Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Citeste Horoscopul zilei de Duminică 14 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 decembrie 2014 | 08:05


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi Duminică 14 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminică 14 Decembrie 2014


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Incearca sa te apleci mai mult asupra celor din jur, si mai putin asupra dorintelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi iti vei gasi fericirea si linistea in orice gest care inseamna a te darui celor care spera la un cat de mic sprijin. Ca cineva drag din familie are nevoie de alinare si de ajutor sau un necunoscut de pe strada poate trai cinci minute mai bine datorita interventiei tale salvatoare, fii generos in astfel de gesturi cu tenta umanitara si altruista, pentru ca ai ce darui. Ai resurse imense de iubire si de darnicie, si cu cat oferi mai mult, cu atat primesti si tu de la viata!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Reusesti sa creezi o punte de legatura fantastica intre lucrurile inaltatoare, spirituale, si cele strict materiale, fara sa lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de usor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, si folosesti aceasta minunata inspiratie in viata ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru ca tu demonstrezi, acum, acea vorba precum in cer asa si pe pamant. Norocul tau vine de sus iar bunatatea ta se reflecta inapoi spre ceruri, creand cea mai puternica legatura cu ceea ce numai inima ta stie ca se afla deasupra. In ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Tine-te de proiectul pe care l-ai pornit, chiar daca nu merge intotdeauna atat de repede si de bine precum ai sperat. Pastreaza interesul viu pentru ce ai inceput, munceste cu seriozitate, constient ca roadele de la final vor fi rasplata cea mai minunata! Spiritul tau intreprinzator se combina cu o tenacitate maxima si cand iti doresti atat de mult rezultatele pentru care tragi tare, ele nu vor intarzia sa apara. Tot ce obtii e numai rezultatul muncii tale asidue si a imensei dorinte de a reusi, ca atare nu te opri din vaslit, chiar daca valurile sunt uneori mari si iti mai taie elanul.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Starea ta emotionala este schimbatoare, dar nu sunt semne de sensibilitate sau de capricii, ci pentru ca reusesti sa te adaptezi usor oricarei situatii. Te pliezi perfect pe fiecare aspect al vietii precum apa care ia forma vasului in care este turnata. Mare flexibilitate in modul tau de a te comporta de la o ora la alta, de la o stare la alta, ceea ce da dovada de un talent de a tine cont de mediul in care te afli, de starea celui din fata ta. Daca cineva drag e trist, tu ii ridici moralul, daca o situatie pare dezechilibrata, torni tu acolo cateva picaturi pentru a restabili normalitatea.




Horoscopul zilnic de azi Leu

Ia o zi in care sa nu faci nimic complicat sau obositor, ci sa te apleci mai mult asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun sa te opresti din orice efort fizic sau mental si sa asculti ce iti transmite vocea ta interioara. Probabil, prins in iuresul atator evenimente cotidiene, nu s-a mai facut auzita demult, si ai acum uimirea sa descoperi cate lucruri ai trecut pe linie secundara, desi vocea aceea interioara ti-a vorbit intruna. Dar cum s-o auzi in asemenea stres de zi cu zi? Acum ai starea potrivita pentru a sta de vorba cu tine insuti si ce poate fi mai potrivit decat sa te relaxezi ascultand muzica, meditand, scriind sau citind, pentru ca asa iti auzi cel mai bine gandurile.



Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Trebuie sa faci o alegere importanta intre a ramane legat de o actiune care a devenit obositoare pentru tine, dar cu care esti obisnuit, si a porni spre alta complet noua care seamana cu o gura de aer proaspat. Nici nu e grea decizia in situatia de fata, dar vei alege prima varianta numai daca vrei sa te chinui tu singur pe mai departe. Planul numarul doi ofera mai multa libertate de gandire, de miscare de decizie, dar tu parca tot catre prima varianta inclini, pentru ca esti indecis. Cantareste acum cu un dram de detasare, ascultand si ce-ti transmite inima, nu doar mintea, care te trimite spre munca si stres, nu spre relaxarea pe care ti-ar oferi-o cel de-al doilea drum care ti se deschide inainte.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Daca o anumita relatie lasa de dorit si nu mai gasesti cai de a te apropia de acel om care iti creeaza neplaceri, ar fi bine sa te gandesti inca o data daca merita efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranta, din alta directie, ai primi mult mai mult si ai fi mult mai fericit, dar daca tu te cramponezi neaparat de cineva, nimeni nu te poate opri sa-ti oferi singur motive de dezamagire. Ai vazut de atatea ori ca acea persoana de care te tii cu dintii nu merita nici pe departe dragostea sau increderea ta! Rupe-te de ea si cauta in jurul tau alti oameni care ar avea mai multe de oferit si mult mai placute inimii tale! Fii pregatit sa spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai putea avea un vis cu conotatii aparte in aceasta noapte, ca atare incearca sa te concentrezi asupra acestor simboluri, atat la culcare, cat si la desteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tau, care iti ofera garantia ca esti protejat, ca esti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva sa spulbere starea de incertitudine care te apasa, de aceea cauti un raspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credintele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel raspuns, deci roaga-te, mediteaza, citeste, gandeste, pentru ca vei incheia ziua un pic mai intelept si un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelatia misiunii tale personale pe acest pamant.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Uneori nici nu e nevoie sa faci eforturi imense pentru a-ti indeplini visele. Ajunge sa trimiti in eter marile tale dorinte si sa astepti sa se manifeste. Exista o lege a universului care atrage in calea ta tot ce gandesti, deci de aici trebuie sa inceapa efortul tau personal: de a avea grija ce gandesti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiti sa intre in viata ta cu adevarat. Stai si mediteaza, iti prieste de minune aceasta stare aparent pasiva, dar tu in acest timp nu stai deloc degeaba, pentru ca mintea ta construieste lumi fantastice care au toate sansele sa se materializeze intr-o zi doar pentru esti convins ca gandurile tale prind viata.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Chiar daca acum, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nimic nu evolueaza conform planurilor, continua in acelasi mod. Ai incredere in rezultatele finale, in ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decat o proba de incercare prin care trebuie sa demonstrezi ca nu te lasi invins cu una cu doua. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de asteptare, dar nu conteaza cat de anevoios e urcusul, ci doar ceea ce te asteapta in varf. Cat tu crezi cu tarie ca esti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capat cu brio!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Permite-ti o zi in care sa nu faci altceva decat sa dormi, sa te odihnesti, sa stai cu ochii in tavan si sa visezi la ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Ai nevoie si de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totala in care sa nu te obosesti cu nimic, decat cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vietii tale de acum incolo. Poti descoperi, in momentele tale de sondare a psihicului tau, cat de multe lucruri ai dori sa primesti de la viata, dar nu ai stiut sa exprimi in cuvintele visele tale. Fa-o acum, cu incredere majora, convins ca e o perioada a miracolelor cand dorintele sunt auzite. Cere ce iti doresti cu mai multa deschidere!












Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai sansa de a reintra intr-un grup din care ai facut candva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru ca nu te mai simteai bine. Atmosfera se stricase si nu mai aveai nicio placere sa te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheama inapoi, dornic sa ierti ceea ce a generat candva suferinte si deceptii. Se pare ca si ei doreau acelasi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-si lua inima in dinti ca sa redeschida calea spre dialog si impacare. Poti fi tu acela, pentru ca esti mai ingaduitor, capabil sa ierti, deci aduna cumva grupul si propune impacarea. S-ar putea ca toti sa fi asteptat acest moment cu speranta si iata, chiar sunt sanse sa se intample!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții