Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 13 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 decembrie 2014 | 07:45


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 13 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 13 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi atenţia ta îndreptată către banalitâţi, probabil îţi va crea careva discrepanţe în comunicarea cu persoana dragă. E o zi în care unul dintre mesajele recepţionate poate fi greşit înţeles. Pe de-o parte şi de alta a cuplului vostru. Ai parte de momente din viaţa ta cînd apar o sumedenie de oportunităţi amoroase, dar pe care probabil nu le poţi savura din plin. Din cauza serviciului. Sau lipsei de timp alocat vieţii sentimentale. Indicat ar fi, să echilibrezi disonanţa prin mici atenţii. Un apel telefonic, o ieşire la o scurtă plimbare, etc. Zi în care rutina va fi primordială!




Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e o zi în care fiinţa iubită va căpăta o nuanţă marcantă în viaţa ta. Probabil vei simţi necesitatea să intrduci subtil nişte forme de manipulare, uşoare obsesii prin care îţi vei resimţi importanţa. Şi controlul în interiorul cuplului tău. Perioada asta visele, melancolia, nostalgiile. Senzaţia unei afecţiuni, care îşi trăieşte viaţa izolat/ă de realitate, te-ar putea face uşor ciudat/ă. Mai ales din perspectiva comportamentului întreprins! De aceea, indicate sunt mai multe exprimări pe faţă. Încearcă să îţi deschizi sufletul, scoţînd frica de a mai fi respins/ă sau de a pierde din teren. Lucruri stupide de altfel!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi, s-ar putea să resimţi o careva presiune la nivel vizionar, comunicativ. Cu fiinţa iubită! S-ar putea ca nişte realizări afective, nişte mesaje, nişte împliniri să nu mai aibă loc. De acolo probabil şi starea de presiune psihică. Un fel de alertă, care să îţi excite intimitatea subconştientului. Asta e perioada, marilor finaluri. Tragerilor de linii, marcări şi delimitări de spaţii vitale. De spaţiu, la nivel relaţional, amoros. De aceea, urmăreşte ca toate cîte ţi se întîmplă, să le digeri lent. Să le laşi lejer să meargă pe calea săvîrşirilor. Şi în sfîrşit să apună liniştite!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi vei avea parte de o neînţelegere comunicativă, verbală cu persoana iubită. Careva dintre discuţiile voastre s-ar putea să te scoată din sărite. Indicat, totuşi ar fi să înţelegi că această perioadă poate fi una în care subconştientul îţi e suprasolicitat. Poţi avea stări presate scînteios cu tendinţe de lipsă de răbdare, în adresa cuplului, fiinţei dragi. Azi conotaţia comunicărilor contează cel mai şi cel mai mult! Una armonioasă şi tacticoasă!




Horoscop pentru femeia din Leu

Perioada asta e una de lapte şi miere pentru tine. Din perspectiva sectorului relaţional. De aceea, pune mai mult preţ pe colaborare, pe sentimente, afecţiune, romantism. Tinde să comunici, verbalizezi cît mai mult. Toate nuanţele şi stările din interiorul relaţiei tale. Fie ca acestea să primeze, în defavoarea conflictelor, piedicilor şi neînţelegerilor survenite din cadrul domeniului financiar. Zi în care tematica, banilor personali/comuni, un careva interes financiar sau valoare de cuplu s-ar putea să creeze uşoare tensiuni!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi eşti extrem, extrem de melancolic/ă, romantic/ă. Guvernat/ă de sentimente şi porniri, care te ajută să-ţi împlineşti nişte vise legate de fiinţa iubită. Legate de relaţia ta de cuplu. Acuma e momentul, cînd planul afectiv se solidifică! Cînd îţi faci ordine în simţiri. Cînd simţi o doză clară de maturizări, cernute prin sita preselecţiei. Preselecţie, care cere calitate, valoare, stabilitate şi veridicitate emotivă. Cu toate astea intensitatea emoţiilor, te-ar putea face să crezi, că fiinţa iubită te manipulează uşor la acest nivel!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e o zi în care, dragostea pluteşte lejer în incinta relaţiei tale de cuplu. Te simţi amorezat/ă şi ai o necesitate profundă să legalizezi o relaţie. Se pare că destinul te pune uşor uşor, faţă în faţă cu o oportunitate extrem de favorabilă de a-ţi împlini visul unei căsnicii din dragoste. S-ar putea cu puţin efort să obţii în scurt timp ceea la ce visezi! Partenerul tău de cuplu îţi este părtaş în amor, iar relaţia voastră are numai de câştigat. Zi în care, luciditatea emoţională contează întru fructificarea relaţiei tale de dragoste!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

În ultima vreme toate stările tale emoţionale, tind să aibă o notă de tranşant. Probabil te manifeşti sub o natură transformatoare a cuplului tău. Astăzi dorindu-ţi să pui mai mult accent pe valoare, chiar şi pe partea financiară a relaţiei tale, vei avea tendinţa să dezechilibrezi normalitatea situaţiei! Adică s-ar putea să se işte careva certuri, neînţelegeri la acest nivel. Indicat este să puneţi mai mare marcaj pe partea diplomatică a situaţiei cuplului vostru.Transformările de personalitate, în direcţia încrederii în fiinţa iubită şi stabilizarea unor reguli de aur de viitor, te vor ajuta cu siguranţă! Zi cu conotaţie valorică sentimentală!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi în care intuiţia, emoţiile puternice şi perceptibilitatea stărilor fiinţei iubite te vor ajuta. Te vor ajuta în direcţia depăşirii propriilor temeri. Ai nevoie ultima perioadă de o constructivitate a valorilor cuplului tău. De aceea, vei pune preţ fixat pe aport material, susţinere şi beneficii relaţionale. Azi emotivitatea te va face uşor obsesiv, pasional, poate fatalist. Însă numai de tine depinde cum iei starea asta. Şi cum o manifeşti pe parcursul acestei zile. Indicată ar fi o alegere cu maximă întrepătrundere de situaţie. Deoarece, încă mai sunt unele situaţii şi lucruri, care nu mai au ce căuta în viaţa ta şi sectorul tău relaţional!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi s-ar putea să fii extrem de expus/ă melancolismului şi sentimentalismului. În care direcţie deja, asta e o altă dilemă. Surplusul emotiv, s-ar putea să te facă inabordabil/ă, conflictual/ă, reţinut/ă din cauya temerilor. De a nu fi cumva rănit/ă, manipulat/ă, dominat/ă. De aici şi procedura exact inversă. În care tu vei prelua această notă. Atenţie însă, că tot tu vei putea fi supus/ă suferinţelor, caz diferit aşteptărilor tale!








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi de conştientizare a unor emoţii. O zi în care reveriile, nostalgiile te vor purta pe alte tărîmuri. Tărîmuri unde imaginaţia, dă undă verde dorurilor ascunse. Sau poveştilor siropoase de amor. Acum e perioada în care dragostea, amorul, senzaţiile dulci sunt cele care îţi umplu viaţa şi sufletul de armonie. E momentul în care totul devine plapitant, posibil. Centrarea evident, făcîndu-se pe comunicare şi exprimarea ideilor, afectivităţii. La modul verbal!


Horoscop pentru femeia din Pești

Zi în care relaţionarea devine primordială. Şi totuşi, o tendinţă tensionantă s-ar părea că întrepătrunde atît starea ta emotivă. Cît şi pe cea a relaţiei tale. S-ar putea să existe, o situaţie în care să fii pus sub notă de presiune. Vizavi de fiinţa iubită. Acuma e momentul, cînd marcajul îl pui pe carieră şi realizările direcţionate acolo. De aceea dezechilibrul în familie, cămin, cuplu. Tensiunea de colaborare în cadrul sectorului afectiv, mai ales din cauza izolării tale, s-ar putea să îţi dea mari bătăi de cap. Indicat ar fi să ieşi din găoacea propriilor impresii. Şi mai ales a ascetismului, abordat ca o formă de autoapărare împotriva rănilor afective!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții