Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Duminicâ 28 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 28 decembrie 2014 | 08:03


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminicâ 28 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminicâ 28 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania va ureaza CRACIUN FERICIT.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simţi o mare, acerbă nevoie să îţi etalezi emoţiile. Ceva din subconştientul tău psihic, cere afirmarea ta ca personalitate şi importanţă personală în cadrul cuplului tău. Poate printr-o realizare socială, carieristică. Sau printr-o simplă transpunere publică a ta şi importanţei tale, vizavi de relaţia pe care o ai. Persoana pe care o iubeşti şi ai nevoie să te aprecieze. Chiar dacă, dragostea îţi aduce în mare parte suferinţă, azi s-ar putea să te simţi mai important/ă cu bune şi rele. Şi să te apreciezi mai mult. Pentru ceea ce eşti tu defapt. Nu pentru puţinul pe care îl primeşti ca atenţie, la adresa-ţi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi intuiţia şi spiritul tău, îţi spune atâtea la adrea relaţiei tale cu cel/cea pe care îl/o iubeşti. S-ar putea ca o careva veste, sau un indiciu informaţional să te facă să evoluezi emoţional. Şi să evaluezi starea de facto a vieții tale sentimentale şi relaţiei tale de iubire. Eşti foarte sensibil/ă, romantic/ă. Dar totodată uşor iluzionist/ă. De accea, mare atenţie să nu inventezi nişte scenarii amoroase, vizavi de fiinţa dragă, care să nu aibă nicidecum tangenţă cu realitatea. Totuşi ceva schimbat, astăzi în filosofia ta amoroasă şi emoţională, te poate aduce mai aproape de armonia din cadrul cuplului tău. Tu şi fiinţa iubită sunteţi supuşi în mod repetat unor creşteri evoluţioniste în domeniul sentimental.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ți se poate întrezări la nivel emoțional sursa unor probleme ori cauze, care pînă în prezent v-au dat mari bătăi de cap ție și ființei tale iubite. Probabil sentimentele trașante nu vor întîrzia să apară sub această energie a zilei. Dar cu mare atenție și dorință de schimbare în bine situația de moment a cuplului tău, ve-i obține cu siguranță rezultatele dorite. Pentru asta se pare că ți se va crea situația de moment, iar ființa dragă îți va fi susținătoare de cauză. Zi în care transformările și depurgările emoționale primează!



Horoscop pentru femeia din Rac

- Azi poți descoperi într-un mod pronunțat nevoia ta de expansiune emoțională. De schimbare a prismei de a vedea lucrurile. Cît și de a nu mai gîndi atît de pesimist și tranșant în direcția vieții tale de cuplu și emoțională. Ziua ar putea să îți aducă un schimb de păreri cu ființa iubită referitor la clarificarea sentimentelor voastre, tendințelor voastre de a vă controla viețile. Totuși ar putea să existe în subtextul mesajului, o ușoară tentă de manipulare emoțională. Asta ar indicat să depășiți! Și să vă menajați reciproc de la încă o ceartă nedorită. Azi e o zi în care o cunoștință nouă probabil, va avea mai puține șanse decît relația pe care o ai deja. Primează stabilitatea în defavoarea flirturilor de moment!




Horoscop pentru femeia din Leu

Ziua de azi are un mare aport de afișare a propriei naturi sentimentale și romantice. S-ar putea ca perioada asta, într-un mod special să te ajute să evoluezi spiritual si emoțional. Iar viziunea ta vizavi de relațiile din viața ta, partea emoțională a vieții tale să fie un motiv de transformare personală. Importantă și marcantă este comunicarea astăzi cu ființa iubită. Fă tot posibilul să nu existe tendințe de maipulare din ambele părți. Astea ar putea duce la conflicte interioare psihoemoționale. Respectiv și la momente inoportune dezvoltării voastre relaționale.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi energia îți aduce un amalgam întreg de trasformări, emoții puternice. Probabil fiița iubită te încearcă emoțional prin comportament de acest gen. Pretinzi la gelozii și tensiuni sentimentale, cînd defapt marea luptă se duce doar în tine. Mare atenție la modul tău de manifestare revoluțional în relație. S-ar putea să îți aducă pe lîngă insatisfacție și rupturi de relație. Astăzi e o zi cînd echilibrul tău emoțional, te va ajuta să faci schimbări în lumea ta interioară, viața ta amoroasă și relația cu ființa iubită!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi ziua îți aduce contradicții în relația cu ființa iubită. S-ar putea ca emoțiile tale, să aibă nevoie de atenție și respect din partea celui pe care îl iubești. Dar cumva metodica ta de afișare egocentrică sentimentală și emoțională, insistența asupra unor neapărate norme s-ar putea să îți provoace partenerul de cuplu la irascibilitate. Indicat ar fi, ca doza mare de sentimentalism să îți aducă mai degrabă beneficii într-o manifestare mai creativă. Prin asta ai putea balansa stările tale proprii, cît și tensiunea din interiorul tău.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi tot ce ține de sentimente, se cuvine să treci prin filtrul intuitiv. Iar dacă nu dai mare importanță intuiției, pur și simplu să acționezi pe principiul ,,bine-rău,,. La modul general, asta ar fi îndeajus, încît să nu faci gafe în relația cu partenerul iubit. În cazul în care ești înafara unei relații stabile, ziua de azi îți poate aduce un\o pretendent\ă bun\ă la inima ta. Mai ales indicat este să fii foarte atent la mesajele transmise între voi doi, s-ar putea să fie primordiale în stabilirea unei senzații de liniște și pace în inima ta! Dar mare atenție și la o doză sporită de iluzii la care poți fi predispus\ă!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astrele ceresti te incurajeaza sa vorbesti despre absolut orice te-a deranjat in ultima vreme, cum ar fi unele disensiuni aparute intre tine si peroana iubita. E este o oportunitate rara, fiindca se poate ca amandoi sa vedeti lucrurile exact in acelasi mod si astfel sa va indreptati spre o zona foarte frumoasa.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi referitor la iubirea pe care o porți față de ființa ta iubită, ți se pot crea niște stări de confuzie, neînțelegere în comunicare. Probabil ceea ce se întîmplă de la o vreme îcoace între voi doi, nu prea mai are tangențe cu realitatea dură de zi cu zi în care ești tras. Înafara propriei voințe. Ai nevoie de mari transformări în viața ta. Iar toată gălăgia din sectorul amoros, s-ar putea să îți fie complice perfect demersului dat! Calmează-te pe cît e posibil și încearcă să nu mai dai frîu liber suferințelor, chiar dacă îți sunt provocate parcă într-un mod insistent!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Probabil dorința ta de a spune lucrurilor într-un mod acid pe nume, deciziile luate s-ar putea să îți aducă rupturi și tensiuni în relația ta de iubire. S-ar putea să nu mai fii dispus\ă la a înnainta poziții diplomatice și pline de tact, vizavi de cel\cea pe care îl iubești. În mod clar ai nevoie de o stabilitate și ceva palpabil, ce nu ți se mai oferă. Iar asta, mai mult ca sigur ți-a făcut supraplinul răbdărilor. O zi în care contează enorm echilibrul tău mental, valoarea relațiiei și deciziile pe care o să le iei în numele sau nu, a iubirii dintre tine și partenerul\a tău\ta amoros\oasă!


Horoscop pentru femeia din Pești

Pentru tine iubirea capătă noi forme, expansiuni colosale în viața ta. Cît și tendința ta cu orice preț să fii iubit, să iubești. Sau pur și simplu să fii în centru atenției. Probabil marea majoritate a temerilor tale, legate de iubirea și relația ta să fie anume din cauza dorinței tale de a ieși în față. De a te face remarcat! Mai ales după perioada în care ai stat prea mult după cortina scenelor spumoase. Un moment însă e important, tendința ta de a învălui găndurile, lucrurile care te leagă de persoana iubită într-o ceață și isterie conflictuală. Asta în mod clar îți aduce tensiuni. De aceea, recomandat ar fi să înțelegi că ai nevoie de transformări la nivel sentimental. Ai nevoie de un echilibru psiho-emoțional, mai mult ca atît de o pace și calm al gîndirilor!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții