Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscopul saptamanei 03-09 August 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 august 2014 | 08:32



Horoscop Urania saptamana 03-09 August 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 03-09 August 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste - Se prea poate ca zilele de miercuri si joi sa fie cele mai reusite ale acestei saptamani. Vezi cu alti ochi oamenii care te inconjoara, experientele fericite cu care ai fost binecuvantat si privesti cu entuziasm si interes catre cele care vor urma. Totusi, Luna Plina de duminica aceasta te indeamna sa nu treci cu vederea intre timp planurile tale de viitor si nazuintele pe termen lung.
Vizualizati horoscopul...




Horoscop Taur pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste - La mijlocul saptamanii, nu-ncerca sa domolesti focul care arde mistuitor in interiorul tau. Ba chiar ii poti preda stafeta, indraznind sa faci acel gest care nu ti-ar sta in fire in mod normal, dar care stii c-ar face diferenta in raport cu familia sau cu partenerul. Odata cu Luna Plina de duminica vei descoperi ce impact puternic au incurajarile familiei in prestatia ta profesionala!

Vizualizati horoscopul...



Horoscop Gemeni pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste - Fie ca ai iesit recent dintr-o relatie, tu si partenerul mai tatonati inca terenul unei posibile relatii sau va leaga o incredere de nezdruncinat, cert este ca te bucuri libertatea de a iesi, de a socializa si de a cunoaste persoane noi miercuri si joi. Luna Plina de duminica te poarta cu gandul la vacanta, la plecari spontane prin tara ori in strainatate sau iti alimenteaza pofta de conversatie.

Vizualizati horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Rac Dragoste - Nu este exclus ca partenerul de viata sa se confrunte cu schimbari drastice in viata sa personala, motiv pentru care poate tinde sa catalogheze asteptarile sau viziunile tale drept puerile si complet nelalocul lor vinerea sau sambata aceasta. Nu face din acest lucru o tragedie si nu ameninta cu destramarea relatiei pentru ca vei turna si mai mult gaz pe foc. Ofera-i spatiul de care are nevoie!

Vizualizati horoscopul...



Horoscop Leu pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste - Desi mai incape loc de bine si nu sunt (inca) toate roz pe plan familial, nu lasa acest aspect sa-ti umbreasca ziua de luni. Spre mijlocul saptamanii, reusesti sa-ti faci timp pentru pasiunile ori dorintele tale de moment, dar si pentru partener si copii, fapt care-ti readuce sclipirea in privire. Luna Plina de duminica iti anima viata de cuplu sau iti reveleaza calea catre jumatatea ta!

Vizualizati horoscopul...





Horoscop Fecioară pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Fecioara Dragoste - In cazul in care viata ta intima plutea in deriva, nu ti-ai exersat anumite talente si aptitudini de teama ca ceilalti te-ar fi luat in deradere sau relatia cu copiii nu se indrepta in directia potrivita, se pare ca incepand cu acest weekend iti regasesti forta de a produce schimbarea de care ai nevoie pe aceste planuri. Fii rabdator si indreapta-te incetul cu incetul catre scopul propus!

Vizualizati horoscopul...



Horoscop Balanță pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Balanta Dragoste - Pe plan social, dar si in domeniul vietii private, zilele de miercuri si joi se dovedesc cele mai prolifice. Abilitatile tale de comunicare sunt potentate la maximum, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara. Pe vineri-sambata, situatia de acasa se tensioneaza si tinzi sa-l invinuiesti pe partener. Luna Plina de duminica te incurajeaza sa acorzi mai multa atentie celui drag si copiilor!

Vizualizati horoscopul...


Horoscop Scorpion pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Scorpion Dragoste - Poti avea tendinta vinerea aceasta de a nu primi sfaturile si indicatiile celor dragi pentru ca le cataloghezi drept dovezi de compasiune, sentiment de care consideri ca nu ai nevoie in situatia in care te regasesti. Odata cu Luna Plina de duminica, cei dragi vor intelege ca provocarile cu care te confrunti se cer depasite fara niciun ajutor exterior si-ti vor oferi libertatea de miscare dorita!

Vizualizati horoscopul...



Horoscop Săgetător pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste - Chiar daca inceputul de saptamana nu te gaseste in cea mai buna forma, recuperezi cu varf si indesat miercuri si joi cand te simti din nou tu insuti, gata sa te avanti intr-o noua aventura, indiferent de destinatia la care vei ajunge. Conversand cu cei de langa tine, ti se redeschide apetitul pentru unele pasiuni mai vechi sau pentru domenii de interes pe care le-ai abandonat.

Vizualizati horoscopul...



Horoscop Capricorn pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste - Miercuri si joi se naste dorinta interioara de a iesi din carapacea in care ai intrat, voluntar sau involuntar, de curand si sa faci ce-ti spune inima si nu ce anume-ti dicteaza ratiunea. In prima zi de weekend, poti intampina probleme in cuplu daca nu incerci sa-l asculti si sa-l intelegi la un nivel mai profund pe cel drag. Altfel, s-ar putea sa-i ajunga pana peste cap atitudinea ta rece!

Vizualizati horoscopul...




Horoscop Vărsător pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Varsator Dragoste - Luna Plina de duminica iti stimuleaza axa relationala cu scopul de a-ti suprima tendinta de urma modelul altor persoane sau de a incerca sa dai bine in fata lor, impulsionandu-te sa iesi la inaintare cu viziunile tale proprii, fara a te teme de critici. In acelasi timp, apare oportunitatea de a intra intr-un cerc de oameni influenti care-ti va schimba cursul vietii intr-o anumita masura.

Vizualizati horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 03-09 August 2014

Horoscop Urania Pesti Dragoste - Te vezi intr-o anumita ipostaza in viitor si muncesti cu sarg pentru a-ti indeplini visurile, dar realizezi vineri ca tii din ce in ce mai putin cont de fericirea ta, de activitatile care-ti fac placere si ca petreci putin timp in compania partenerului sau a copiilor. Constientizeaza ca unele lucruri nu se pot cumpara cu bani, ca le pierzi din ochi tintind catre altceva si proiectandu-te-n viitor.

Vizualizati horoscopul...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții