Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citeste Horoscopul zilei de Sâmbătă 13 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 12 decembrie 2014 | 07:49


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi Sâmbătă 13 Decembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sâmbătă 13 Decembrie 2014


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Priveste adanc in inima ta ca sa descoperi imense resurse de a ierta si de a trece cu vederea aspecte care ti-au incarcat inutil sufletul cu nemultumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, ca nu mai ai aceleasi resentimente fata de evenimentele care, altadata, te-au suparat, semn ca poti sa ierti si sa treci mai departe cu inca un capitol inchis. Nu are rost sa tot duci dupa tine o amintire neplacuta sau un regret legat de timpuri de demult, pentru ca acele momente de odinioara sunt deja prafuite printre amintirile care s-au transformat intre timp in experienta de viata si sursa de intelepciune. Nu regreta ca ai trecut prin toate acestea: ai invatat enorm din ele!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cat timp isi mentii acest tonus pozitiv in fata acestei provocari, succesul nu e departe, ca atare continua sa vaslesti cu entuziasm, cu elan, cu dorinta imensa de a ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti sustinut de toate resursele tale interioare, pentru ca, la baza acestui progres neintrerupt, nu e altceva decat gandul tau, decat dorinta ta imensa de a reusi, alimenteaza acest gand cu tot ce ai mai bun in tine si roadele vor aparea si mai repede. Gandeste pozitiv si spune cu incredere: da, se poate!





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Daca vezi ca planurile tale au ajuns intr-un punct critic, nu are rost sa le duci in acelasi stil mai departe, pentru ca risipesti energia fara a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne deruta si neputinta care te incearca sunt de fapt un semnal de alarma ca trebuie sa schimbi ceva in planurile tale. O cat de mica modificare de directie, de ritm, de optica, poate genera mai apoi un val intreg de rezultate pozitive. Chiar daca schimbarea pare acum minora, aproape insesizabila, dupa o vreme va genera alte si alte schimbari de sens ca intr-un final sa descoperi ca ai evoluat pe un cu totul alt drum decat credeai la inceput. Schimba doar o cifra, doar un gand, doar un pas mai intr-o parte…












Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu ai motive sa-ti faci atatea griji! S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema, dar acum, pe moment, ti se pare ca e cel mai mare impas din ultima perioada. Nici vorba: ai toate solutiile potrivite la dispozitie, totul e sa asculti ce-ti transmite intuitia. Ai mai trecut prin astfel de situatii de multe ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivita si deschide usa catre urmatorul nivel. Lasa frica si ingrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti impulsionat de un gand nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire patimasa ca tine. Nu te lasi pana nu-i dai startul si nu-l pui pe o linie ascendenta ca apoi sa-l alimentezi cu multa energie pozitiva ca sa evolueze repede spre scopul propus. Nerabdarea creste tocmai pentru ca ai maxima incredere in acest tel si esti foarte convins ca vei ajunge acolo prin forte proprii. Nimeni nu te poate opri acum din avant, esti mult prea montat in aceasta directie si nu te mai poti opri pana nu ajungi la capat, la implinirea marelui tau vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfecta atitudinea aceasta de invingator convins ca poate orice isi pune in cap!



Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai curaj sa visezi, sa trasezi o directie de evolutie a planurilor tale, pe cateva zile sau luni de acum inainte, pentru ca esti intr-un moment in care imaginatia da roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care inainteaza pas cu pas spre ceea ce va deveni intr-o zi realitate. Primul pas in acest joc de constructie e sa-i dai voie creativitatii sa ridice tot ceea ce vrei sa obtii. Nu-ti incorseta inspiratia, nu pune piedici nici macar celor mai indraznete ganduri, pentru ca ele sunt totusi posibile. Elibereaza-te de limite, de interdictii impuse de altii sau de tine insuti si zbori usor catre varful spre care inaintezi cu elan.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Uneori, ai nevoie sa te rupi de emotiile pe care le tot aduci dupa tine din trecut, dar se cere un act de vointa. Esti intr-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj sa le dai afara. Ca sa faci loc in inima ta noilor sentimente, trairi si emotii frumoase, trebuie sa faci curatenie in interior, deci fa acest efort, odata si-odata, pentru ca - recunoaste si tu - ceea ce tot cari dupa tine nu mai are nicio importanta pentru ceea ce esti tu acum. Regretele si suferintele de odinioara s-au dus, lasa-le sa se scurga la vale si deschide usa noilor emotii sa-ti inunde inima gata sa simta din nou!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou catre care sa-ti canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te astepti. Il poti considera un cadou superb de la viata, un bonus suplimentar fata de tot ce ai cules pana acum, deci ai toate motivele sa te bucuri ca un copil de aceasta minunata surpriza. Meriti tot ce-i mai frumos si mai bun, ca atare ofera-ti acest dar dupa care inima ta tanjeste, indiferent despre ce ar fi vorba. Metaforic vorbind, ai voie sa te infrupti dintr-o cutie intreaga de bomboane de ciocolata fara sa te gandesti la nimic altceva decat la gustul excelent si la senzatia de fericire care te incearca.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ca sa pui in practica acel proiect pe care il construiesti in minte de ceva vreme, trebuie sa te rupi un pic de activitatile cotidiene. E nevoie de liniste, poate si de singuratate, ca sa te poti concentra eficient la ce ai de facut. Permite-ti acest ragaz in care sa studiezi, sa te documentezi, sa pregatesti terenul cu minutiozitate, pentru ca nu e deloc simplu. E un plan de perspectiva in care orice detaliu conteaza. Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer masurate cu atentie si nu ai voie sa gresesti. Esti foarte motivat sa te apleci asupra acestui proiect, pentru ca duce acolo unde vrei si, mai ales, detii sau atragi toate resursele unui succes deplin. Dar nu si rapid!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu pune la suflet atitudinea cam agresiva a celor din jurul tau, ci intoarce-le orice replica mai acida cu o ironie, cu o gluma, cu un joc de cuvinte, ca sa le arati ca nu te superi pe ei. Daca ar vedea la tine reactii agresive, ar putea inteti atacul, pentru ca au impresia ca asa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi ca unii nici nu-si dau seama ca sunt nervosi si irascibili, ci au aceasta atitudine doar asa, din spirit de fronda, ca sa se puna ei impotriva tuturor, fara un motiv anume. Fii tu cel care ii intelege si tolereaza situatia, adu-ti aminte cum erai tu la varsta sau in situatia lor, si trece-le cu vederea aroganta inofensiva.



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca tu te retragi intr-o lume stramta si nu vrei sa vezi ce e dincolo de ea, e clar ca cele mai bune oportunitati vor trece pe langa tine fara sa le vezi. Nu ti se potriveste deloc izolarea, tacerea, timiditatea si frica, tu esti o fire mult mai tonica si mai optimista, dar azi ai tendinta sa te retragi intr-o zona in care ai impresia ca esti mai in siguranta. Dincolo de limitele auto-impuse, viata e frumoasa, vestile bune vin, coincidentele fericite se intampla, dar tu, inchis in carapacea ta, poti ramane surd si orb la aceste miracole. Iesi, darama zidul si bucura-te de minunatele semne!












Horoscopul zilnic de azi Pesti

Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Ca e o afacere de succes sau o investitie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e sa-i dai startul acum, pentru ca momentul e excelent. Fa acest prim pas cu cateva cuvinte cheie in minte, care sa te motiveze si sa-ti alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belsug, prosperitate, abundenta. Spune-ti-le in minte ca un cantec pus pe repeat si ai sa vezi ca ele vor genera reusita la care visezi si de care te apropii cu ambitie. Cheama si da voie prosperitatii sa intre in viata ta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții