Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi miercuri 03 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 3 septembrie 2014 | 10:07


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi miercuri 03 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi miercuri 03 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea să ai parte de o întîlnire cu cineva de sex opus sau pur și simplu cu ființa ta iubită. Ziua se anunță una extrem de favorabilă segmentului amoros din viața ta. Persoana iubită e din ce în ce mai apropiată de tine și de inima ta. Dragostea pentru tine ia noi forme, noi oportunități. Anverguri din ce în ce mai grandioase! Dar totuși încă mai e vreme de mare atenție, în ceea ce privește colaborarea dintre voi doi. S-ar putea ca necesitatea ta enormă de a-ți controla emoțiile, să nu definească emotivitatea acerbă a persoanei dragi.






Horoscop pentru femeia din Taur

- Astăzi cea mai mare atenție va trebui s-o atragi incapacității tale de a percepe mesajele emotive, transmise de către ființa iubită. S-ar putea ca doza de tranșant, de sentimentalism ușor geloziv și emoții tulburătoare să te facă să vezi partea goală a paharului. Indicat este ca perioada asta să fii pur și simplu echilibrat\ă, diplomatic\ă în alegerile tale de a-ți demonstra emotivitatea vizavi de cel\cea la care ții. Încă starea de tensiune vă mai ține pe ambii pe poziții de luptă, mai ales atîta timp cît tu îți dorești cu orice preț preluarea rolului de guvernator de relație!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi complicată emoțional. S-ar putea ca o stare ușoară de tensiune și confuzie emoțională să te facă puțin mai negativist\ă la adresa relației tale. Important este să nu te lași prinsă de situația actuală. În care fiecare e prins de propriile himere. Încă comunicarea dintre voi doi mai e defectuoasă, de aceea urmărește să aplanezi această fațetă. Cu puțin discernămînt în scurt timp sau pe toată această perioadă, s-ar putea să obții mari schimbări în sfera ta relațională. Evident spre bine! Mai ales dacă buna comunicare vă va însoți mereu!




Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi niște probleme de rutină s-ar putea să-ți creeze bătăi de cap la nivel emoțional. Niște întîrzieri de comunicate, niște confuzii informaționale. Apeluri telefonice, care nu ajung la destinație, mesaje de la ființa iubită pe care nu le deslușești corect. Sau cel puțin îți par suspecte. Mai ales atîta timp cît în viața ta sentimentală e vreme de depurgare, de lucruri și detalii valoroase. De momente absolut dramatice, dar totodată marcate de nuanțe constructive. Care ți-ar putea da o siguranță de viitor. Clar ai nevoie de fațete amoroase veritabile de azi înnainte în viața ta!





Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi e o zi absolut formidabilă pentru sectorul vieții tale emoțional. Mult romantism și o șansă sporită de a te re\îndrăgosti mai mult ca niciodată. Azi primești mesaje, dedicații de iubire, ești invitată la o plimbare, o seară romantică. Ce mai?! Ești vedeta zilei! În sensul cel mai amoros posibil. În cazul în care nu ai pe cineva drag inimii tale, azi s-ar putea să fie o zi memorabilă pe viitor. Una în care ți-ai cunoscut viitoarea ființă dragă! Așa că lasă-te purtat\ă de valul setimentalismelor și savurează momentele speciale!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

În viața ta amoroasă se petrece marea transformare. Treci printr-o etapă în care unele detalii se diseacă în primordiabilități, altele în surse de învățăminte de viitor. Totuși atîta timp cît neclaritatea în cuplu tău mai predomină, încă trebuie să fii extrem de atent\ă. Ca nu cumva să te auto\iluzionezi. Azi e o zi cînd emotivitatea îți va pătrunde în interiorul profunzimii tale sufletești. Vei simți necesitatea de căldură în cadrul cuplului tău. Vei conștientiza niște detalii, pe care ai nevoie să le schimbi, transformi. Ca pe viitor planurile și visele tale în relația cu ființa dragă să devină realitate!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru tine astăzi plimbările, ieșirile în aer liber, comunicarea, interactivitatea mentală și verbală te vor aduce mai aproape de cel\cea pe care îl\o iubești. Ai nevoie azi de multă acțiune. Asta îți va readuce fericirea în cuplu tău. Mai ales atîta timp cît tu chiar ai nevoie de colaborare. Iar ființa dragă e aproape marele obiectiv și țintă zilnică. Ca să păstrezi echilibrul relațional, indicat ar fi să acționezi cu mult tact și diplomație. Așa cum știi tu cel mai bine s-o faci!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e o zi formidabilă cînd satisfacția calitativă emoțională va fi împlinită. Important este să dai din ce în ce mai puțină importanță suspiciunilor tale nefondate, stărilor negativiste și metodicii tale de a săpa în subconștientul tău emoțional, al ființei dragi și al relației voastre. Cu puțină răbdare, încredere, pasiune și devotament s-ar putea să obții rezultate constructive. Azi e o zi cînd valorile cuplului tău primează! Cînd temelia deja fondată e ceea ce contează cel mai mult și trebuie păstrată!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi ești cea mai dorită ființă! Mai mult sau mai puțin, dar această afirmație se aplică în cazul tău. Atîta timp cît melancolia, romantismul și starea ta energetică plină de sentimentalism îți va guverna întreaga zi. Cu toate că ultima perioadă este din ce în ce mai încrîncenată vizavi de relația ta. Azi totuși vei avea parte de evenimente mai calme și mai fericite. Ori echilibrul vine din noi înșine și din interiorul nostru!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi reveriile și perceperea intuitivă a sentimentelor ființei iubite, vor fi probabil pista cea mai veridică către o stare emoțională pură. Către o doză pregnantă de romantism și melancolie sporită. Ai probabil în ultima vreme o nevoie acutizată de echilibru sentimental. Iar acesta cu siguranță poate fi obținut numai atunci, cînd învățăm să cedăm. Cînd învățăm să ne acceptăm cu bune și rele. Și cînd învățăm să iubim deliberat, intens. Dar totodată necondiționat. Asta e o perioadă de mari schimbări în sectorul tău emoțional!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine azi e o zi extrem de oportună unor noi re\întîlniri cu ființa dragă. Sau pur și simplu a unei stări de fericire și dorință de distracție și amuzament. Acu e acu! Cînd chiar poți lua ce e mai bun de la viață. Chiar dacă relația de parteneriat în ultima vreme ți-a adus complicații. Pe alocuri, uneori e nevoie de furtuni ca să înțelegem că curcubeul de după e cel mai spectaculos motiv! Încă mai e indicat să creezi un echilibrium între carieră și timpul alocat ființei dragi!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi vei simți necesitatea unei etalări publice a stărilor tale sentimentale, emoționale. Vei avea nevoie de a te ști iubit\ă, prețuit\ă. Azi e o zi cînd iubirea va fi cea mai importantă preocupare a ta. Poate vei fi predispus\ă la niște stări emotive sporite din care va rezulta o creație ceva! Totuși cel mai important e să lași evenimentele din cuplu tău să decurgă lejer, fără a dramatiza și analiza detaliile. Fără a cere explicații fără motiv și fără a impune niște reguli. Plus, o doză de realism în ceea ce privește mersul relației tale, de asemenea ar fi binevenită!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții