Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Joi 04 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on joi, 4 decembrie 2014 | 07:48


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi Joi 04 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 04 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pentru tine astăzi, valoarea relației și a stărilor tale emoționale, se suprapune direct proporțional cu valoarea comunicării dintre voi doi. Probabil, o motivațiune verbală și un cadou frumos va reprezenta mult mai mult, pentru tine. Decât rutina în care sunteți implicați de la o vreme încoace, tu și ființa ta iubită. Deci, o comunicare a ceea ce îți dorești tu personal astăzi de la relație, de la partener\parteneră și reciproc, ar fi încă un motiv în plus să vă simțiți ambii bine. Zi în care aportul valoric relațional este primordial!




Horoscop pentru femeia din Taur

- Azi e pur și simplu o zi ideală pentru romantismul din tine, sentimentele pe care le nutrești pentru cel\cea pe care îl\o iubești. Cu miere și lapte vă încarcă atmosfera zilei relația voastră. Puteți avea parte de o zi de-a dreptul specială. Dacă ești solitar\ă, azi te poți amoreza cu siguranță, sau poți oficializa o logodnă, căsătorie, ceva! Într-un mod oarecare, azi poți avea parte de ceea ce de la un timp pentru tine înseamnă: stabilitatea sentimentelor și relației, pe care o ai sau o vei avea pe parcurs. Ființa iubită, azi îți va fi alături în dimensiunea emoțiilor pe care le nutrești tu față de ea. Și reciproc, ea față de persoana ta!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

E foarte posibil, ca astăzi să fii dominat de nişte emoţii tranşante şi tulburătoare. Se pare că o rană mai veche se deschide, vizavi de relaţia ta, cât şi de sentimentele tale. Pe care le nutreşti pentru persoana iubită. Starea de tensiune şi luptă continuă te seacă de răbdări şi astăzi, dai bir cu fugiţii în lumea subconştientului şi profunzimii emoţiilor. Ar fi indicat, să înveţi din orice eveniment amoros şi să evoluezi, transformându-te din profunzime. Ştii, zicala: ,,Nu căuta soluţia în cei care te înconjoară, de multe ori ea se găseşte chiar în noi înşine!,,


Horoscop pentru femeia din Rac

Mare atenţie, că se poate ivi ceva de durată la orizontul vieţii tale sentimentale. Chiar dacă aparent, tinzi să pari extrem de serios/serioasă, atunci când vine vorba de a-ţi alege partenerul. Astăzi, se pare că una peste alta vei fi dispus/ă la nou şi probabil, vei fi atent/ă la ce îţi oferă soarta. Dacă ai deja pe cineva pe care iubeşti şi cu care eşti deja într-o relaţie, s-ar putea să ai parte azi de nişte atenţii mai evidente şi dulci din partea sa. Zi frumoasă pentru ieşiri împreună, stări romantice şi sentimentalism.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi, manifești un pic mai mult orgoliu, decât ar fi necesar pentru un echlibru sănătos în viața ta de cuplu. Ființa ta iubită, are nevoie de explicații, de comunicare cu tine. Tu însă se pare ești mult prea agitat, energic și tensionat. Încât de fiecare dată , decizi să iei rolul de un casanova hiper emotiv, dar și foarte ușor de ieșit din fire! Se pare că sentimentele tale, cele mai ascunse și veridice, nu mai sunt într-un echlibru cu starea ta emoțională și personalitatea, pe care o prezinți de facto. Întradevăr, o serie de conflicte în viața ta amoroasă există. Dar asta nu îți dă nici-un motiv să lași mâinile în jos și să o apuci în derivă. O soluție ar fi, să încerci să îți controlezi mai mult stările, în relația ta de iubire.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Toată viața ta emoțională are loc de la o vreme mai mult în subconștientul tău. Tinzi să visezi din ce în ce mai mult. Ești plin de nostalgii, melancolii și amintiri a vremurilor ușor apuse. Chiar și așa toată gama de schimbări și transformări la nivel sentimental are rolul să îți transforme viața ta amoroasă într-una de calitate maximă. Astăzi, se pare că vei avea parte de o mică întâlnire, reântâlnire cu cineva foarte important pentru evoluția ta. Te va provoca la niște stări puternice emoționale. Astfel, încât să te ajute să îți vindeci o rană personală vizavi de relațiile tale\relația ta și sentimentele tale. Această vindecare, însă s-ar putea să aibă loc printr-o lezare repetată a inimii tale sensibile. Toate bune și frumoase, azi ai parte de transormări, cu urmări frumoase pentru viața ta sentimentală.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi, ai parte de un mare foc de artificii pe plan sentimental. Lupta forțelor manipulative. A emoțiilor obsesive, posesive și scânteioase. Vei avea parte de o provocare din partea ființei tale iubite, care te va face probabil mai gelos\oasă la adresa ei. Ar putea fi evident, că o face intenționat, ca să te scoată din anonimatul, pe care îl adopți. Sau și mai rău din fire. Dar chiar și așa, ideal ar fi să nu-i dai apă la moară. Ci să întrezărești motivul pentru care încearcă să o tot facă. Aduce-ți problema în discuție și astfel, cădeți de un comun acord ce aveți de schimbat sau împărțit. Zi în care valoarea iubirii voastre și a ceea ce aveți construit până în prezent, contează mai mult decât un foc de paie de moment.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

- Azi s-ar putea ca destinul să te ajute să îți îndeplinești niște vise, ori viziuni legate de relația ta de cuplu. Dar indicat e să reții, că îndeplinirea dorinței are legătură directă cu colaborarea ta cu ființa iubită! Deci nimic astăzi nu îți reușește, decît în doi și doar ca un cuplu unitar, deplin și absolut. Și mai ales, ai nevoie de maximă comunicare, bună înțelegere și colaborare cu cel\cea pe care îl\o iubești. Astăzi e o zi în care confortul psihico-emoțional vine din retrăirea sentimentelor într-un domeniu intim, profund. Iar pesimismul și suferința, poate fi înlăturată printr-o meditație și printr-o armonizare a propriului subconștient, a proriilor emoții. Ai nevoie mai întîi să perfecționezi propria identitate, dup-aia a celui\celei de lîngă tine!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi va trebui să fii foarte precaut\ă, atent\ă. Urmărește ca toate aspectele legate de relația ta să fie bine dizolvate într-o notă de armonie. Nu mai da motiv de certuri, sau încurca și mai mult firele cuplului tău. Adevărul e că, s-ar putea creea senzația că dai dovadă de rigiditate și răceală vizavi de ființa iubită. Iar aceasta ar putea deveni ușor iritată de acest gen de manifesturi. Mai ales că astăzi melancolia și sentimentalismul azi vă sunt călăuză. Indicat ar fi să fii cît se poate de sincer\ă cu tine, cu inima ta și persoana dragă fără scenarii sau măști!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi vei simți totul mult prea intens. Probabil emoțiile se vor dovedi a te răscoli pe interior. Chiar dacă decizia ta de a da mai mult curs evoluției aspectului amoros te face să depășești multe umbriri ale cuplului tău. Azi totuți se pare că ceva te va readuce în acea senzație de fatalitate și dramatism din iubire. Indicat este încă odată să urmărești, dacă nu cumva metodica ta de a colabora, expune gîndurile și sentimentele este ușor crispată. Sau poate tinzi să rupi foarte facil orice tendință amiabilă de a clarifica unele nuanțe relaționale. Azi intensitatea stărilor te va ajuta încă odată să înțelegi, dacă ceea ce simți e cu adevărat iubire sau nu!?








Horoscop pentru femeia din Vărsător

De la o vreme bună, în mod clar relația ta are parte de multe contrarieri. Pe de-o parte și de-alta a situației, s-ar putea ca astea să se manifeste din cauza intensității trăirilor tale interioare. Din dorința de a demola niște structuri proprii, deja ușor învechite și nonfuncționale. Perioada asta mai mult ca oricînd, ai nevoie să dai dovadă de multă diplomație. În cazul în care îți dorești să păstrezi cuplul tău intact. Și ar fi bine să o faci sincer și sigur\ă, că tot ceea ce clădim în profunzimea propriilor trăiri, are proprietatea de a ne dirija viața la exterior!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi te poți trezi asaltat\ă de o insistentă atenție din partea cuiva foarte cointeresat\ă de tine. Probabil îți vei dori să aluneci ușor printre complimente, ca să nu fii nevoit\ă să iei o decizie anume. Sau invers, deoarece alegerea va sta de partea ta poți direcționa lucrurile în care parte îți dorești. Printr-un refuz diplomatic, ori printr-un accept sublim. Totul depinde de tine! În cazul în care întrezărești în cuceritor\oare un scîntei de atracție s-ar putea ca pe viitor să faceți un cuplu frumos împreună. Dacă vrei ca totul să decurgă liniștit și benefic ție, va trebui să urmărești diplomația în exprimări și replici!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții