Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi duminică 31 August 2014

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 07:20


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi duminică 31 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi duminică 31 August 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ziua îți poate aduce șanse de parteneriat. Cineva apare subit în viața ta. Alta însă e ideia, ziua posedă un manifest marcant de tensiune în manifestul emoțional. S-ar putea ca pesonalitatea ta agitată, dorința ta de schimbări și transformări de spirit, să nu coincidă cu cea a finței dragi sau partenerului tău de cuplu. Una peste alta, azi încă odată îți vei da seama, că relațiile ușoare de flirt nu sunt pentru tine! Tu ai nevoie de ceva mult mai veritabil și mai profund. De aceea ar fi bine ori să te axezi deja pe ceea ce ai, care bineînțeles odată cu timpul deja s-a cimentat. Ori să cauți valorile astea într-o relație cu acest gen de potențial. Zi în care primordial poate deveni sentimentul, de a te bucura de relația care a rezistat în timp!






Horoscop pentru femeia din Taur

Pentru tine e foarte important să înțelegi azi, că te va ajuta să treci peste mici tensiuni puterea ta de a nu da curs banalităților de rutină. Comunicarea cu ființa dragă ar trebui să se facă lejer și fluctuant. Ai nevoie de o relaționare amicală cu partenerul\a tău\ta de cuplu. Tot azi ai predispoziția să atragi atenția sexului opus printr-o apariție ușor mai excentrică. Un articol vestimentar ieșit din comun, un machiaj aprins, sau pur și simplu o manieră mai degajată și gălăgioasă de a comunica, rîde. Asta s-ar putea să atragă admiratorii\oarele de partea ta. Azi e o zi în care contează echilibrul psiho-emoțional dintre viața ta de la servici, agitația zilei și nevoia unor sentimente calme din interiorul căminului. Unor sentimente profunde.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea azi să primești un mesaj o veste de la cel\cea pe care îl\o iubești. De asemenea s-ar putea ca nevoia ta prea acerbă de a controla situația pînă acum, dintre tine și ființa ta iubită, să te facă azi mult prea agitat\ă. Pe motiv că nu vei ști, dacă va trebui să faci tu primul pas sau să lași partenerul\a tău\ta de cuplu să o facă. De asemenea ziua poate avea careva succes la nivel emoțional, odată ce tu vei învăța să te calmezi și să nu te mai agiți atîta. Pentru că începutul zilei s-ar putea să îți aducă multă nervozitate. Perioadă în care contează enorm de mult comunicarea pașnică, mediatică cu ființa dragă!




Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea azi să primești un mesaj o veste de la cel\cea pe care îl\o iubești. De asemenea s-ar putea ca nevoia ta prea acerbă de a controla situația pînă acum, dintre tine și ființa ta iubită, să te facă azi mult prea agitat\ă. Pe motiv că nu vei ști, dacă va trebui să faci tu primul pas sau să lași partenerul\a tău\ta de cuplu să o facă. De asemenea ziua poate avea careva succes la nivel emoțional, odată ce tu vei învăța să te calmezi și să nu te mai agiți atîta. Pentru că începutul zilei s-ar putea să îți aducă multă nervozitate. Perioadă în care contează enorm de mult comunicarea pașnică, mediatică cu ființa dragă!





Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi e ziua în care tu și ființa ta iubită sunteți predispuși la mici nebunii romantice. S-ar putea ca fără vre-un motiv anume, să-ți vină ideia să bucuri partenerul\a ta de cuplu cu un mic cadou sau un buchet de flori. Îți vei dori să-i faci ziua mai plină de evenimente electrizante. Spre seară există posibilitatea să organizați o cină romantică în doi, sau ceva plin de emoții și sentimentalism într-un spațiu mai retras. Nu trebuie să te împotrivești acestor fermecătoare și superbe intenții. Lasă ca iubirea voastră să se asemene unui basm. Dacă nu în fiecare zi ca astăzi, păi atunci măcar cîteodată!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi energia zilei, îți permite să stabilești propriile reguli amoroase. În momentul în care îți dictează inima ta și numai așa cum simți tu că e mai bine. Ziua s-ar putea să te încarce de emoții și energii melancolice. Asta îți poate crea o aură ușor sentimentalistă și romantică. Însă este important, extrem de important să nu tinzi spre a-ți interioriza trăirile. Ci invers, să aspiri mai degrabă către a o face cu încredere. E momentul în care povestea ta de iubire are nevoie de susțineri verbalizate. O comunicare sinceră și degajată dintre tine și ființa dragă.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi s-ar putea să fii pus\ă față în față cu ideia de ,,idealism în relații,,. Bineînțeles acest aspect este superb, fanteziile ne fac să plutim într-o lume roz. Însă probabil a venit momentul să facem o diferență clară dintre vise și realitate. Ai putea toată viața să fii în cătarea prințului\prințesei de basm și să lași marea iubire a vieții tale, să alunece pe lîngă tine. Cerințele prea înnalte înnaintate relațiilor și partenerului\ei de cuplu, s-ar putea să fie o teorie mai degrabă a solitarilor și celibatarilor. Dar dacă conștientizezi, ce reprezintă cu adevărat fericirea pentru tine, ar fi bine să accepți ființa dragă cu toate plusurile și minusurile sale la activ!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi există o mare posibilitate de schimbări în viața ta sentimentală. Parteneri\re noi, evenimente noi, senzații noi deja încet încet se întrezăresc la orizont! Și cu siguranță se vor face remarcate. Vor da de știre și de înțeles că au pătruns subit dar sigur, în sectorul amoros al vieții tale. Probabil așa cum nici nu te-ai fi așteptat! Chiar dacă vei avea senzația că deții controlul absolut al situației, s-ar putea să te înșeli. Schimbările și transformările vor fi neașteptate atît pentru tine, cît și pentru partenerul tău. Probabil pe undeva și inevitabile. Ceea ce poți să faci azi cu siguranță și încredere, este să crezi în destin și să lași lejer ca noul și providența să-ți dirijeze viața emoțională! Zi în care surprizele nu vor întîrzia să apară, cu siguranță!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi dacă vrei să legi o relație sentimentală de mare viitor, tot ce trebuie să faci sau să înțelegi este să nu te opui destinului! Ar fi îndeajuns, la zîmbet să răspunzi cu zîmbet, iar la privirile galeșe îndrepate ție să răspunzi cu același interes. În momentul în care direct ți se va demonstra atenția sporită și atracția fățiș, să nu te uimească asta! Făcînd o concluzionare, astăzi în pofida obișnuințelor tale de a lua situația sub controlul tău, va trebui pur și simplu să te adaptezi destinului. Și unui mers lejer al lucrurilor. Deasemenea indicat ar fi ca în fața propunerilor sentimentale să încerci să răspunzi mai mult cu da, decît cu nu. La inițiativa partenerului\ei cointeresat\ă de tine!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi probabil, îți va fi mult mai dificil să împarți timpul între ființa iubită, relația ta și celelalte sfere ale vieții tale. Sfere care într-un mod marcant își cer drepturile. S-ar putea ca necesitatea ta de a te realiza carieristic, să contravină unui bun echilibru în cuplul tău. Atenția sporită pe care o necesiți, te va face să dai mai multă importanță etalărilor, decît profunzimii. Iar agitația la care ești supus emoțional s-ar putea să îți deregleze nițel, capacitatea de cooperare mediatică cu cel\cea pe care îl\o iubești. Chiar dacă, bineînțeles iubirea pentru tine este extrem de importantă, azi te vei simți obligat să o neglijezi! Pentru a reuși să întreprinzi absolut tot ce ți-ai propus.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dacă îți dorești sincer și intens să fii iubit și să iubești pe bune, azi va trebui să te îndrepți într-un loc deosebit. Și neobișnuit pentru tine și senzațiile emoționale, pe care vi le poate aduce ție și ființei tale iubite. Poate fi o ieșire undeva la muzeu, cinema, teatru. Nu e asta atît de important. Ci importantă este puterea de încredere și capacitatea de a evolua împreună cu ființa iubită spiritual și în tandem. Ai nevoie de schimbări, transfomări și relaxare. Iar aceste alegeri vor fi formidabile pentru tine și relația ta amoroasă. În cazul în care nu ai un partener\ă de cuplu, s-ar putea ca ieșind în modul ăsta din anonimat să întălnești pe cineva de sex opus. Sau să faci o nouă cunoștință captivantă pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi posibil vei fi nevoit\ă să demonstrezi talentul tău de a conștientiza și prestabili evenimentele cu cîțiva pași înnainte de a avea loc. Asta îți poate aduce un careva sentiment de siguranță și mulțumire sentimentală. S-ar putea ca ziua, să te înzestreze cu capacitatea de a intui stările partenerului tău. Iar pe acest motiv, extrem de facil poți premedita niște ușoare conflicte, care ar putea apărea între tine și ființa ta iubită! Zi extrem de favorabilă intensității trăirilor, pasiunii și stabilirii unui contact emoțional puternic cu ființa iubită. Mai ales din momentul în care vei ști să dirijezi cu scenariul vostru de cuplu.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții