Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilei de marti 07 Octombrie 2014.

Written By NIKE B. on luni, 6 octombrie 2014 | 08:14


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi marti 07 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de marti 07 Octombrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te afli intr-un anturaj marcat de conflicte si neintelegeri, poate din cauza unei competitii care are ca scop final un premiu. Poate e si o motivatie materiala la capat, de aceea intri si tu in aceasta lupta pentru a obtine victoria. Poti fi printre primii in orice confruntare de idei sau de forte, pentru ca esti bine pregatit si detii o energie de invidiat, cu care ii dai la o parte pe rivalii tai. Nu te temi de conflicte, dimpotriva, gasesti in tine rezerve de ambitie care te propulseaza direct in prima linie. Ai ceva de câstigat si nu te lasi pâna nu obtii!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Si ce daca azi nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare? Meriti si tu o pauza, in care sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de tot ceea ce iti umple inima. Ca e vorba de o zi ceva mai libera, sau doar de o seara mai linistita dupa ce ai fost totusi la serviciu, simti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tau pentru ca iti reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi in amor, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de câte ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completându-va perfect unul pe altul. Când unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Când primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te mai gândi atât de mult la un eveniment despre care stii oricum ca se apropie, pentru ca fiecare gând care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si daca nu esti intr-o pasa prea optimista, totul se transforma in depresie. Lupta cu aceasta stare proasta si nu te lasa coplesit de ea!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câtiva pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atât de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramâi tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovat, dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incât o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pâna se calmeaza atmosfera.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte. De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile. Era nevoie de aceste lamuriri!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care de fapt e o noutate la tine, caci tu nu privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, ca si cum ai spera sa cada ceva din cer sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai senzatia ca ti se pun in cale numai piedici de natura legala si, cu atatea interdictii, e greu de crezut ca vei ajunge undeva. Mereu ti se spune ca nu ai voie, ca nu e corect, ca nu e legal ceea ce vrei sa faci, de aceea trebuie sa gasesti o portita de iesire din stransoarea acestor restrictii enervante. Tot vei gasi tu o solutie de a ajunge acolo unde ti-ai propus evitand legile severe impuse de cei puternici, dar nu uita un lucru: a evita legea nu inseamna a o incalca, ci a ajunge totusi la scopurile tale cu mijloace corecte.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Valoarea ta este contestata de o serie de colegi invidiosi pe tine, dar nu te lasi tu doborat de acestia. Dimpotriva, cand vezi ca ai rivali, inseamna ca esti valoros si trebuie sa tii la ideile tale pana in panzele albe. Totusi, asculta si parerile celorlalti, chiar daca par diametral opuse alor tale, pentru ca au si ei suficiente argumente pentru a se face auziti, doar ca tu esti cu un cap deasupra lor si te faci auzit mai usor. Agresivitatea lor nu ii ajuta sa isi impuna parerile, ci doar sa tulbure putin apele, dar pana la un punct au si ei dreptate.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Agitatia zilei are doua taisuri: ori te irita si reactionezi agresiv in cele mai nepotrivite momente, ori te sustine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu putina teama. Ai chef de actiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profita de acest avant care te cuprinde si canalizeaza-l intr-o directie constructiva, care sa nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat pana acum. O modificare de sens nu este imposibila, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, pentru ca azi este favorizata initiativa indrazneata spre cai nebatute.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții