Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscopul zilei de azi luni 01 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on duminică, 31 august 2014 | 07:46


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi luni 01 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de luni 01 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Fiecare problema are o solutie, ca atare nu merita sa pierzi timp si energie analizand-o pe toate partile la nivel teoretic. E vremea sa pui mana pe unelte si sa faci ceva concret, pentru ca depasirea unui impas tine de actiune, nu doar de vis sau intentie. Ceea ce incepi azi poate avea efecte benefice maine, pentru ca un impas nu e altceva decat o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te tine pe loc, nici nu e un capat de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel in ceea ce ai pornit. Ai ajuns intr-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie ferma si treci la etapa urmatoare!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Di numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cele mai aprinse discutii vor avea loc in familie, pentru ca parintii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteti atenti si unii si altii. Energia aceasta, care se resimte intre peretii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o directie pozitiva: parintii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitati pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar tineti departe, si unii si altii, ironiile si criticile!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu poti colabora cu grupul in care te afli astazi, pentru ca toti par preocupati de cu totul alte probleme si nu de scopul pentru care v-ati adunat la un loc. Sunt impovarati de propriile necazuri de acasa si de aceea nu le sta gandul la sarcinile de serviciu. Nu dati randament impreuna si mai bine n-ar mai fi de fata, ca nu ai cu cine lucra. Daca ar aparea cineva cu spirit de conducator care sa-i motiveze pe toti sa se concentreze la o singura activitate, lucrurile ar putea sa se mai urneasca. Nu reusesti sa-i stimulezi ce influenteaza ei pe tine incat esti gata sa renunti.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in brate si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambitiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influentat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunti prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agati pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult, pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Unii isi folosesc autoritatea in orice imprejurare, chiar si in cele mai banale actiuni, deci sa nu te mire ca se misca in jurul tau nervi descatusati, cuvinte aspre sau comentarii acide pe marginea celor mai insignifiante subiecte. Unii nu-si dau seama cat de agresivi pot fi, de aceea tu trebuie sa dai primul dovada de toleranta si un dram de indiferenta cand dai piept cu astfel de oameni. Unii nu stiu altceva decat s-o faca pe durii, fara sa-si dea seama ca agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur. Trebuie sa te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu crede tot ce ti se promite azi, mai ales daca e vorba de castiguri in bani sau favoruri in avantajul tau, pentru ca nu va iesi chiar asa cum ti se spune. Daca te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica in tot felul de cheltuieli cu speranta ca vei putea plati mai tarziu, dar cand te vei trezi in fata realitatii, iti vei da seama cat de credul ai fost. Nu te aventura in nicio cheltuiala sau investitie pe care, momentan, nu o poti acoperi, nici in rate, nici in imprumuturi neprevazute, dar nici nu munci pentru altii cu speranta ca, la final, ti se va da o suma de bani frumusica. E si iluzie, si minciuna aici!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Te afli intr-un mediu animat, cu personalitati foarte diferite cu care trebuie sa relationezi. Vei descoperi o reala placere sa faci echipa cu nativii din celelalte zodii de foc, care sunt, astazi, cei mai buni tovarasi ai tai. Te stimuleaza, iti dau incredere, te imping de la spate, iar tu, la randul tau, le oferi lor o oarecare stare de liniste si bucurie prin simpla ta prezenta. Fa in asa fel incat sa-ti petreci ziua in compania celor entuziasti si dinamici, pentru ca impreuna veti avea o zi de milioane: incitant, vesel, tonic.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cantareste mai atent daca merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera astazi niste prieteni, ca nu cumva pretul pe care il vei avea de platit, mai tarziu, sa fie mai mare decat ceea ce primesti acum de la ei. Ceva iti spune sa fii mai prevazator, sa nu crezi tot ce ti se promite, pentru ca, in spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla si altceva, care, momentan, nu iese la lumina. Cand va iesi la iveala, te vei felicita ca ti-ai ascultat intuitia care ti-a spus sa nu te increzi in acei oameni care aveau si alte interese decat cele pe care le declarau sus si tare.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Se apropie un eveniment ce iti ridica tensiunea, dar te motiveaza din ce in ce mai mult. Suna promitator ceea ce urmeaza sa se intample, abia astepti sa devina mai repede realitate, si profiti de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregati ireprosabil pentru orice va fi! Cat timp esti sustinut de cineva in care ai incredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obliga sa nu scazi nici tu ritmul spre ce ti-ai propus, totul va merge foarte bine. Cu tovarasul potrivit alaturi, care te completeaza, te imbarbateaza si te sustine, esti capabil de adevarate minuni. Implica-te deci!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Cariera este locul celor mai minunate evenimente, dar nu neaparat datorita calitatilor sau talentelor tale, ci mai degraba datorita unor auspicii norocoase de care ai parte numai tu. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit si ai sansa rara de a arata ce stii si ce poti, ceea ce poate deveni punctul de plecare spre un succes neasteptat. Nici nu e nevoie de eforturi sustinute, ci doar de un prilej excelent de a interveni cu o vorba, cu un gest, cu o actiune exact cand era mai mare nevoie de ele, ceea ce va atrage atentia asupra persoanei tale, adunand laude si felicitari sincere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții