Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Citeste Horoscopul zilei de Joi 18 Decembrie 2014 Azi o zi cu Schimbari in viata ta!

Written By NIKE B. on miercuri, 17 decembrie 2014 | 08:08


Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Joi 18 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 18 Decembrie 2014


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Inainte de a construi viitorul, fii sigur ca ai lasat trecutul in cea mai stabila forma, ca sa nu te intorci acolo cand ti-e lumea mai draga. Ai foarte multe idei excelente pentru ziua de maine si abia astepti sa incepi sa le pui in practica, pas cu pas, dar e nevoie sa arunci si o privire in urma. Poate unele din planurile actuale depind de ceea ce ai realizat pana in acest moment sau lectiile deja asumate pot ajuta la ridicarea unui nou etaj la constructia de pana acum. Ai o viziune foarte clara asupra viitorului tocmai pentru ca ti-ai invatat foarte bine lectiile trecutului! Acum stii clar incotro mergi.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Cel mai bun profesor pentru tine acum e vocea ta interioara pentru ca de acolo primesti o multime de indrumari intelepte care merita ascultate. Nu tine cont de nimeni altcineva decat de ceea ce auzi in momentele tale de liniste si meditatie, pentru ca de acolo vin acum sfaturi utile, instructiuni demne de urmat! Se vede ca ai invatat multe de la viata si acum stii mai bine ce ai de facut, deci nu trebuie decat sa-ti gasesti o clipa sa stai de vorba cu tine insuti si ideile vin valuri-valuri. Vocea ta interioara e de fapt acumularea atator informatii si cunostinte de pe parcursul anilor anteriori, iar acum are tot dreptul sa vorbeasca raspicat.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Inspiri incredere deplina pentru ca ai atins un nivel de experienta demn de tot respectul. Cine te vede acum pentru prima oara spune despre tine ca esti un om matur, cu scaun la cap, care stie ce spune. Chiar daca tu nu te simti intotdeauna asa, imaginea pe care o lasi in jurul tau te onoreaza, semn ca lumea te apreciaza si iti remarca valoarea. Nu-i dezamagi pe cei care spun asta despre tine, jucandu-te cu increderea lor, ci comporta-te conform varstei pe care o ai. Daca promiti ceva, tine-te de cuvant, pentru ca tot ce spui creeaza imaginea ta de om de incredere!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Daca pleci la drum astazi, stai cu urechile palnie la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca informatiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud in preajma, pentru ca, printre ele, se afla si unele informatii care se vor dovedi a fi esentiale pentru planurile tale. Cele mai bune vesti nu sunt accesibile aici, alaturi de tine, ci la o oarecare distanta de casa. Ori iei legatura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorita deplasarilor de azi, dar te intorci acasa cu inca o experienta acumulata. Daca ai sta pe loc, nu ar aparea aceasta ocazie minunata de a mai invata ceva util.




Horoscopul zilnic de azi Leu

A venit un moment pe care il asteptai cu infrigurare pentru ca urmeaza sa iei o decizie majora, ceva ce poate schimba in totalitate un sens de mers de acum inainte. Esti pregatit sufleteste pentru marea modificare de directie, convins ca trebuia sa ajungi odata si-odata aici. Nu te crampona de lucrurile pe care le cunosti, ai incredere in acest moment pentru ca va genera o alegere inteleapta pentru tine. Ca la orice rasturnare totala de situatie, te poti astepta la o scurta perioada de deruta si instabilitate, dar dupa un timp vei incepe sa descoperi ce bine se aseaza lucrurile pe fagas normal. Hotaraste-te si alege!



Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai toate motivele sa fii mandru de nivelul intelectual la care ai ajuns, iar azi poti descoperi ca ai si reale talente de profesor! Ai atat de multe de transmis lumii, atat de multe informatii si experiente de impartasit, incat ar trebui sa gasesti o cale de a te adresa unui public cat mai larg. Cine sta azi in preajma ta, are numai de castigat, pentru ca tot ceea ce spui e de valoare si le va fi de folos la un moment dat. Daca nu ai deja o cariera in domeniul educatiei, cauta cea mai accesibila forma sa dai din prea plinul tau de cunostinte si altora. Fie ca predai cu bucurie o lectie unui incepator, fie ca vorbesti unei sali imense de discipoli, esti incantat sa observi atata receptivitate in randul celor care te asculta.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Azi sufletul tau cere cu mai multa putere sa ii indeplinesti o dorinta. Nu i te poti opune, e atat de intensa, incat va deveni un fel de obsesie si pana nu te ocupi de ea, nu te poti relaxa. Orice isi doreste inima ta, devine litera de lege pentru tine si lasi deoparte orice alta activitate pentru a te ocupa doar de ea. Ca vrea o zi de pauza si de relaxare sau vrea sa te ocupi de ceva ce iti face mare placere, vei avea numai de castigat din punct de vedere emotional si psihic, pentru ca este ceva ce te inalta, te linisteste, te bucura si te face sa te simti in deplina armonie, trup si suflet. Ofera-ti acest dar, il meriti!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani marunti si diseci firul in patru fara rost, prea stai si analizezi fiecare chichita cand lucrurile ar putea reveni mult mai usor la normal. Fa-le si tu mai relaxat, chiar si cu un dram de superficialitate, pentru ca a le lua pe toate atat de in serios nu e in beneficiul tau. Calmeaza-te si ocupa-te de ce ai de facut cu un soi de amuzament, ca si cum ar fi o distractie, nu ceva atat de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine daca abordezi un zambet pe figura si le vezi ca pe o joaca.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Cauta un pic in adancul tau ca sa descoperi artistul din tine. Se stie ca esti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevarat, dar au fost momente cand nu ai lasat simtul tau artistic sa te domine. Ai o existenta in care vrei sa te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerand arta un hobby de vacanta, dar vine un moment in care exact aceasta latura a sufletului tau cere sa se manifeste mai intens. Indiferent spre ce iti canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reala satisfactie si iti vei da seama ca viata ta nu are nici un rost daca nu te exprimi artistic. Incearca sa valorifici mai mult aceste daruri!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Sursa cea mai puternica de energie pozitiva pentru tine, acum, e familia. De acolo primesti toate resursele de care ai nevoie: si iubire, si sustinere, si optimism, si bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viata armonioasa si implinita. Familia este in centrul universului intotdeauna, dar azi parca se petrece ceva si mai deosebit! Ocupa-te si tu mai mult de cei dragi, pentru ca orice sursa de energie trebuie si ea alimentata, nu-i asa? Daca ei te incarca pe tine de atatea lucruri minunate, la fel trebuie sa oferi si tu inapoi. Schimbul de energie pozitiva este sustinut reciproc si fiecare se bucura astfel de darurile celuilalt.



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Iubesti planeta aceasta cu intensitate, nimic nu ti se pare mai superb decat Pamantul pe care traiesti si azi ii acorzi o atentie mult mai speciala. E o preocupare mai mare ca oricand pentru mediu, pentru curatenia locului in care te afli, si suferi de-a dreptul cand observi nesimtirea unora si ignoranta altora fata de natura, fata de aerul pe care il respira si apa pe care o beau. In felul tau, atat cat poti, vei oferi ceva din grija ta spatiului care te inconjoara si chiar daca gestul tau e minuscul la nivel planetar, conteaza pentru inima ta. Ca ridici de pe jos o hartie aruncata de altul sau repari un cat de mic punct slab din orasul in care traiesti, simti ca echilibrul, chiar si cu un pas minor, se restabileste pe planeta. Asta da spirit ecologic!












Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu le poti controla chiar pe toate in viata, ca atare evenimentele care se anunta la orizont vin ca un tavalug spre tine, nu te poti opune lor. Lasa garda jos si accepta lucrurile asa cum vin, pentru ca ar putea fi mult mai bune decat ai putea tu crede. Stii prea bine ca nu esti cel mai bun la luat decizii si, daca ai vrea sa le asezi pe toate la locul lor cu atata rigurozitate, s-ar putea sa nu iasa chiar asa cum visezi. Schimbarile care se anunta vor fi mai bune decat crezi, deci lasa-le sa se manifeste, da-le voie sa se instaleze in viata ta, cu incredere deplina ca sunt in avantajul tau. Accepta noutatea!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții