Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citeste Horoscopul zilei de Joi 04 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on joi, 4 decembrie 2014 | 08:25


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi Joi 04 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 04 Decembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Toate apar la un moment dat in viata, daca ti le doresti si mai ales daca le chemi in calea ta, atata doar ca nu apar conform planurilor facute de tine in detaliu. Mai lasa lucrurile, un pic, si la voia intamplarii, nu incerca sa le controlezi pe toate pas cu pas, altfel s-ar putea sa dai deoparte variante care, poate, ar fi mai bune pentru tine. Exista legi ale universului care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa-ti implinesti toate dorintele, dar a incerca sa le aranjezi tu pe toate la timpul si locul dorit nu prea tine de legi universale, ci de cele umane, care nu coincid de cele mai multe ori cu cele de sus. Accepta ritmul firesc de evolutie, fara sa tii tu fraiele! LASA-TE DUS!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Grijile care te-au coplesit trebuie lasate sa se scurga la vale, deci cauta o solutie de a te elibera, pentru ca nu mai gandesti limpede din cauza lor. Totul pare atat de contradictoriu in mintea ta, incat deja nu mai stii ce sa alegi, dar exista totusi o metoda de relaxare care sa-ti permita limpezirea mintii. Ai nevoie de apa, indiferent sub ce forma ar fi ea: ca e vorba de o plimbare pe malul unei ape, simtind aerul proaspat in fata, sau ca e vorba de o baie fierbinte la final de zi, tot despre apa e vorba, care are darul de a te curata de balastul emotional pe care il tot cari cu tine. SPALA aceste griji, sta in puterea ta!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai la indemana instrumente de mare succes ce te pot duce spre implinirea oricaror teluri personale. Nu astepta de la altii, totul sta in puterea ta, deci implica-te serios in ceea ce vrei sa obtii. Ai si energie din belsug, si inspiratie, si SPIRIT INTREPRINZATOR, ca atare tu poti avea azi succes in orice activitate unde e nevoie de o personalitate puternica ce poate ghida si pe altii intr-o directie promitatoare. Fa un pas in fata si atrage atentia asupra ta, spune cu tarie pot, pentru ca esti persoana cea mai potrivita sa deschida drumuri, sa arate calea, sa ofere solutii originale. Creativitatea si initiativa sunt atuurile tale forte!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Disputa in care esti implicat a pornit de la un lucru incomplet analizat si documentat, care a generat tensiuni. Fiecare o tine pe a lui, dar uita ca o opinie trebuie argumentata, ca atare fa tu acest lucru. Vino cu dovezi palpabile ca ai dreptate, arata-le concret, prin exemple clare, ca ceea ce spui tu este deja verificat si functioneaza, si daca ceilalti s-ar opri din conflict si ar asculta cu mintea deschisa, ar fi de acord ca solutia oferita de tine e practica, folositoare, benefica in situatia de fata. Parca revin toti CU PICIOARELE PE PAMANT, semn ca era nevoie de cineva cu capul pe umeri ca sa restabileasca echilibrul. Tu esti acela!



Horoscopul zilnic de azi Leu

Atmosfera calma in care te afli are un rol aproape vindecator asupra ta, semn ca aveai mare nevoie de aceste clipe de detasare si liniste. Parca ar fi o zi e vacanta, in care te poti elibera de stresul acumulat, de nervi si dispute, si traiesti ca intr-un vis frumos. Simti ca mintea ti se limpezeste, inima se goleste de temeri, corpul devine mai usor, ca si cum aceasta zi ar fi o cura de detoxifiere completa de lucruri care nu-ti fac bine, care te tin blocat intr-o zona bolnava. Iesi din ea acum, pentru ca linistea care se lasa e exact energia pozitiva menita sa iti incarce bateriile la maximum. Vei emana alta lumina dupa acest PROCES DE CURATARE de balastul de care nu mai ai nevoie.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca tot stai si tolerezi o situatie clar defavorabila la nesfarsit, nu faci altceva decat sa-ti blochezi singur perspectivele si sansa spre fericire. Primul pas sa faci ordine in viata ta e SA-TI CERI DREPTURILE: dreptul la liniste, dreptul la replica, dreptul la prosperitate. Daca vreunul din planurile tale nu a atins nivelul dorit, e semn ca nu ai stiut sa ceri acel nivel de la viata, ci doar ai oferit iar si iar pana la epuizare, dar a venit vremea sa te ridici pentru ceea ce iti doresti cu adevarat. Incepe sa pretinzi: de la oameni, de la ceruri, de la tine insuti, conform acelei zicale care ti se potriveste acum: minunata: cere si ti se va da! Esti in faza in care poti atrage in viata ta tot ce iti doresti, dar primul pas e sa… ceri!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti un slujitor devotat al intregii omeniri, daca ai putea, gata sa iti dedici timpul, energia, banii, iubirea cat mai multor oameni care au nevoie de un sprijin. O misiune cu iz umanitar ti s-ar potrivi de minune: oare te-ai gandit vreodata sa te inscrii in vreo fundatie ca voluntar? Daca nu, atunci te dedici celor din preajma ta, care te vor aproape ca umar de plans, ureche de ascultat, mana de ajutor. Cu atata caldura, atata devotament, atata aplecare asupra lor, vei impresiona pe toata lumea! Ai ALURA DE EROU astazi, un erou cu o misiune minunata de indeplinit, si recompensa ta nu e materiala, nu e palpabila, ci e acea fantastica senzatie de implinire ca ai putut ridica pe cineva inapoi la lumina!



Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Vestea care soseste azi printr-un prieten are un ROL ELIBERATOR pentru inima ta, pentru ca vine ca o gura de aer proaspat intr-o perioada in care nici nu mai apucai sa respiri. Stresul pusese stapanire pe tine, dar azi apare vestea eliberatoare, solutia clarificatoare, mana de ajutor binefacatoare, deci deschide-te in fata noului, pentru ca este exact ceea ce aveai nevoie. Deja privesti altfel lucrurile acum, mai relaxat, mai optimist, mai liber, pentru ca ti s-a ridicat o piatra de pe inima. Vestile bune vin prin intermediari incat, de acum inainte, de cate ori ii vei vedea, vei asocia figura lor cu ideea de salvare, de descatusare, si cum sa nu-i iubesti cand doar aparitia lor aduce miracole?



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti o multime de informatii extrem de utile pentru situatia in care te afli, ca atare, inainte de a-ti exprima si tu punctul de vedere, stai pe loc si asculta. E vremea sa studiezi, sa inveti, sa intrebi, sa primesti raspunsuri, nu e momentul tau sa vorbesti, sa iesi in fata si sa spui ce decizie ai luat, deci acum doar acumuleaza experienta prin tot ce ajunge azi la urechile tale. Da, pe calea auzului ajung azi la tine ponturi de milioane, sfaturi folositoare, idei inspirate, deci stai cu urechile palnie. Chiar si o melodie auzita la radio in masina, o conversatie auzita din intamplare sau un nume prins din zbor au un mesaj de transmis, deci ASCUTE-TI AUZUL si asculta atent ce trebuie sa afli azi cu orice pret.


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Da, poate inca te doare un moment din trecut pe care nu l-ai putut uita, dar azi sunt intrunite conditiile optime ca tu sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna. Cum? Prin IERTARE, care face miracole in situatii care inca te mai cutremura. Iertarea e medicamentul de care ai nevoie in acest moment, ca atare priveste inapoi cu ingaduinta, toleranta si iubire, fara sa tot rascolesti prin sipetul cu amintiri urate. Treci mai departe cu lectia invatata, inchizand usa spre acel trecut cu care nu te mandresti. Daca apare oportunitatea de a ierta, fa-o cu inima deschisa: fara regrete, fara resentimente, fara reprosuri tardive. Gata, ce a fost a fost!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti un om de actiune iar felul in care INVESTESTI ENERGIE si entuziasm in proiectul la care iti aduci contributia cu pasiune este motorul principal care te duce la roadele cele mai bune. Nu te opri din elan, acesta este ritmul potrivit pentru a duce mai departe ce ai inceput, deci nu trebuie sa micsorezi pasul pentru nimic in lume. Nu te gandi nici la oboseala, nici la piedici, nici la eventuale scapari, ci acum conteaza doar rezultatul final. Tu esti acum ca o sageata care a pornit deja din arc, zboara la viteza maxima, deci nu mai poate fi intoarsa din drum, iar singura sa destinatie e tinta. Pregateste-te de impactul maxim caci obiectul tau e: punct ochit, punct lovit!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Vestile care vin de la cei dragi de departe sau de aproape au ca numitor comun veselia, pentru ca afli numai lucruri frumoase de la ei! Poti afla vesti despre venirea pe lume a unui copil sau despre faptul ca o prietena draga urmeaza sa devina mamica, afli lucruri superbe despre viitoare casatorii sau recente logodne, dar si tu ai o VESTE EXCELENTA pe buze si simti nevoia sa o faci publica acum, cat e calda! Spune-o, multa lume se va bucura de ceea ce ai tu de transmis, deci lasa modestia deoparte. De ce crezi ca vestea ta e mai prejos sau mai banala? Nici vorba, e cea mai mare bucurie a ta de azi, deci merita impartasita! Telefoanele se vor incalzi datorita acestui schimb intens de mesaje.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții