Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Varsator Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 26 octombrie 2014 | 07:10


Horoscop zodia Varsator, luna noiembrie 2014

Previziuni astrologice pentru Varsator luna noiembrie 2014

Stradaniile de a-ti construi o viziune corecta asupra vietii si a lucrurilor care te inconjoara se prelungesc pana in prima decada a lui noiembrie, deci n-ar trebui sa te mire faptul ca viziunile tale se schimba ca urmare a evenimentelor care se prefigureaza pana pe 9 noiembrie. Este de asteptat ca, dupa aceasta data, sa-ti doresti mai mult de la viata si, implicit, pe plan profesional.


Se-ntampla ceva in interiorul tau din 9 pana-n 13, devenind repezit la vorba, dar esti prea mandru sa admiti acest lucru sau crezi c-ar fi o dovada de slabiciune. Desi ti-ar fi comod, nu-i soma pe parinti ori socrii sa gireze pentru tine ori sa-ti inlesneasca intrarea intr-un cerc influent candva intre 12 si 14, dar urmeaza-le exemplul profesional sau social dupa data de 16 a lunii noiembrie.

Luna plina aparuta pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a patra casa a Varsatorului are darul de a instaura o atmosfera calma, senina, in viata de familie. Ai prilejul de a pune capat unor neintelegeri cu rudele, parintii ori tovarasul tau de viata. Daca privesti adanc in sufletul tau si nu te lasi derutat de influente straine, poti sa-ti creezi un mediu inconjurator plin de armonie, un spatiu de locuit potrivit autenticului tau sine si al persoanelor dragi cu care iti imparti viata.

Un sporit atasament in relatiile de prietenie se intrevede odata cu 16 noiembrie, gratie tranzitului lui Venus in Sagetator si a unsprezecea ta casa. Intalnirile cu amicii devin mai frecvente si pari a te delecta cu lucruri neobisnuite, iesite din comun.
Din 22 noiembrie 2014, calatoria Soarelui in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului intensifica tendintele anterioare. Pari a te simti ca pestele in apa printre oameni, a interactiona cu usurinta si cu inima usoara in viata sociala. Aderarea la nou grup de oameni si inchegarea de noi contacte umane tind sa-ti aduca mari avantaje.

Este posibil sa ai o agenda zilnica incarcata cu diverse si placute evenimente sociale, cu petreceri ori incintate dialoguri cu prietenii. Inca o data, esti stimulat de tot ceea ce iese din tiparele conventiilor, iar ideile tale par a fi inovatoare si extrem de originale.

Mercur patrunde si el, pe 28 noiembrie, in sectorul astrologic al Sagetatorului, netezindu-ti calea spre o crescanda intelegere a mecanismelor sociale si catre o extindere a conexiunii cu oamenii. Poti adopta o noua viziune despre viata, in stare sa-si puna cu pregnanta amprenta asupra felului cum comunici, a tipului de persoane cu care te asociezi, si a activitatilor in care te angajezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții