cineva apropiat, si pentru a nu arunca gaz pe focul acestei neintelegeri ar trebui sa lasi balta niste batatorire cai de abordare. Stapaneste-ti impulsul de a reactiona pe loc si trece din nou, cu calm, in revista situatia. Schimbarea modului cum privesti lucrurile poate rezolva niste vechi probleme, lasandu-ti drum liber spre noi proiecte legate de camin ori familie.

O viguroasa luare de contact cu resursele creative de exprimare a sinelui are loc din 28 septembrie 2014, gratie tranzitului lui Mercur in Scorpion. Pari a fi mandru de ideile tale si foarte priceput sa ti le expui altora. Gandirea iti este mult mai creativa decat de obicei, si ai harul de a-i incita pe oameni prin turnura pe care o dai conversatiilor si prin simtul umorului. Placerile existentei tind sa fie mult mai ispititoare decat altadata, dar ai si inclinatia de a cauta noi si neobisnuite ocazii de a-ti stimula intelectul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții