Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi 02 August 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 august 2014 | 07:22


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi 02 August.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi 02 August 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi este o zi în care în viața ta pot apărea șanse de a întîlni pe cineva de sex opus, care îți poate deveni partener de relație. Încă mai există ușoare divergențe în cadrul sectorului tău de viață relațional. Probabil în interiorul ființei tale, emoțiile să fie diferite față de manifestul tău agitat și excentric pe care tinzi să îl prezinți la exterior. Astfel, mai degrabă ar fi indicat să îți stăpînești ieșirile. Iar echilibrul și calmul interior, probabil vor fi cea mai bună alegere pe care ai putea să o iei. Pentru ca relația ta să meargă și în continuare. În mare parte perioada asta e una în care transformările emoționale și spirituale, poziția ta ca personalitate și sentimente profunde se valorifică. Zi extrem de prolifică întîlnirilor cu potențial marital de viitor!





Horoscop pentru femeia din Taur

Azi ești pus în fața situației în care contează enorm de mult, să analizezi puterea de atingere a țelurilor relaționale. Pe care le ai puse în fața ta! S-ar putea ca pînă acum să fi pierdut timp îndelungat, pentru a atrage atenția cuiva drag ție. Dar se pare că nu a dat rezultate! Eșecul s-ar putea să te motiveze să vrei să schimbi ceva în interiorul cuplului tău. Dintre tine și ființa ta iubită. Azi e o zi în care va trebui să faci o delimitare clară dintre visele tale, iluzii și realitatea dură dar constructivă. Chiar dacă aceasta va avea tendința să te rănească pe interior, cu orice preț


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ar fi binevenită o armonie între sectorul pasional și sentimental al vieții tale de cuplu. Dacă nu ai pe cineva anume, acest echilibru îți va da un aspect marcant de șarm. Și în modul ăsta cu siguranță vei putea atrage atenția sexului opus. Totodată s-ar putea ca astăzi să întîlnești pe cineva foarte important vieții tale emoționale. Cineva cu care s-ar putea să legi pe viitor o relație de lungă durată. Căci, se pare de la o vreme încoace chiar nu te mai atrag flirturile. Zi în care, dacă vrei ca dragostea să pătrundă subit în viața ta și pentru mult timp, ai nevoie să ieși la plimbare, să susții un mod de viață activ. Căci cine știe, poate iubirea vieții tale te așteaptă deja în drum spre parcul din fața blocului?!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi indicat este să păstrezi o oarecare distanță dintre tine și persoanele de sex opus. Mai ales cu acele, care într-un mod insistent încearcă să îți intre în spațiul tău intim emoțional. S-ar putea ca partenerul tău de cuplu într-un mod de-a dreptul forțat să încerce să-ți ia din timpul propriu, să îți sustragă atenția de la ceva de-a dreptul important ție. Sau pur și simplu să încerce să pretindă la un loc anumit și spațiu în viața ta. În cazul în care persoana dată nu reprezintă ceva important pentru tine, ar fi bine să îi dai clar de înțeles asta! Sau pur și simplu să îți iei pentru ceva vreme timp liber. Ca să te relaxezi de presiunea ce presupune această legătură.





Horoscop pentru femeia din Leu

Dacă îți dorești astăzi să fii fericit și mai ales înțeles de către ființa iubită, ar fi indicat să îți expui gîndurile și doleanțele cu voce tare. Altfel, s-ar putea ca partenerul să nu îți perceapă clar intențiile. Și s-ar putea să te trezești neînțeles! Desigur asta nu este tocmai deprimant, însă s-ar putea cumva să fie mai greu de suportat. Mai ales dacă este vorba, despre relația de parteneriat construită de atîta amar de vreme și în care sunteți ambii implicați. Important este să fii foarte atent la ceea ce mai degrabă percepi din comunicarea cu ființa dragă, decît ceea ce ți se transmite. Pentru că în principiu, azi poți fi foarte ușor de jignit și rănit. Zi în care echilibrul verbalizării sentimentale este primordial!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi în relație cu ființa iubită îți poți permite să te comporți, ușor mai egoist. Și de ce nu?! Mai ales din moment ce partenerul tău de viață își demonstrează această calitate în mod regulat și succesiv. De aceea, azi poți să te calmezi și să iei o gură proaspătă de tihnă, calm și libertate. Îți poți satisface niște capricii personale, niște fantezii sau alte plăceri. Poți merge la SPA, dedica o oră de relaxare în sala de sport, la shoping...Și cît mai mult romantism la desert! Ultima mențiune din toată această listă cu siguranță va fi apreciată de partenrul tău de cuplu!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi pentru a te simți apreciat\ă, iubit\ă și admirat\ă este destul doar să dai priză regiei flirturilor. Cu care vei fi înconjurat\ă întreaga zi, de altfel! Și deoarece, astfel de gen de captare a energiei iubirii nu vine la tine acasă, probabil va fi nevoie să ieși în societate. Undeva într-un club, la distracție sau alte localuri unde cu siguranță îți va fi ușor să întîlnești pe cineva. Indicat ar fi să dai dovadă de multă inițiativă și impuls magnetic, cu care să prinzi în mreje sexul opus. Altfel te poți trezi într-o stare de ușoară apatie emoțională. Lucru nu tocmai favorabil mersului bun al evenimentelor de ordin amoros!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi s-ar putea să simți cum îți bate la poartă primăvara, iar prin stomac îți zboară fluturașii iubirii. Ziua te marchează pe sectorul sentimental, astfel încît să nu observi nimic altceva decît ființa iubită, relația voastră și dragostea pe care i-o porți. Și care vă înconjoară. Cu toate că graficul planificat de astăzi s-ar putea să îți scape de sub control, totuși ar putea să mai aibă vreo importanță?! Atîta timp cît fericirea și dragostea îți va întrepătrunde ființa și lumea visurilor tale! Sentimentele pe care le vei simți azi ar putea fi de-a dreptul magice. Atunci ce altceva poate fi mai minunat?!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi bună de experimentat în sectorul relațional și amoros, alături de partenerul\ra tău\ta de cuplu. Dacă ai deci un partener de ceva timp, ar fi bine să te gîndești cu ce l-ai putea uimi! Astfel încît, să îți înfrumusețezi povestea voastră de iubire. Și să îți faci relația mai frumoasă. Și mai rezistentă la vitregiile vieții! Un nou anturaj intim, o cină romantică, lumînări sau orice altă intenție de a aduce iubirea și feeria între voi doi se aprobă! În cazul în care nu ai un\o partener\ă de viață, ziua îți poate pune la predispoziție cunoștința cu cineva mai neordinar din fire. Sau excentric ca stil și comportament!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Probabil azi tinzi să nu mai joci regii și jocuri sentimentale de o zi. Vei avea o clară dorință de a-ți dori în sfîrșit ceva mai de stabilitate și durată în viața ta. Niște emoții și sentimente veridice. Asta bineînțeles nu reprezintă faptul că vei înceta să flirtezi, ci din contra s-ar putea să fii clar pornit în a-ți căuta pe cineva pentru termen lung. Și de siguranță inimii tale. Ideia constă în faptul că, astăzi tinzi să pui emoțiile pe o treaptă mai profundă în viziunea ta. S-ar putea să vrei să cunoști mai îndeaproape posibilul\la partener\ra de cuplu, să-i intri în lumea sa interioară, să-l simți. Iar asta cu siguranță de poate face să te îndrăgostești. Totul depinde de tine și alegerea ta!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi s-ar putea ca în sectorul tău relațional să se implice o emoție intensă, cum ar fi gelozia! Nu va fi neapărată nevoie de dovezi concrete, clare. Orice suspiciune și fantezie, va fi sigur transformată într-o metodă de a săpa în propriul orgoliu emoțional. Pentru a nu întrece măsura și a-ți păstra relația intactă și calmul emoțional, indicat ar fi să delimitezi clar iluziile de realitate. Dacă ai careva dovezi clare cu care să învinuiești ființa dragă, este una! Alta însă e atunci, cînd încerci să sucești pe toate părțile ceva care nu prea are tangență cu palpabilul. Cu siguranță partenerul\ra de cuplu nu te va înțelege! Și riști să strici buna înțelegere dintre voi doi.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi pentru tine la nivel emoțional și sentimental e o zi de-a dreptul explozivă! Iar dacă totuși te decizi, că nu ai nevoie de surescitări și tensiuni de comunicare cu ființa iubită ar fi indicat să ți-o echilibrezi! Ziua vă pune pe ambii față în față cu careva neclarități sentimentale! Tot încercați să vă demostrați fiecare pretențiile proprii unul față de celălat! Ce-ar fi însă, să încerci să iei o poziție plină de calm și mediatizare?! Asta cu siguranță îți va salva povestea ta de iubire de la o ceartă nedorită! Mai ales că energia zilei curente, poate transforma mai apoi un mic conflict într-unul lung și chinuitor!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții