Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citeste Horoscopul zilei de Duminicâ 28 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 28 decembrie 2014 | 08:15



Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Duminicâ 28 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminicâ 28 Decembrie 2014


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti mai puternic decat ai crede, deci foloseste-ti talentele in tot ce doresti sa obtii. Sta in puterea ta sa-ti realizezi orice vis, sa pornesti orice plan maret, si nu are rost sa-ti faci griji in nicio directie. Valorifica-ti talentele care te fac unic si te scot mai bine in evidenta pe oriunde te-ai duce. Ai incredere in ceea ce este doar al tau si lasa si modestia si timiditatea deoparte, nu e cazul sa le arati, chiar daca in sinea ta exista si astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maxima incredere in tine insuti, in valoarea ta, pentru ca sigur ai un as in maneca de care merita sa te folosesti cu brio!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Numai vesti bune se indreapta astazi spre tine, dar te cam indoiesti de ele. Daca incepi sa le analizezi pe toate partile, e si normal sa li se mai diminueze energia pozitiva, pentru ca ajungi sa descoperi si aspecte nu tocmai placute la ceea ce prea a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te incarci doar de energia buna care se resimte, nu cauta nod in papura ca orice pret, pentru ca atunci cand sapi dupa ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele si strica din bucuria aparenta. Lasa-te invadat de lucrurile minunate care se petrec in jurul tau si arata-ti fericirea cat mai clar, cat mai sonor, cat mai energic, pentru ca ai motive!





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Informatia care ajunge azi la urechea ta poate nu suna tocmai bine, dar nu te lasa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic si mediteaza asupra vestilor tocmai sosite. S-ar putea ca in spatele aparentelor sa se afle si informatii extrem de pretioase de care te poti folosi, dar daca nu treci dincolo de ce se vede la suprafata, risti sa pierzi detalii extrem de utile. Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu sa auzi, poate nu vine in forma mult visata, dar dupa o vreme vei descoperi ca stirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine si vei sti sa te folosesti de ea in cea mai eficienta forma. Nu azi, nu maine, dar candva iti va fi de mare folos!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Indiferent de varsta pe care o ai, esti totusi un copil in adancul sufletului tau si trebuie sa lasi acest copil sa se manifeste liber, din cand in cand. Si tu ai nevoie de ocrotire, nu numai sa ocrotesti tu pe altii, si tu ai nevoie de grija altuia, nu doar sa ai grija de altii, deci accepta-ti pozitia de rasfatat si de protejat, pentru ca o meriti pe deplin. Te simti bine asa, stiind ca cineva te invaluie in iubirea sa neconditionata, si iti dai seama ca aveai nevoie de acest dar de la cei pe care ii consideri cei mai importanti pentru sufletul tau. Si tu faci la fel pentru ei, tot timpul, dar trebuie sa si primesti, nu numai sa daruiesti!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.



Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Te-ai simtit bine cateva zile inconjurat de familie, de cei dragi, dar orice vis se destrama la un moment dat. E ca si cum vacanta ta se incheie aici si profiti de ultima zi in care mai esti atat de rasfatat de cei dragi. Simti ca de maine reintri in normal si vei duce dorul acestor zile cand i-ai avut pe cei dragi alaturi. Profita de aceasta minunata zi in care mai sunteti cu totii laolalta pentru o aventura pe cinste, pentru o zi tonica plina de evenimente care va tin alaturi. De maine ceva se schimba, se risipeste magia de acum si trebuie sa va intoarceti fiecare la treburile voastre, dar azi mai puteti beneficia de ceva cu totul special care va incarca sufletul de bucurie. Familia e totul!



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Da, e frumos sa visezi, dar inainte de a te avanta spre varfuri foarte inalte, ar fi bine sa-ti cantaresti atent resursele, ca sa te arunci spre lucruri pe care esti capabil sa le si atingi. Sigur ca din vise se nasc si lucruri minunate, primul pas spre un succes e sa ti-l doresti si sa crezi cu tarie ca poate fi al tau, dar de data aceasta e posibil sa-ti propui un scop mult prea inalt pentru puterile tale si, inainte de a porni spre cucerirea acelui varf, ai avea nevoie de antrenamente si de acumulare de noi informatii. Abia dupa aceea vei putea porni spre marea escapada, cu mai mari sanse de reusita, deci fii deschis spre noi experiente care vor forma bagajul pe care te vei putea baza.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, nu renunta sa speri! Nu cumva ti-ai pierdut curajul sa ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viata? Invata sa ceri ca sa primesti, pentru ca nu sta intotdeauna doar in puterile tale sa ajungi acolo unde doresti. O rugaciune trimisa spre cer, in felul cel mai confortabil tie, face enorm, de parca ai fi acum in conexiune directa cu cei care iti pot tie indeplini dorinta, deci nu te sfii sa chemi in ajutorul tau toate fortele universului. Poti primi mai mult decat ai putea crede, deci incepe sa-ti creezi cu gandul si cu inima lumea pe care ti-o doresti. Crede cu tarie ca dorinta ta se va materializa si asteapta sa devina realitate.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

La final de an ai marea preocupare de a lasa trecutul in ordine perfecta, ca nimic sa nu te intoarca vreodata inapoi. Azi te preocupa situatia financiara si faci tot felul de calcule despre cum sa termini anul cu un bilant pozitiv si in echilibru perfect. Ai putea gasi o multime de idei profitabile prin care sa reusesti sa-ti achiti si ultimele datorii, pentru a intra intr-un nou an, dupa aceea, cu lista de restante complet goala. Nimeni nu te intrece la acest capitol, pentru ca dai dovada de spirit practic, de o buna organizare, de spirit econom si un dram de zgarcenie, atat cat sa nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. Bravo tie pentru capacitatea ta de a-ti administra atat de bine rezervele!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile si te lasi imbratisat de emotii, de senzatii, de trairi, de fluturii din stomac. Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii. Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! Inima ta bate mai tare, poate pentru ca si tu primesti pe tava gesturi superbe de afectiune, ce te fac sa spui ca esti fericit si ca iti place aceasta senzatie fantastica de a iubi si a fi iubit cu adevarat!





Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu te mai gandi la lista de dorinte care nu s-au indeplinit anul acesta, ci scoate in evidenta si cat de multe alte lucruri ai primit de la viata. Sigur exista un echilibru perfect intre ce ai si ce nu ai, astfel incat sa consideri ca rezultatul e pe plus. Incepe sa treci in revista vestile bune, evenimentele frumoase, darurile dobandite, reusitele atinse prin forte proprii si ai sa vezi ca lista realizarilor este mult mai bogata cu mai multe motive de bucurie. Ba chiar meriti sa te rasplatesti odata in plus cu ceva care iti face placere, deoarece descoperi ca anul acesta ai fost cuiva de mare ajutor si acum primesti inapoi dublu… triplu… inzecit fata de ceea ce ai putut tu sa daruiesti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții