Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Pesti noiembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 26 octombrie 2014 | 07:09


Horoscop zodia Pesti, luna noiembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Pesti luna noiembrie 2014

Comunicarea cu oamenii este marcata de o inalta sensibilitate emotionala ca urmare a sextilului lui Venus cu Neptun si al celui cu Marte din 2 noiembrie 2014. In acest context, te poti simti inclinat sa sprijini niste persoane aflate intr-un impas sau, din contra, poti primi un consistent ajutor din partea altora. De asemeni, poti fi extrem de convingator in discutii, capabil sa dai dovada sinceritatii tale si sa-i atragi pe altii de partea ta.

Pe 7 noiembrie 2014, Luna plina din Taur si a III-a casa a Pestilor iti stimuleaza gandirea, invigorandu-ti capacitatea de a comunica cu o sporita eficienta. Increzator in puterea cuvintelor tale, ai din nou potentialul de a releva ceea ce este esential si a-i face pe ceilalti sa se increada in tine.

Maiestria de a vorbi nu inceteaza sa fie unul din punctele tale forte incepand cu 9 noiembrie, atunci cand Mercur paseste in sectorul astrologic al Scorpionului si al celei de-a IX-a tale case. Pari sa ai multe de spus celor din jur, fiindu-ti greu sa iti infranezi impulsul de a-ti destainui experientele de viata si nazuintele.

Treci printr-un interval de timp oportun obtinerii unor rezultate bune la invatatura, acumularii de cunostiinte pentru un examen. Totodata, poti avea ocazia de a pleca intr-o scurta si neasteptata calatorie, ori de a lua legatura cu cineva de pe indepartate meleaguri. Desi pari a lua viata mai putin in serios, marete idei si idealuri te pot mobiliza sa le cauti o grabnica materializare.


Trigonul dintre Mercur si Neptun din 12 noiembrie 2014 da aripi imaginatiei tale si te indeparteaza de o gandire strict logica. Intuitia iti compenseaza ceea ce ratiunea nu iti permite sa intrevezi, si esti in stare sa ai realizari notabile intr-un domeniu artistic, cu conditia de a-ti tine sub control pornirea de a visa cu ochii deschisi.

Personalitatea ta si felul pozitiv cum esti perceput de cei din preajma ta capata pregnanta si stabilitate odata cu 16 noiembrie, gratie intoarcerii lui Neptun in Pesti si I-a ta casa. Surplusul de inventivitate cu care esti dotat in acest interval iti ingaduie sa iti pui in valoare resursele interioare si sa te infatisezi celorlalti in cea mai favorabila lumina.

Venus in cuadrat cu Neptun pe 20 noiembrie 2014 te poate predispune sa te simti mai vulnerabil in interactiunea sociala, permitandu-le altora sa profite cumva de tine. Pari a avea probleme in urmarirea obiectivelor tale, mai ales din pricina inclinatiei de a lua prea mult in considerare opiniile si punctele de vedere ale celorlalti. In aceste conditii, poti prefera sa-ti petreci mai mult timp in singuratate sau visand la imaginare dimensiuni ale existentei.

Asteptarile tale legate de studii ori o calatorie pot lua o intorsatura neasteptata sub vibratiile Lunii noi ivite pe 22 noiembrie in Scorpion si a IX-a casa a Pestilor. Se impune sa apreciezi daca mai are vreun rost sa-ti continui planurile asociate cu aceste nazuinte. Mai ales pe termen lung, trebuie sa iti clarifici care iti sunt aspiratiile esentiale si cat de mult este nevoie sa faci pentru a ti le vedea implinite.

Odata cu aceeasi zi de 22 noiembrie 2014, tranzitul Soarelui in Sagetator si a X-a ta casa iti aduce in centrul atentiei locul tau in lume, statutul tau social si reputatia castigata pana in prezent. Treci printr-un ciclu solar de-a lungul caruia esti insufletiti de dorinta navalnica de a avea o notabila, impresionanta implinire.

Pe 27 noiembrie 2014, trigonul dintre Venus si Neptun, precum si cuadratul Soarelui cu Neptun, te supun unor influente contradictorii. Viata sociala si evenimentele zilnice par a fi invaluite intr-o pacla de derutare ori confuzie. Dezvoltatele resurse interioare iti sunt totusi de folos in distingerea adevarului de falsitate si domolirea pornirii tale catre idealism.

1 comments:

Anonim spunea...

Thank you for the details related to my horoscope. I have always appreciated the way you tell what to expect from the stars.

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții