Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 17 Decembrie 2014 Azi atentie la falsi amic/ă!

Written By NIKE B. on miercuri, 17 decembrie 2014 | 07:57


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 17 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 17 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea să legi o prietenie de suflet cu cineva de sex opus. În aceeaşi măsură există probabilitatea, ca energia zilei curente să îţi aducă o doză de echilibru emoţional. Astfel, te vei simţi probabil mult mai iubit/ă, mai importantă. Vei avea nevoie de atenţie maximă de la cel/cea pe care o/îl iubeşti. Pentru a păstra deplinătatea satisfacţiei, ar fi indicat să urmăreşti calmul tău interior şi modul de comunicare vizavi de persoana iubită. Deoarece această perioadă anume acest sector al verbalizării e mai tensionat, încearcă să nu mai baţi apa în piuă pe teme expirate sau nonsens. Aveţi nevoie ambii de spaţiu emoţional, cât şi de evoluţie emoţională! Azi e o zi în care, deziluzionarea poate fi depăşită printr-o claritate mentală a sentimentelor!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi va trebui să fii foarte atent la sentimentele, sau declaraţiile făcute vizavi de persoana ta, de către cineva de sex opus. Sau de partenerul tău de cuplu. S-ar putea o mare parte din astea să nu aibă tangenţe cu realitatea. Sau ai putea necesita astăzi o atât de mare nevoie de atenţie emoţională, încât etalarea plină de tam-tam a stărilor tale, să nu coincidă cu nevoia fiinţei dragi de calm şi afinitate sentimentală. În mare perioada curentă treci prin nişte stări profunde, bulversante, răscolitoare. Care te pot face să te simţi extrem de gelos şi posesiv. S-ar putea ca fiinţa iubită să îţi ascundă ceva. Iar intuiţia probabil nu te mai lasă să dormi liniştit. Tu decizi, în ce direcţie o poţi lua: una a mediatizării situaţiei sau a unei clarificări mai drastice. Cu urmările şi riscurile de rigoare!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este un moment oportun cînd pot apărea în viaţa ta idile cu persoane de peste hotarele ţării. Sau pur şi simplu eşti scos/scoasă în faţă, iar admiratorii/oarele sunt cu ochii pe tine. Există, de asemenea o mare probabilitate ca domeniul carieristic să te impună să ţii discursuri în faţa publicului, să îţi etalezi capacităţile oratorice de care dispui. Iar asta să îţi aducă o doză de renume şi recunoştinţă, mână în mână cu atenţia sexului opus. Mare atenţie la cineva care ţi se prezintă drept amic/ă. Ar putea să-ţi aducă dezamăgiri vizavi de intenţiile sale de relaţionare. O zi în care va fi nevoie să combini echilibrat expansiunea emoţională, cu tendinţa ta de a te complace într-o aşa zisă rutină de cuplu!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi emoţiile au tendinţa să fie extrem interiorizate! Şi probabil, toată gălăgia din interiorul tău se va rezuma la a-şi trăi prezentul doar în incinta profunzimii simţirilor proprii. Azi e un moment oportun când dragostea cu fiinţa dragă, poate fi împărtăşită într-un mediu intim. Absolut sublim. Acuma ai toate şansele să te amorezezi până peste cap. Ca un/o adolescent/ă. De aceea fă-ţi din fiecare zi, o oportunitate să fiţi doar voi doi împreună, tu şi fiinţa iubită! O cină romantică, o partidă de amor acasă, o baie cu lumânări sunt ideile geniale pentru a vă simţi miraculos azi. Şi a vă trăi iubirea din plin!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi eşti extrem de expus/ă melancoliei. A unor stări emoţionale, care se vor reflecta atît în comunicarea cu fiinţa iubită, cît şi pe faţa ta. Probabil o uşoară distorsionare afectivă te va face să ai parte de nişte mici stări de suferinţă. S-ar putea ca persoana dragă să fie un pic cam rigidă pentru tine. Se pare că preia adeseori o stare de intangibilitate sentimentală, iar asta îţi dă peste cap natura ta dependent afectivă. Un lucru e bine să reţii: de cele mai multe ori stabilitatea emoţiilor nu e ,,asurzitor de demonstrativă,,!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi e o zi, cînd pe de-o parte este extrem de primordială comunicarea cu persoana dragă. Şi într-aceeaşi măsură te poţi simţi împins spre o periclitare, în această direcţie. Probabil, fiecare tinde să îşi ţină isonul. Tu mai degrabă agitat/ă, constrîns/ă şi tensionat/ă. Fiinţa iubită, cumva aparent echilibrată, armonizată şi gata de noi explorări, evoluţii şi transformări. Deoarece, ai manifestări gelozive în ultima vreme. Tinzi să întreprinzi stări şi demersuri ciudate, uşor tensionate, ca spre exemplu eschivarea de la discuţii. Deoarece astea nu fac decît să complice şi mai mult lucrurile, dintre voi doi, indicat ar fi să dai dovadă de considerare. De mai multă încredere, asta îţi va re/aduce armonia cuplului tău!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e o zi, cînd te faci observabil/ă! Cînd atracţia sexului opus este extrem de facilă. Mai ales, în privinţa comunicării, ţinerii unui contact de colaborare. Ce fel de colaborare, asta depinde numai şi numai de voi doi, bineînţeles. Indicat ar fi să echilibraţi frumos stările de opoziţie. Poate diferenţa de păreri, poate pe cea a opiniilor şi exprimărilor. Zi cu mare conotaţie afectivă, extrem de efectivă şi benefică dacă vei şti să îndrepţi lucrurile şi situaţia într-una favorizantă relaţiei tale!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi e o zi de natură nostalgică la nivel emoţional. Vei avea tendinţa să pluteşti în lumea propriilor impresii, senzaţii. Propriilor percepţii. Sentimentele s-ar putea de la o vreme să îşi ceară drepturile. Ai nevoie de maturitate în simţiri. De o curăţenie generală cum ar veni, în cadrul tuturor evenimentelor de pînă acum. De aceea ziua asta, îţi va fi de bun augur în ce priveşte aşezarea pe rafturi a tuturor stărilor. În aţi face o impresie cumulativă, aţi pune nişte întrebări. Perioada asta e cea a marilor depurgări de trecut bolnăvicios şi nefuncţionabil. În favoarea unuia constructiv!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ultima perioadă iubirea, plăcerea din a savura acest deliciu, a devenit direcţia cea mai primordială a existenţei tale. Fiinţa iubită îţi e complice. De aceea, tinde să iei toate avantajele de moment. Cît mai multă interacţiune, creativitate în alegeri. Cît mai multe romantisme şi regii amoroase. Astea vă vor face povestea de iubire absolut magnifică şi de neuitat. Azi vei avea posibilitatea să visezi sau să ţi se îndeplinească unele vise legate de relaţia ta!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi emotivitatea, starea afectivă va necesita o oarecare prezenţă publică. Vei avea nevoie de a te simţi important/ă, ştiut/ă, apreciat/ă. Ultima perioadă, întradevăr s-ar putea să te simţi amorezată. Ai parte de momente în care prezenţa fiinţei dragi, a iubirii în viaţa ta e primordială. Ai nevoie şi simţi că visele tale, pot fi realizate doar cu ajutorul şi prin aceasta. De aceea, indicat ar fi să pui extrem de mult preţ pe armonia colaborărilor reciproce, şi a unei exprimări armonioase dintre voi doi.








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi te va ajuta enorm de mult, o nouă viziune întreprinsă de viaţă. Oricum, perioada prin care treci este una de maximă evoluţie. De maximă maturizare. Relaţia ta are nevoie de evoluţie. De lucruri tari, argumentate, stabile, valorice. De lucruri calculate şi trecute în timp. Colaborările cu fiinţa iubită, acum sunt din ce în ce mai fructificate. De aceea, mai ales astăzi e ziua în care poţi schimba direcţii, lua decizii, sistematiza planuri în comun.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi în care fiinţa iubită va căpăta o nuanţă marcantă în viaţa ta. Probabil vei simţi necesitatea să intrduci subtil nişte forme de manipulare, uşoare obsesii prin care îţi vei resimţi importanţa. Şi controlul în interiorul cuplului tău. Perioada asta visele, melancolia, nostalgiile. Senzaţia unei afecţiuni, care îşi trăieşte viaţa izolat/ă de realitate, te-ar putea face uşor ciudat/ă. Mai ales din perspectiva comportamentului întreprins! De aceea, indicate sunt mai multe exprimări pe faţă. Încearcă să îţi deschizi sufletul, scoţînd frica de a mai fi respins/ă sau de a pierde din teren. Lucruri stupide de altfel!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții