Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilei de azi mercuri 03 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on marți, 2 septembrie 2014 | 07:58


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi mercuri 03 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de mercuri 03 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica, de parca ai calca pe gheata subtire.


Horoscopul zilnic de azi Taur

O problema de sanatate iti cam strica planurile de azi. In loc sa te concentrezi la ce aveai de facut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau esti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, in cazul in care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au si ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, cand depasesti limitele propriei tale fiinte, pentru ca ce-i prea mult strica: ori alimentatia gresita, ori stres prea mare, ori munca prea multa. O pauza ti-ar fi benefica, in care sa acorzi si tu mai multa atentiei organismului tau.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Iubirea este prin preajma si iti poate invada toate simturile, toate gandurile, incat nu vezi in jur decat iubire! Ai putea cuceri usor inima unei persoane care ti-a atras in mod special atentia, dar si tu poti cadea in mrejele cuiva de parca ti-ai fi pierdut complet uzul ratiunii. Greu sa mai gandesti limpede intr-o astfel de situatie, greu sa lupti cu ceea ce simti, pentru ca azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, si nu vei reusi sa i te opui, incat se poate vorbi de o poveste care-ti ia complet mintile. Nu e musai ca de aici sa iasa o relatie de viitor, ci parte mai mult o escapada, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Lucrurile revin la normal in mediul in care te afli, descoperind, pentru a cata oara, ca cea mai buna cale de solutionare a unei probleme cere calm, rabdare, toleranta, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton ridicat sau cu cearta, de aceea, inainte de orice, stai pe loc si linisteste-te ca nu cumva sa iei decizii la nervi, sa te certi fara motiv sau sa vezi in jurul tau numai obstacole. Azi se echilibreaza atat de bine o situatie, incat te intrebi de ce nu ai folosit reteta si pana acum. Ramai calm si cantareste pe indelete toate aspectele ca sa readuci totul pe fagasul cel bun!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai mari rezerve daca sa te implici intr-o afacere care pare buna, la prima vedere, dar prea observi in jur reactii de neincredere, incat te influenteaza si pe tine. Poate e mai bine sa tii cont de sfaturile precaute din jur, pentru ca tu esti mai impulsiv din fire si te-ai putea aventura intr-o directie mai riscanta. Poate cel care te trage acum de maneca a trecut deja printr-o situatie similara si si-a invatat lectia la timpul potrivit, iar acum te avertizeaza cu toata sinceritatea asupra problemelor pe care tu nu le vezi acum. Asculta-l, nu e o piedica, ci doar o avertizare ce poate fi in avantajul tau!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu poti coopera eficient cu niste persoane mai tinere decat tine, cu o atitudine mai moderna, dar cu care nu poti fi de acord. Dai dovada de un dram de rigiditate, pentru ca nu te poti adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tau de a privi lucrurile. Ii cam tragi inapoi, dar noroc ca ei nu tin cont de piedicile sau rezervele tale, ci isi vad de treaba pana la capat. Vei vedea la final ca au avut idei constructive, pe care ar fi meritat sa le preiei si sa le pui in aplicare, dar va fi prea tarziu sa mai schimbi ceva, regretand ca ai fost atat de refractar si critic cu ei.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Fii pregatit pentru tot felul de piedici daca ai azi de rezolvat probleme de natura oficiala. Birocratia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol al planurilor tale, pentru ca, la orice usa bati, mereu se va gasi cineva care sa te intoarca din drum pentru un document lipsa la dosar. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si calm daca intri in contact cu reprezentantii statului, pentru ca ori nu-i gasesti in toane bune, ori arunca pe umerii tai tot felul de obligatii, de parca nu ai avea nici un drept. Probabil nu rezolvi nimic din ce ti-ai propus azi, ci mai trebuie sa vii si maine.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Daca nu-ti tii sub control nervii, astazi, risti sa rupi totul la primul impuls si sa pornesti intr-o directie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relatie care dureaza de ani de zile, de a pleca de la un loc de munca intr-un moment de iritare maxima, de a renunta la un proiect doar pentru ca ai ajuns intr-un impas, sunt mai mari astazi, de aceea ar fi bine sa te calmezi inaintea oricarei decizii cu iz categoric. Daca o iei la nervi, sub imperiul emotiilor negative de moment, ai putea alege op cale pe care, mai devreme sau mai tarziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Daca vezi ca planul inceput mai demult a ajuns intr-un punct critic, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie, semn ca cea in care mergeai inainte nu a fost cea mai buna alegere. E bine sa ai intotdeauna la dispozitie un plan de rezerva, pentru a nu fi obligat sa continui un drum doar din lipsa de alternative. Sigur ai tu o alta idee in minte care ar merita incercata, totul e sa nu te lasi coplesit de nivelul la care s-a ajuns, care sa nu-ti permita sa faci doua lucruri simultan. Dupa o vreme, mergand cu ambele cai in paralel, te vei putea rupe de prima varianta, concentrat pe cea de a doua in totalitate.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Cel mai mare dusman al zilei e in mintea ta, pentru ca de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc inaintea oricarei initiative. Ai vrea sa faci multe, dar mereu ceva te tine pe loc si acestea sunt fricile si slabiciunile tale pe care le lasi sa se manifeste in voie. Lupta cu ele, nu le lasa sa te domine, pentru ca vei bate pasul pe loc fara sa duci la indeplinire ceea ce ai decis. Chiar daca ai spune ca e vocea intuitiei cea care te mai trage de maneca, daca depasesti aceste obstacole, vei vedea ca esti capabil de mai multe lucruri decat ai putea crede! Da, poti, deci lupta cu propriile limite!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Unde apari tu, chiar si cele mai aprinse conflicte au sanse sa se aplaneze, pentru ca vii cu duhul blandetii si reusesti sa-i linistesti pe toti cu o vorba. Nimeni nu si-ar permite sa ridice tonul in fata ta, pentru ca inspiri respect si autoritate, chiar si fara a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, solutii practice la orice situatie tensionata si consideri ca nu are rost sa te certi pentru aspecte care oricum isi vor gasi rezolvarea daca toata lumea ar coopera pasnic. Ghideaza-i si pe ceilalti spre gasirea celei mai eficiente solutii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții