Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi marti 07 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on marți, 7 octombrie 2014 | 07:25


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi marti 07 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscop pentru femei de azi marti 07 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi ești hipersensibil și pus într-o poziție contrariantă la adresa stărilor tale emoționale. Cât și a relației tale. Că ești în centrul atenției sexului opus, cât și ființei tale dragi ,poate fi ușor subânțeles! Dar totodată, riști să creezi sau să ți se creeze niște ipostaze de confuzii cu implicare amoroasă. Poate o neânțelegere iscata din ambele părți, care poate veni din cauza carierei, cît și a modului de cooperare reciprocă, vizavi de cuplul vostru. Indicat, ar fi să încerci să echilibrezi atmosfera, ar aduce pacea în inimile voastre! Mai ales că dragostea se pare că îți bate la ușă cu o forță din ce în ce mai mare!






Horoscop pentru femeia din Taur

Ziua asta e extrem de nostalgică, melancolică și plină de aduceri aminte pentru tine. Te poți trezi pus\pusă în fața unor situații mai lacrimogene. Trecutul îți va răscoli din amintiri. Poate te întâlnești chiar, cu cineva din foștii\fostele ființe iubite. Tu și persoana dragă, se pare că de la o vreme încoace sunteți puși pe opoziții. De aceea s-ar putea, ca încă o vorbă sau viziune a dânsei, nelalocul ei pusă, să te facă să retrăiești clipe răscolitoare. Ar fi bine să îți iei astazi o mică pauză, de reculegere. Încearcă pe cât posibil să nu amplifici situația cu gânduri fel de fel și presupuneri, lasă lucrurile să curgă lin și calm.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi, ți se pot face niște complimente, trimite niște păreri la adresa relației tale. Tocmai din cercul tău de prieteni. Sau din cadrul asociației, grupului în care activezi. Nu ar fi straniu dacă vei primi și niște declarații amoroase, tot din direcția aia. Acum, doar tu alegi să cataloghezi informația la: adevărat ori fals! Căci se pare că, în spatele frazelor zeloase se pot ascunde intenții deziluzionante. Cu ființa ta dragă, poți avea parte de niște contrarieri la adresa viziunilor voastre diferite de viață. Ar fi indicată o mediatizare calmă a lucrurilor!




Horoscop pentru femeia din Rac

Amorul, astăzi e pus la loc de frunte. Te tot spoiești să arăți bine, să dai bine la public. Să îți demonstrezi calitățile de maestru\ră în ale dragostei. Dar mare atenție la exagerări! Te poți alege că partenerul tău de cuplu să întrezărească scenariul forțat al regiei pe care o aplici și de aici să apară conflictul. Fii cu ochii în patru la ce îți pune ziua de azi pe tava relațională. Se pare că vei avea de învățat de la ființa ta iubită lucruri sincere, adevărate și de folos ție și comportamentului tău. Atenție la exagerări care nu v-ar aduce decît tensionări relaționale!





Horoscop pentru femeia din Leu

Focul pasiunii azi îţi aduce un nou suflu stimulant în viaţa ta amoroasă. S-ar putea să dispui de un sentiment de gelozie şi tulburare. Căci, se pare că fiinţa ta iubită tot face ce face, de la un timp încoace şi îţi tot pune lemne pe focul inimii. Nu îi mai căuta atâta în nod şi papură, ci lasă-te lejer purtat/ă de valul iubirii focoase, a partidelor amoroase. S-ar putea astăzi cu un pic de noroc să dispui de o şansă de a-ţi egala drepturile şi conturile. În modul amintit anterior. La general, dispui de un mare avantaj perioada asta amoros, mai ales dacă știi să alegi diplomația și colaborarea armonioasă. Vizavi de cuplul tău!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Centrul de greutate în relația ta de iubire, astăzi stă în tactica de comunicare și înțelegere reciprocă. Ar fi indicat, să aveți ambii unul față de celălat răbdare și înțelegere! Astfel încât, în loc să vă puneți pe poziții de contrarii, mai bine să analizați problema discuției din punctul fiecăruia de vedere! Deci, comunică ceea ce te frământă și vei regăsi în cadrul relației tale liniștea, de care ai tu nevoie. Izolările în sinea ta, pot răci sentimentele voastre! Chiar dacă vă iubiți mult, dragostea are nevoie de o susținere argumentată! De o realitate clară și prezență continuă a ambilor în interiorul retrăirilor, gândirii, emoțiilor celuilalt!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru tine a venit momentul cînd fericirea în iubirea capătă forme vizibile. Mai ales că ai nevoie de o etalare și demonstrare publică a estetismului și creativității provenite din sentimente! Mare atenție însă la depășirea limitelor în afișarea emoțiilor. S-ar putea ca o mică doză de insistență și orgoliu, să te facă mult prea necontrolat\ă în demersuri și acțiuni, vizavi de partenerul tău de cuplu și relația ta. Ai nevoie să fii observat\ă, apreciat\ă! Dar toate una peste alta se pun într-un mare conflict, cu stabilitatea relației tale. Cel mai indicat, ar fi, dacă ai sesiza importanța stabilității și constructivității în acest domeniu al vieții tale. Azi ai nevoie de un pic de modestie și înțelepciune, care ți-ar aduce echilibrul și fericirea în cuplu într-un mod cert!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi este un moment foarte oportun de afișare a emoțiilor, sentimentelor prin creație. În principiu, se pare că relația ta cu ființa iubită capătă forme din ce în ce mai pronunțate. Și de mare influență și expansiune emotivă. Asta s-ar putea să îți readucă încrederea în sine! Poți simți o doză de sentimentalism din partea ființei dragi, care îți este expusă într-un mod sincer și rafinat. Este perioada oportună cunoștințelor la orele de prelegeri, în incinta instituțiilor de învățămînt, cu cineva la mare depărtare de locul unde stai. Zi în care contează enorm de mult afișarea emoțională, sensibilitatea și trăinicia emoțiilor!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca azi să descoperi prietenul în partenerul tău de cuplu. Unul cu ajutorul căruia poți să împărtășești aceleași sisteme evoluționiste și expansioniste emoționale. Unul cu care îți poate fi cam greu perioada asta să comunici, însă cu care poți fi în mare siguranță relațională. Sau căsnicie. O zi în care ar fi recomandat să ieșiți împreună, undeva la un club, în societate. De asemenea perioadă favorabilă partidelor amoroase, survenite din pasiunea și forța sentimentală născută între voi doi. Aveți în mod clar nevoie de relaxare și armonie, iar asta poate fi obținută doar cu ajutorul ambilor părți. Voi doi sunteți pe moment creatorii propriei fericiri!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

-Azi e o zi promițătoare pe plan romantic și amoros! Energia curentă e îndreptată în favoarea ta, așa că orice intenție sentimentală va fi susținută de succes. Dacă te pregătești să ieși la o întîlnire cu persoana iubită, aceasta poate fi de-a dreptul magică, plină de finețe, sensibilitate și armonie sentimentală! Dacă încă nu ai o relație de cuplu, vei putea avea șansa de a întîlni pe cineva care îți va captiva atenția. Cu care să petreci o seară romantică, lejeră și plină de rafinament!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi este indicat să privești sfera emoțională foarte realistic și pragmatic. Mai ales ceea ce ține de planurile în comun. În contextul a 24 de ore vei avea tendința să faci nici mai mult nici mai puțin, decît activitatea pentru o întreagă săptămînă. Azi indicat ar fi să asculți opinia partenerului\rei de cuplu și să scoți din asta avantaje. Idei care te vor ajuta să reevaluezi propriile valori. Propria personalitate. Caracteristici individuale. Pregătește-te ca o parte din planurile tale zilnice să fie lăsate deoparte în favoarea iubirii tale! Zi în care ieșirile, plimbările sunt susținute de energia curentă amoroasă!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ideal ar fi să te gîndești la ceea ce poți face, pentru a întări ligamentele relației tale de cuplu. Dacă simți și percepi stabilitatea, iar viața amoroasă a intrat într-un sector liniștit și calmant, asta e un indiciu sigur că ai nevoie de o doză de scîntei. Pentru a nu lăsa povestea ta de iubire să intre într-o fază sau stare de rutină. Dacă te obosește în mod clar obișnuința și graficul zilnic, azi fă ceva neordinar. Întreprinde o ieșire sau un manifest amoros ieșit din tipare, uimește-ți ființa iubită și reîmprospătează-ți propriile retrăiri. Important e să reții că în iubire important este noul și scenariile pline de aventură și adrenalină, altfel au tendința să se autoconsume rapid!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții